• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız değil-yeni bir ben

canım nasılsın ? bilmem beni hatırladın mı bi ara beraber rejim yapıyoduk :1: yazdıklarını okuyodum da nescafeyi fazla tüketiyosun. sanırım tok tutması için ama bu sende + yağ yapar. bunun yerine nescafe iç derim ben canım + pilav ve makarnayı da azalt bence bide az ve sık ye. daha rejimin başında az yemeye alıştırırsan bünyeni ilerleyen zamanda kilo vermen durur ve en ufak bi kaçakta +fazlalık olarak döner sana

bunun yerine nescafe iç demişim hey Allahım :1: türk kahvesi iç canım. nescafe içme

canım zaten nescafe derken şekersiz ve kremasız tüketiyorum filtre kahve şeklinde zaten yarından itibaren bırakacağım ve alkali diyete geçeceğim :)

öğle menü:
4-5 kşık bulgur pilavı
1 tane karnıyarık
yarım kase cacık ve salata

ya ben diyet yapamıyorum artık çıldıracağım güzel bir ceza vermem gerekiyor kendime.

Canım hic bir şey yapamasan da en azindan yemeklerden once bol su icmeni ve hareket etmeni yürüyüş vs. Yapmani, abur cuburu kesmeni tavsiye ederim. Goreceksin ayda en az 3-4 kilo vereceksin.

Canım hic bir şey yapamasan da en azindan yemeklerden once bol su icmeni ve hareket etmeni yürüyüş vs. Yapmani, abur cuburu kesmeni tavsiye ederim. Goreceksin ayda en az 3-4 kilo vereceksin.

ilgin için tavsiyelerin için çokkk teşekkkür ederim zaten özellikle 1 haftadır çok fazla su içiyorum :):)

ilgin için tavsiyelerin için çokkk teşekkkür ederim zaten özellikle 1 haftadır çok fazla su içiyorum :):)

canım diyet yapamamanın sebebi tek başına olman.. arkadaşların olsun bak nasılda güzel kilo veriyosun. ama öyle alkaliymiş oymuş buymuş kilo verdirmez. verdirsede biyere kadar.. herkes derdi bana ilk önce boğazını tut diye. inanmazdım.. cidden boğazını tutunca az az gidiyo kilolar.. daha yaşın genç neredeyse yaşıtız 1 2 yaş büyüğüm senden. dikkat et canım çünkü daha evlenmeden bu kilodayız. bide doğum yaptığımızı düşnsene ?

canım diyet yapamamanın sebebi tek başına olman.. arkadaşların olsun bak nasılda güzel kilo veriyosun. ama öyle alkaliymiş oymuş buymuş kilo verdirmez. verdirsede biyere kadar.. herkes derdi bana ilk önce boğazını tut diye. inanmazdım.. cidden boğazını tutunca az az gidiyo kilolar.. daha yaşın genç neredeyse yaşıtız 1 2 yaş büyüğüm senden. dikkat et canım çünkü daha evlenmeden bu kilodayız. bide doğum yaptığımızı düşnsene ?

onu düşünemiyorum bile bu kiloda doğum yapmak falan zaten artık öyle diyetlere bakmıyorum bile boğazımı tutuyorum sporumu yapıyorum suyumu içiorum şu anda bile fark etmiş durumda inşallah daha iyi olacak :)

zaten diyet yaparsan belli süre sonra bünyen az yemeye alışıp kilo vermeyi bırakıyo. az ye sık ye. ara yap kendine. bak ben mesela aralarda etiform kepekli yulaflı büskvi yiyorum. aynı etiburçak gibi ama yağı azaltılmış.. vede yeşil elma çok tüket derim ben sana. kabuğuyla oda tok tutuyo. mesela yemekten 10dk önce yeşil elma ye. daha az yemene sebep olur. karnın acıkınca Yeşil elma ye.. böyle böyle az az gider kilon. birden fazla vermeye çalışma olan sana olur. ben bi ara öyleydim 7 kg verdim 1 1buçuk ayda ama düşüp bayılıyodum gözlerim kararıyodu. şimdi ise yok öyle bişey çok şükür

zaten diyet yaparsan belli süre sonra bünyen az yemeye alışıp kilo vermeyi bırakıyo. az ye sık ye. ara yap kendine. bak ben mesela aralarda etiform kepekli yulaflı büskvi yiyorum. aynı etiburçak gibi ama yağı azaltılmış.. vede yeşil elma çok tüket derim ben sana. kabuğuyla oda tok tutuyo. mesela yemekten 10dk önce yeşil elma ye. daha az yemene sebep olur. karnın acıkınca Yeşil elma ye.. böyle böyle az az gider kilon. birden fazla vermeye çalışma olan sana olur. ben bi ara öyleydim 7 kg verdim 1 1buçuk ayda ama düşüp bayılıyodum gözlerim kararıyodu. şimdi ise yok öyle bişey çok şükür

mezuniyete kadar yine birazda olsa vermek istiyorum kıyafet aramak istemiyorum kendime zaten yeşil elmayı da seviyorum yerken sıkıntı olmaz heralde:1::1:

mezuniyete kadar yine birazda olsa vermek istiyorum kıyafet aramak istemiyorum kendime zaten yeşil elmayı da seviyorum yerken sıkıntı olmaz heralde:1::1:

süpermiş bu.. çünkü ben her elma yediğimde acıkıyodum :1: sonra 2 yaptım yeşil elmayı. bünyem anca alıştı artık karnım acıkmıyo :1: ekşi ve yeşil olmalı ama canım. bak mesela kahvaltı yapmadan önce 1 yeşil çay + 1 yeşil elma ye. sonra 10dk sonra kahvaltı yap. bak gör çok yiyemiyceksin. ben böyle 4kg vermişim haberim yok :60: çok şükür verdiklerimi geri aldım sanırken üstüne 2 kg daha vermişim. 68.200le başladım ben rejime yine. dikkat edersen yedklerine kilo almıyosun bile

süpermiş bu.. çünkü ben her elma yediğimde acıkıyodum :1: sonra 2 yaptım yeşil elmayı. bünyem anca alıştı artık karnım acıkmıyo :1: ekşi ve yeşil olmalı ama canım. bak mesela kahvaltı yapmadan önce 1 yeşil çay + 1 yeşil elma ye. sonra 10dk sonra kahvaltı yap. bak gör çok yiyemiyceksin. ben böyle 4kg vermişim haberim yok :60: çok şükür verdiklerimi geri aldım sanırken üstüne 2 kg daha vermişim. 68.200le başladım ben rejime yine. dikkat edersen yedklerine kilo almıyosun bile

ben kahvaltı yapamıyorum zaten insanın kahvaltı fobisi olur mu bende var aşamadım bir türlü bendede şöyle vermesem bile nasıl oluyorsa her gören zayıflamışsın diyor çok yürüyorum ve tempolu bir hayatım var ondan sanırım :D

kilo vermesende vücudun sıkılaşıyodur ondandır canım.. buda iyi bişey sıkılaşıyosun ama kilo versen daha süepr olur :D

öğlen menü;
yarım kase mercimek çorbası
3-4 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık falan bulgur pilavı

Günaydın Melikea,nasılsın?nasıl gidiyor?ben de günlüğüme döndüm,diyet arkadaşlarım bu aralar biraz yoğun,topiğe yalnız kalınca motivasyonum bozuldu...ve dört gündür elime ne geçtiyse yedim.Ama buna bir dur demek lazım dedim ve bugün kaldım yerden devam edeceğim.

Günaydın Melikea,nasılsın?nasıl gidiyor?ben de günlüğüme döndüm,diyet arkadaşlarım bu aralar biraz yoğun,topiğe yalnız kalınca motivasyonum bozuldu...ve dört gündür elime ne geçtiyse yedim.Ama buna bir dur demek lazım dedim ve bugün kaldım yerden devam edeceğim.

günaydınn yeni görebildimm bende yeni bir program yapıp dügün bir şekilde deva etmek istiyorum desteksiz olmuyorr çok çok iyi yapmışsın dönmekle:)

Merhaba canım,gerçekten de öyle:34:sen karatay diyetini denedin mi?gerçekten tok tutan bir diyet,ama kilo biraz yavaş verilir..

dnemedim canım ama bu sıralar biraz yememi rayına oturtayımda ondan sonra tekrar bakıcam biraz hızlanmak istiyorum mezuniyete kadar biraz versem incelsem yeticekkk

Tatlım merhaba yazılarını okudum da küçük bi fikir paylaşımında bulunmak istedim.. Dukan diyetini denedin mi ve bi fikrin falan var mı? Braz araştır derim hem aç kalmadan yapıyorsun hemde kilo verme başarısı yüksek tavsiye ederim :)

Back
X