imkansız mümkün oldu Rabbimin izniyle :-D

Inşallah olacak canım. Sen duanı eksik etme. İnsan bazen umutsuz olabiliyor ama en azından hamile kalabiliyorsun ne güzel. Hiçbir sorun olmadığı halde hayatta hiç hamile kalamayanlar da oluyor. Sen hamile kalabiliyorsun, inşallah sorunun da tedavi edilir de bebişlerin bırakmaz seni..

Çok güzel yaa inşallah bir gün ben de müjdeli haberi yazarım buraya Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
ain canım. İnşallah... Ben 30 ay boyunca çoğu adet günümde böyle hikayeler okuyordum bu siteden. Ben de bir gün yazabilecek miyim diye merak ve endişe ile..

Kan testinde çıkabilir canım. Rabbim hayırlısıyla "ol" demiştir inşallah..

canım çok duygulandım okuduğumda rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin bende 3 yıldır uğraşanlardanım hiç isyan etmedim ama çok ağladım dua ettim içimden geldiği gibi yalnız hiç ayetlere bakmadım kuran okumadım sadece dua ediyordum öyle sonra bu ay yumurta büyütücü iğnelere geçtik iğnelere başladığım gün duaya başladım saffat 100 ayet 15 gündür okuyorum hergece 1267 defa arkasından kenzül arş duasını okuyorum bol bol tesbih çekiyorum yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu yazmak istedim rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin

Amin canım. Rabbim dualarıni kabul etsin, kucagini da tez zamanda doldursun inşallah. Beklemek zor am Allah "ol" deyince oluyor inşallah. Bizim imtihanimiz da bu deyip beklemek.. sonu yok diyor şeytan ama Rabbim cekemeyecegimiz başka yükler vermesin..hem sonu da oluyor, olacaktır inşallah..

Amin canım dün sabah test yaptım silik çizgi çıktı inşallah tutar adetime 5 gün var daha ama erken yumurtladım bu ay bakalım günümü bekliyorum duaya da devam ediyorum inanamıyorum bide sanki şaka 5 tane test yaptım hepsi aynı

k

Ayyy inşallah Rabbim ol demiştir de bebeğin seninledir canım. Duaula inşallah. Haberdar et bizi de..

k

Ayyy inşallah Rabbim ol demiştir de bebeğin seninledir canım. Duaula inşallah. Haberdar et bizi de..
İnşallah canım bu ay tek farkı çok dua etmem di zaten inşallah tutunur cnm Rabbim kabul etmiştir dualarımı inşallah sonucu paylaşırım canım merak etme

Arkadaşlar bende geçen ay korunmayı bıraktım tesadüf odur ki tamda yumurtlama gününde korunmayı bırakmışım ama olmadı Bu ayda adetimin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım bıraktım. Klomen 18martta bitti. Acaba yumurtlama ne zaman olur...İnşallah bende bebiş haberimi sizler ile başlayabilirim. Çok istiyorum Rabbim isteyen herkese versin burdaki yazıları okudukça ağlıyorum.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım... Darısı bize...

KIZLAR bi bakar mısınız... Doktor önerisi ya da bildiğiniz su bazlı kayganlaştırıcı var mı?

ne mutlu sana allhim kimsenin kucagini bos birakmasin cinsiyetini ogrendinmi hayirli olsun cooooook sevindim

Amin. Bütün dilekleriniz ve dualriniz için teşekkürler. Rabbim sizlere de yasatsin inşallah. . KKucağındaiz tez vakitte dolsun aminn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…