imkansız mümkün oldu Rabbimin izniyle :-D

Canım bende de var. Yumurta oluşuyor ama her ay değil. Bu yüzden ilaç kullandım. Önce klomen, femara ve en sonunda letu... Ve letu adlı ilaçla hamile kaldım. Sıkıntı bir durum değil. Adetin 3. günü başlıyorsun ilaca 5 gün sabah akşam içiyorsun ki yumurtan kaliteli ve çok sayıda olsun diye. Çok dediğim de en çok 3 falan. Ama çoğu zaman 1-2. Dileklerin ve duaların için teşekkürler.. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahh.. İsteyen herkeslere..

Canım bende belirti yoktu. Sadece adet olacakmışım gibi ara ara ağrım vardı. olmadım. hala da var o ağrı. Ama herkeste aynı olmuyor. İnşallah belirtilerin bebiştendir.. Rabbim "ol" demiştir meleğine..

Maşallah ,
Gözlerim dolu dolu okudum .
Sağlıkla , zamanında kucağınıza alırsınız inşallah .

Bekleyen , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim .
Aminn... Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah... :)

Teşekkürler canım :) doktor Perşembe ye randevu verdi kaybolmayan yumurtan var ona bakacağız dedi adetliyken çağırmadı ama reglim bitmiş oluyor sizin çağırdığınız gün dedim önemli değil kaybolmayan yumurtan var ona bakacağız dedi anlamadım Sence nedendir bir fikrin var mı?

Canımmmm... Öncelikle Rabbim hayırlı etsin. Ben adet gecikmesinin 11. günü yaptırdım kan testini. O kadar umutsuz vaka görüyordum ki kendimi... Konduramadım. Değerim 14 bin çıktı. Bu cst yani. Bugün de dr a gittim. Keseyi ve bebeği gördük. Haftaya çarşamba da kalp atışını duyacağız inşallah. Ben de hala hayal zannediyorum. Fotoğrafı var. Ona bakıyorum inanmak için. Bşaka sorun olursa da cevap veririm canım bildiğim kadarıyla.

Bende de bir ay yumurtam dışarı atılmadığı için kist oluştu. Ama ilaçla hemen bir ayda geçti canım. Çok dert etme. Basit kist diyorlar zaten adına.

Bende de bir ay yumurtam dışarı atılmadığı için kist oluştu. Ama ilaçla hemen bir ayda geçti canım. Çok dert etme. Basit kist diyorlar zaten adına.

Bakalım ne olacak canım inşallah bende güzel sonuçlar alacağım günleri görürüm teşekkür ederim bilgin için çok Sağol

Ahh canim benim çooook sevindim hayirli ugurlu olsun.. Rabbim senide bebeginide korusun .. insaAllah kalp atislarinida duyarsin..

Çok güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah olmayan herkese nasip eder inşallah dua edin bizlere 3.5 yıllık evliyim iki düşük ve pıhtılaşma sanki hiç olmucakmış gibi bazen çok üzülüyorum inşallah o müjdeli haberi ben de bir gün yazarım buraya hayırlısı

Çok güzel yaa inşallah bir gün ben de müjdeli haberi yazarım buraya Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Normal döngüme göre bugün olmam gerekti ama hala gelen giden yok daha öncede yazdığım gibi düşük yüzünden geçen ay 2 gün geç geldi şimdi 14 ünü bekliyorum ama içimde bir umut test yapsam çıkar mı acaba diyorum ne yapmalıyım sizce bekleyeyim mi yarın yapayım mı testi?

Canım çok teşekkür ederim iyi cümlelerin için Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Kan testinde çıkar canım.. çok merak ediyorsan hemen yaptır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…