İmkansız mi gerçekten...

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Merhabalar herkese

Ben lise yibve ünv açıköğretim okudum .Ünv de 3 bölüm okudum.

Yaşım 32 özel sektör de çalıştım yıllarca çok yiprandim gelebileceğim en üst statüye geldim ama maaş asla beni tatmin etmedi tabi .

Neyse bu sene kpss ye çalışıyorum hazırlanıyorum çok hevesli çok da istekle çalışıyorum ama kim ağzını açsa heves kırıyor
Şu saatten sonra çok mu zor iyi bir maaşla çalışmak.

Lütfen gerçekçi olun
Öneri ve görüşlerinixe açığım.

Hocaları dinliyerek ilerliyorum test çözüyorum başka ne yapılabilir

Bence kpss zor bir sınav değil ama sizin temelinizi, çalışma ve öğrenme kapasitenizi bilmiyorum tabi ki.
Sınav dışında atanma şartları kadrolar vs hakkında fikrim yok.

Ben de neymiş ulan bu kpss bu kadar dökülüyor millet deyip girdim geçen senekine. Bence zor değil. Çalışınca gayet 85-90 bandı zorlanır.
Önlisans mi girdiniz sizde.Ah bunu duymak bile nasıl iyi geldi.tesekkur ederim.yakin arkadaşım uğraşma gir bı özele çalış ben iki sene kpss dersane gittim 75 aldım diyor .ama kendi memur maaşıyla çalışma saatleri ile araba suyla hava atmayı biliyor

Yok ben öğretmenim gkgy artı eğitim bilimleri, alan bilgisi falan girdim bişiler ne varsa
Kitap açmadan 71 mi 73 mü ne aldım ben.

Önlisansın sınavı daha kolay olmalı diye düşünüyorum.

Olur neden olmasın.

ben iki kere kpssye girdim biri lise biri lisans birinde 88 alip o zaman atanmıştım diğerinde de 85.8 aldım hala atanmadım çünkü tercih yapmadım. bence alınmayacak puanlar değil. birine ygs birine ALES çalışmasıyla girdim öyle aman aman çalışmadım da. 80ler alınır ama 90lar zor.

Bencede zor değil bende onlisans girdim 73 aldim üstelik hiç calismamistim 3 kucuk çocukla demek ki istesem başarabilirim diye gazladim kendimi denemek amacliydi tamam çok iyi bir puan değil ama kitap kapağı açmamış biri olarak fena değil
Bu senede deneyeceğim bakalım nasıl olacak ders çalışmak istiyorum ama cocuklarin dersleri ev işi vs bana sıra gelmiyor bakalim bi duzen olusturmam lazim

Burda 43 yaşında atanan bir hanımefendi vardı. Kafaya takan insan herşeyi yapar. Size önce yok olmaz çekerler bu yaşta ders mi çalışıyosun bla bla alay ederler lakin memur olup cebinize o garanti para girdi mi kapınızdan ayrılmazlar. Duymayın. Siz isterseniz yaparsınız

ne olmuş bende 31 yaşındayım avukatım bir yandan çalışıp bir yandan bende hazırlanıyorum. neden geç olsun ben pek kimseye söylemiyorum hatta çalıştığımı sınava gireceğim denemek için fln diyorum

Yaşınızda bir sorun yok gayet bu yaşta kpss ile atanan arkadaşlarım oldu. Önemli olan hangi bölüm mezunusunuz, atama puanları, alan sıralamaları nasıl? Çalışma sisteminizi buna göre ayarlamanız gerekiyor. Kpss zor bir sınav olmamakla birlikte zaman yönetimini iyi yapmanız çok önemli. Siz azmedin, çok çalışın, bol soru çözün neden olmasın

İlk kez girdiğim kpss den 78 almıştım ve son 1 hafta birkaç soru çözmüştüm toplam 10 saat çalışmamışımdır.
Gerçekten 5-6 ay doğru düzgün çalışıp 90 alamayan bir insan olmaz diye düşünüyorum. Son 3 ay çok verimli çalışmadığım halde 87 aldım son sınavdan. YouTube'dan hocaları dinledim her konudan sonra 2-3 test çözdüm bu kadar. Türkçe konusunda yardıma ihtiyacım yoktu her zaman çok iyi sonuçlar aldım kendimi bildim bileli, Tarih coğrafya da bir kere dinledim pesine test. Matematik biraz uğraş istiyor ona diğerlerinden çok vakit ayırdım hallettim. Olmayacak şey değil. Önlisans daha da kolay şimdi baslasanız 90 üstü çok rahat alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…