İmkansız Dostluk'larınızı hatırlıyormusunuz?...

evet çok güzel dostluklar olmuştu zamanındaa
şimdi düşündümdee hayat herbirimizi bi yana savurmuşş
ama mirayım ben şanslıyım sanırımm bir tanesi hariç kii (içindeki kötülükleri geç farkettik ama bence kaybeden o oldu)
belki görüşeniyoruz ama irtibatımızı hiç kesmedik onlarlaa yeni dostluklarda eklendi tabiii kk bana gerçekten güzel dostlar arkadaşlar kazandırdı mesela

Umarım acı tecrübeler yaşamazsın bu konuda feyzanaz...:asigim:

Ama diyorum ya...

Dostluklar..Ne mesafe tanır,nede imkansızlık...a.s

Gerçekten varsa ...Ne kadar geçerse geçsin yıllar...

Onlar aynı tazeliğiyle duruyor...:1hug:

Ne mutlu sana....a.s.

Tabii ki var Miraycım..

Hayat denen bu maratonda, bazen mecburiyetten farklı kulvarlara geçtiğimiz ve dostluğumuzun artık sadece albümlerde kaldığı ama bakınca kalbimin pır pır ettiği, özlemle hatırladığım birkaç arkadaşım, dostum var..

Kötü anılarım yok hiçkimseyle..Bu konuda şanslıyım...
Canım Mirayım..Öpüyorum seni.

Ne güzel anılar dimi...:asigim:

Ben bir fotoğrafa dakikalarca baktığımı bilirim...:çok üzgünüm:

Film şeridi gibi geçer gözümün önünden o anlar....

Aslında özlemek gibi bir duygu bu yüzden var....:1rolleyes:

Elbette hayatımıza giren her insan,orada ömür geçiremiyor...

Ama geçirebildiğimiz 1 taneyide bulsak ne güzel olur dimi...:teselli:

Kötü anıların hiçbir zaman olmasın...arkadaşım ....:asigim:

Bende seni öpüyorum...Şeniz

İnsanlardan yana hep şanslı oldum ben..yerimseniben
Hele dostlarım... En yenisi en azından 10 yıldan beri hayatımda.
Çok içiçe değilim hiç kimseyle. Ama kafanı dağıtabileceğin,dedikodu yapabileceğin,kimi zaman dolu dolu gözlerle kimi zamanda kahkahalarla muhabbet edebileceğin birileri yakınında olması güzel..:1hug:
Gerçekten ciddi anlamda bir arkadaşım yüzünden canımın yandığını hiç hatırlamıyorum..:nazar:

Bu şansın bir ömür sürsün inşallah...:asigim:

Ve keşke senin kadar şanslı olabilse herkes...:a015:
...

tabiki hatırlıyorum onu nasıl unuturum dostumdu o benim biricik arkadaşım onuu yıllar geçsede çokkk seviyorum betülüm benim :asigim:

tabiki hatırlıyorum onu nasıl unuturum dostumdu o benim biricik arkadaşım onuu yıllar geçsede çokkk seviyorum betülüm benim :asigim:

Yıllarca sürebildiğine göre ikinizde birbirinize karşı sorumluluklarınızı yerine getiriyorsunuz demektir...:teselli:

Ne mutlu size...:asigim:

Dostluğunuz hep daim olsun......a.s.

artık dostluk yok:1no2: gunu anı kurtarma muhabbetı var gb gelıyo bana...en guzelı herkesle aynı sevıyede olmak ben yedıgım kazıklardan bu sonucu seve seve yasıyorum....senağlama:oklava:

kızlar allahıma şükürler olsun ben bu konuda şanslıyım hiç bir dostumdan kazı yemedim inşallah bu duyguyuda yaşamam.bebeklik arkadaşlarımla olsun ortaokuldan arkadaşlarımla olsun hala çok sıkı görüşüyoruz.ben onlardan uzağa geldim ama herşeye rağmen en azından telle dahi olsa muhakkak araşırızz kim ne yapıyo hepimizin birbirimizden haberi olur.canım dostlarım bneim iyiki varlar........

Valla ne güzel bunları duydukça gerçekten çok mutlu oluyorum...:asigim:

Hiç olmazsa bazılarımız,ağzı yanmadan,kırılmadan seyire devam edebiliyor...a.s.

artık dostluk yok:1no2: gunu anı kurtarma muhabbetı var gb gelıyo bana...en guzelı herkesle aynı sevıyede olmak ben yedıgım kazıklardan bu sonucu seve seve yasıyorum....senağlama:oklava:

Dostluk günü kurtarmak için yapılan birşey nasıl oluyor onu pek anlamadım...:uhm:

Bence senin yaptığın sadece oyalanmak ....:emir_bebek:

Ama farkedilen şu ki...

Bununlada pek mutlu değilsin..sengözlerimebaksanab.

Şükürler olsun ki erçek olan bir tek dostum vardı.Hala da var.Üstelik 31 yıldır var.Yollarımız zaman zaman ayrı şehirlerde olmamızda dolayı ayrıldı.Ama aynı şehirde olduğmuz zaman mutlaka ararız birbirimizi.Hatta üzülünce ilk aklıma o gelir.Sevinince de aynı.Onu merak ederim hayat yolunda çocukları ile olan tek başına mücadelesinde ne yapıyor diye.Sorar manen destek olmaya çalışırım.O öyle bir dost ki; benim boşluğumu birileri hemen doldurmuş.Ve ben öyle bir dostum ki; bu durumdan haz duymuşum.

:1hug:Duygularını Okadar güzel ifade etmişsin yazmışsınki emeğine sağlık arkadaşım çok duygulandıım

Yediğim kazıklardan bıktım usandım yıllarca emek verip sonra hiç muamelesi görmekten sıkıldım
artık dost filan istemiorum yalnız takılıorum en azından yara almıorum

aynen senin durumundayım ben de yıllarca arkadaşlık dostluk adına hep verici oluyorum ama sana arkadaşlık adına hiç bir şey yok ben bu kazık olayını ikinci kez yaşadım onlar kendilerini akıllı kurnaz sanıyorlar ama kaybettiklerinin farkında değiller

Şükürler olsun ki erçek olan bir tek dostum vardı.Hala da var.Üstelik 31 yıldır var.Yollarımız zaman zaman ayrı şehirlerde olmamızda dolayı ayrıldı.Ama aynı şehirde olduğmuz zaman mutlaka ararız birbirimizi.Hatta üzülünce ilk aklıma o gelir.Sevinince de aynı.Onu merak ederim hayat yolunda çocukları ile olan tek başına mücadelesinde ne yapıyor diye.Sorar manen destek olmaya çalışırım.O öyle bir dost ki; benim boşluğumu birileri hemen doldurmuş.Ve ben öyle bir dostum ki; bu durumdan haz duymuşum.

Son cümlene bayıldım,gerçekten....:asigim:

Ama benim nacizane fikrim....

Hayatta hiç kimse,kimsenin yerini dolduramıyor...:1no2:

Paylaşılanlar farklı,yorumlar farklı,hele ki bakışlarınla dahi hiç konuşmadan seni anlayabilecek insanın yerine kimseyi koyman mümkün olmuyor...senağlama

Ama zamanla yeni dostluklar,arkadaşlıklar kazanmak ....Bu tabii ki çok anlamlı ve gerekli...:1hug:

Ama kalbinde ancak farklı bir yere koyabilirsin...

Bence ikinizde birbiriniz için ayrılmış olan yerdesin...yerimsenibena.s.

aynen senin durumundayım ben de yıllarca arkadaşlık dostluk adına hep verici oluyorum ama sana arkadaşlık adına hiç bir şey yok ben bu kazık olayını ikinci kez yaşadım onlar kendilerini akıllı kurnaz sanıyorlar ama kaybettiklerinin farkında değiller

Kazanmak yıllar alıyor....

Ama kaybetmek bir an....:a015:

Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem ,gitmem...

Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir...

Acının insana kattığı değeri bilirim...Küsemem...

Acıdan geçmeyen ,şarkılar biraz eksiktir....​

Unuttuklarini anımsa, kaybettiysen ara, özlediysen git bul, kırdıysan af dile,
kırıldıysan affet, seviyorsan söyle, çünkü güzel dostlar zor bulunur bu dunyada....
s.gif
e.gif
v.gif
g.gif
l.gif
e.gif
r.gif

Bende dost sandığım insanlara çok verici oldum ama bir gün bi baktım ki hiçbiri dost değilmiş.Hepsi kuyumu kazmışlar günahıa girmişler.Yani iş hayatında dostluk olmuyor.Ne kadar acı aslında ofiste ben hariç4 kişi daha var.Dostlarımdı 6 yıldır ama bugün hepsi birlik olup çok iğrençleştiler.Kendime kızıyorum ben bu insanlara nasıl emek verip zaman ayırıp herşeyi paylaşıp nasıl kalbimin evimin kapılarını açtım diye...Ve bütün gün o kadar zor geçiyor ki ne yapmalıyım bilmiyorum...Ama bir kaç dostum dışarıda 13 yıl-5 yıl -9 yıl olan dostlarım var.Hiç ama hiç bu güne kadar kırmadık birbirimizi hala görüşürüz ve birmirimizi sever sayar ve herşeyde ölümüne yanyana oluruz.Keşke iş hayatındada böyle olsa....

Umarım herkes doğru kişilerle dostluklar kurar.

gerçek dostluklar araya mesafede girse, aradan yıllarda geçse asla bitmez. o yoktur belki eskisi gibi dertleşip, gülüp eğlenmiyorsunuzdur ama bilirsiniz bi yerlerde sizin acınızıda hissediyordur, sevincinizide...ve hep varsınızdır aklının bir köşesinde.. kimbilir belki bir gün bi yerlerde tekrar yollar birleşir...

Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş
(Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş)

Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu
Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana
Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın
Bana yürümeyi öğrettin yeniden
El ele ve daima ileriye
Bir gün.
Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile
Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız
Ve aynı yolda yürüdükçe
Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir
Ayrılsak bile kopamayız

gerçek dostluklar araya mesafede girse, aradan yıllarda geçse asla bitmez. o yoktur belki eskisi gibi dertleşip, gülüp eğlenmiyorsunuzdur ama bilirsiniz bi yerlerde sizin acınızıda hissediyordur, sevincinizide...ve hep varsınızdır aklının bir köşesinde.. kimbilir belki bir gün bi yerlerde tekrar yollar birleşir...

Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş
(Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş)

Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu
Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana
Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın
Bana yürümeyi öğrettin yeniden
El ele ve daima ileriye
Bir gün.
Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile
Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız
Ve aynı yolda yürüdükçe
Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir
Ayrılsak bile kopamayız

İşte benimde hiç inancımı yitirmeyeceğim bir düşüncedir bu...:asigim:

Hele bu dizeleri okurken,beni nerelere alıp götürdüğünü telafuz bile edemem...:çok üzgünüm:

Yüreğine sağlık...Şeniz

Unuttuklarini anımsa, kaybettiysen ara, özlediysen git bul, kırdıysan af dile,
kırıldıysan affet, seviyorsan söyle, çünkü güzel dostlar zor bulunur bu dunyada....
s.gif
e.gif
v.gif
g.gif
l.gif
e.gif
r.gif

Eskiden çok kinciydim ben gülse...

Yıllarcada böyle devam etti maalesef...

Sonra dönüp kendime baktığımda,aslında kendimi affedemediğimi anladım...:çok üzgünüm:

Şimdi öyle hafifim ki anlatamam...:asigim:

Kazanılan dotluklarla bir ömür aynı gemide olmak dileğiyle..a.s..

Back
X