Inşallah olacak canım. Sen duanı eksik etme. İnsan bazen umutsuz olabiliyor ama en azından hamile kalabiliyorsun ne güzel. Hiçbir sorun olmadığı halde hayatta hiç hamile kalamayanlar da oluyor. Sen hamile kalabiliyorsun, inşallah sorunun da tedavi edilir de bebişlerin bırakmaz seni..Çok güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah olmayan herkese nasip eder inşallah dua edin bizlere 3.5 yıllık evliyim iki düşük ve pıhtılaşma sanki hiç olmucakmış gibi bazen çok üzülüyorum inşallah o müjdeli haberi ben de bir gün yazarım buraya hayırlısı
ain canım. İnşallah... Ben 30 ay boyunca çoğu adet günümde böyle hikayeler okuyordum bu siteden. Ben de bir gün yazabilecek miyim diye merak ve endişe ile..Çok güzel yaa inşallah bir gün ben de müjdeli haberi yazarım buraya Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Kan testinde çıkabilir canım. Rabbim hayırlısıyla "ol" demiştir inşallah..Normal döngüme göre bugün olmam gerekti ama hala gelen giden yokdaha öncede yazdığım gibi düşük yüzünden geçen ay 2 gün geç geldi şimdi 14 ünü bekliyorum ama içimde bir umut test yapsam çıkar mı acaba diyorum ne yapmalıyım sizce bekleyeyim mi yarın yapayım mı testi?
aminnn tatlım. Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahhhh...allah tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin
canım çok duygulandım okuduğumda rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin bende 3 yıldır uğraşanlardanım hiç isyan etmedim ama çok ağladım dua ettim içimden geldiği gibi yalnız hiç ayetlere bakmadım kuran okumadım sadece dua ediyordum öyle sonra bu ay yumurta büyütücü iğnelere geçtik iğnelere başladığım gün duaya başladım saffat 100 ayet 15 gündür okuyorum hergece 1267 defa arkasından kenzül arş duasını okuyorum bol bol tesbih çekiyorum yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu yazmak istedim rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesinArkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..
canım çok duygulandım okuduğumda rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin bende 3 yıldır uğraşanlardanım hiç isyan etmedim ama çok ağladım dua ettim içimden geldiği gibi yalnız hiç ayetlere bakmadım kuran okumadım sadece dua ediyordum öyle sonra bu ay yumurta büyütücü iğnelere geçtik iğnelere başladığım gün duaya başladım saffat 100 ayet 15 gündür okuyorum hergece 1267 defa arkasından kenzül arş duasını okuyorum bol bol tesbih çekiyorum yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu yazmak istedim rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin
Amin canım dün sabah test yaptım silik çizgi çıktı inşallah tutar adetime 5 gün var daha ama erken yumurtladım bu ay bakalım günümü bekliyorum duaya da devam ediyorum inanamıyorum bide sanki şaka 5 tane test yaptım hepsi aynıAmin canım. Rabbim dualarıni kabul etsin, kucagini da tez zamanda doldursun inşallah. Beklemek zor am Allah "ol" deyince oluyor inşallah. Bizim imtihanimiz da bu deyip beklemek.. sonu yok diyor şeytan ama Rabbim cekemeyecegimiz başka yükler vermesin..hem sonu da oluyor, olacaktır inşallah..
kAmin canım dün sabah test yaptım silik çizgi çıktı inşallah tutar adetime 5 gün var daha ama erken yumurtladım bu ay bakalım günümü bekliyorum duaya da devam ediyorum inanamıyorum bide sanki şaka 5 tane test yaptım hepsi aynı
İnşallah canım bu ay tek farkı çok dua etmem di zaten inşallah tutunur cnm Rabbim kabul etmiştir dualarımı inşallah sonucu paylaşırım canım merak etmek
Ayyy inşallah Rabbim ol demiştir de bebeğin seninledir canım. Duaula inşallah. Haberdar et bizi de..
ne mutlu sana allhim kimsenin kucagini bos birakmasin cinsiyetini ogrendinmi hayirli olsun cooooook sevindimArkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..
ne mutlu sana allhim kimsenin kucagini bos birakmasin cinsiyetini ogrendinmi hayirli olsun cooooook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?