- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Özelden yazayım çok yeni ifşa oldum isim degistirdim olurya denk gelirler yineBölüm neydi?
Zor değil demeniz bile yetti herkes çok zor diyor aslında cevremdeklier.Bence kpss zor bir sınav değil ama sizin temelinizi, çalışma ve öğrenme kapasitenizi bilmiyorum tabi ki.
Sınav dışında atanma şartları kadrolar vs hakkında fikrim yok.
Ben de neymiş ulan bu kpss bu kadar dökülüyor millet deyip girdim geçen senekine. Bence zor değil. Çalışınca gayet 85-90 bandı zorlanır.Zor değil demeniz bile yetti herkes çok zor diyor aslında cevremdeklier.
Hayatınızla ilgili yaptığınız planlardan kimseye bahsetmeyin kafa rahat olurZor değil demeniz bile yetti herkes çok zor diyor aslında cevremdeklier.
Önlisans mi girdiniz sizde.Ah bunu duymak bile nasıl iyi geldi.tesekkur ederim.yakin arkadaşım uğraşma gir bı özele çalış ben iki sene kpss dersane gittim 75 aldım diyor .ama kendi memur maaşıyla çalışma saatleri ile araba suyla hava atmayı biliyorBen de neymiş ulan bu kpss bu kadar dökülüyor millet deyip girdim geçen senekine. Bence zor değil. Çalışınca gayet 85-90 bandı zorlanır.
Yok ben öğretmenim gkgy artı eğitim bilimleri, alan bilgisi falan girdim bişiler ne varsaÖnlisans mi girdiniz sizde.Ah bunu duymak bile nasıl iyi geldi.tesekkur ederim.yakin arkadaşım uğraşma gir bı özele çalış ben iki sene kpss dersane gittim 75 aldım diyor .ama kendi memur maaşıyla çalışma saatleri ile araba suyla hava atmayı biliyor
Ya ne güzel saygılarYok ben öğretmenim gkgy artı eğitim bilimleri, alan bilgisi falan girdim bişiler ne varsa
Kitap açmadan 71 mi 73 mü ne aldım ben.
Önlisansın sınavı daha kolay olmalı diye düşünüyorum.
Olur neden olmasın.Merhabalar herkese
Ben lise yibve ünv açıköğretim okudum .Ünv de 3 bölüm okudum.
Yaşım 32 özel sektör de çalıştım yıllarca çok yiprandim gelebileceğim en üst statüye geldim ama maaş asla beni tatmin etmedi tabi .
Neyse bu sene kpss ye çalışıyorum hazırlanıyorum çok hevesli çok da istekle çalışıyorum ama kim ağzını açsa heves kırıyor
Şu saatten sonra çok mu zor iyi bir maaşla çalışmak.
Lütfen gerçekçi olun
Öneri ve görüşlerinixe açığım.
Hocaları dinliyerek ilerliyorum test çözüyorum başka ne yapılabilir
Bencede zor değil bende onlisans girdim 73 aldim üstelik hiç calismamistim 3 kucuk çocukla demek ki istesem başarabilirim diye gazladim kendimi denemek amacliydi tamam çok iyi bir puan değil ama kitap kapağı açmamış biri olarak fena değilÖnlisans mi girdiniz sizde.Ah bunu duymak bile nasıl iyi geldi.tesekkur ederim.yakin arkadaşım uğraşma gir bı özele çalış ben iki sene kpss dersane gittim 75 aldım diyor .ama kendi memur maaşıyla çalışma saatleri ile araba suyla hava atmayı biliyor
ne olmuş bende 31 yaşındayım avukatım bir yandan çalışıp bir yandan bende hazırlanıyorum. neden geç olsun ben pek kimseye söylemiyorum hatta çalıştığımı sınava gireceğim denemek için fln diyorumMerhabalar herkese
Yaşım 32 özel sektör de çalıştım yıllarca çok yiprandim gelebileceğim en üst statüye geldim ama maaş asla beni tatmin etmedi tabi .
Neyse bu sene kpss ye çalışıyorum hazırlanıyorum çok hevesli çok da istekle çalışıyorum ama kim ağzını açsa heves kırıyor
Lütfen gerçekçi olun
Yaşınızda bir sorun yok gayet bu yaşta kpss ile atanan arkadaşlarım oldu. Önemli olan hangi bölüm mezunusunuz, atama puanları, alan sıralamaları nasıl? Çalışma sisteminizi buna göre ayarlamanız gerekiyor. Kpss zor bir sınav olmamakla birlikte zaman yönetimini iyi yapmanız çok önemli. Siz azmedin, çok çalışın, bol soru çözün neden olmasınMerhabalar herkese
Lütfen gerçekçi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?