imkansız mümkün oldu Rabbimin izniyle :-D

hmm evet evet.. biliyorum bunları okumayı bırakmıştım.. ezberimde günlük devam edeyim tekrar inşallah... sen bunları uyguladın mı bu ay..
Hamilelik için bu ay yaptığım tek şey tatlım. Aşılama ile olmayan dua ile oldu çok şükür. Şimdi kese ve kalp atışı için duadayım. inşallah görürüm, duyarım diye.. Endişeliyim de..

MasaAllah Rabbim saglik kucaginizada almanizi nasip etsin. Msjinizi okurken icim titredi.. Allahimm cumlemize saglikli gebelikler nasip etsin .. selam ve dua ile..
Amin canım. Rabbim seni de bebişini de korusun inşallah. Aynı zamanlarda hamile kalmışız galiba. benim son adet tarihim 3 aralık'tı. Yarın dr kontrolüm var ilk kez. umarım keseyi görebiliriz... Sen gördün mü?

canımsıınn gözün aydınn ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nesip elesin inşAllahhhhhh :KK68::KK68::KK68:

darısı bana ve tüm isteyenlere inşAllaahh :KK66: :KK66:

Koskocaman ve yürekten bir aminnnnnn... Rabbim tez zamanda akıllarınızdakini önce göbişlerinize sonra kucaklarınıza nasip etsin inşallah...

Amin canım. Rabbim seni de bebişini de korusun inşallah. Aynı zamanlarda hamile kalmışız galiba. benim son adet tarihim 3 aralık'tı. Yarın dr kontrolüm var ilk kez. umarım keseyi görebiliriz... Sen gördün mü?
Sagolasin canim Allah razi olsun.. sat 30 kasimdi. Gecen cuma gunu ilk doktor kontrolumde kalp atislarini duydum sukurler olsun.. umarim seninde hayirli haberlerini aliriz

Öncelikle tesekkurler ilgin icin :) evet erken daha ama hayatimda daha once hic böyle kasilmalar yaşamadım daha erken ama bu degisiklik garip hisler uyandirdi icimde. :) insallah adetim gecince test yaptigimda ben de tipki sizler gibi müjdeyi alirim. Dua ediyorum sürekli namaza basladim Allah tum bekleyenlerin kucaklarini bebisle doldursun :)

Canım öncelikle Rabbim hayırlara çıkarsın işallah nasip oluyordur bebiş. Ama sanki erken gibi geldi bana belirti için ama yine de bilemem. Ben hiç belirti yaşamadan hamile kaldım. Olmadığı 30 ay boyunca daha çok belirtim oluyordu. Yine de sen adet gününe kadar duanı ve ilişkini eksik etme inşallah. Inşallah olmazsın ve bebiş gelirrr...
Öncelikle tesekkurler ilgin icin :) evet erken daha ama hayatimda daha once hic böyle kasilmalar yaşamadım daha erken ama bu degisiklik garip hisler uyandirdi icimde. :) insallah adetim gecince testyaptigimda ben de tipki sizler gibimüjdeyi alirim. Dua ediyorum sürekli namaza basladim Allah tumbekleyenlerin kucaklarini bebisle doldursun :)

Öncelikle tesekkurler ilgin icin :) evet erken daha ama hayatimda daha once hic böyle kasilmalar yaşamadım daha erken ama bu degisiklik garip hisler uyandirdi icimde. :) insallah adetim gecince testyaptigimda ben de tipki sizler gibimüjdeyi alirim. Dua ediyorum sürekli namaza basladim Allah tumbekleyenlerin kucaklarini bebisle doldursun :)
Öyle yapmayi düşünüyorum ben de inşallah iyi haberleri alirim :)

Hamilelik için bu ay yaptığım tek şey tatlım. Aşılama ile olmayan dua ile oldu çok şükür. Şimdi kese ve kalp atışı için duadayım. inşallah görürüm, duyarım diye.. Endişeliyim de..
tahmin edebiliyorum.. yıllardır mücadelesini vermiş olduğun mucizenin seninle olduğuna inanmak zor geliyor.. hani tamamen inansam bişi olacak gibi.. inşallah endişelerin yersizdir de bebişinin o minicik kalbinin atışlarını duyarsın.. banada dua et kardeşim özellikle anarak.. nasip et diyerek.. hepimizin duaya ihtiyacı var.. dualarım seninle...:KK68:

Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..

gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başıma ve isteyen herkese

Sagolasin canim Allah razi olsun.. sat 30 kasimdi. Gecen cuma gunu ilk doktor kontrolumde kalp atislarini duydum sukurler olsun.. umarim seninde hayirli haberlerini aliriz
canım bir soru daha sorabilir miyim? Benim adet gecikmesinin 10. günü beta hcg 14.159.00 çıktı. yüksek galiba, tam anlayamadım. sen en son ne zaman baktırdın hcg ye? kusura bakma yaa... SİZİ ( bebişinle seni) rahatsız ediyorum ama..

gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başıma ve isteyen herkese
aminnn canım inşallah. Allah'ım tez zamanda sana profil fotoğrafıdaki gibi çifter çifter nasip etsin hayırlı bir şekilde tabiii...

tahmin edebiliyorum.. yıllardır mücadelesini vermiş olduğun mucizenin seninle olduğuna inanmak zor geliyor.. hani tamamen inansam bişi olacak gibi.. inşallah endişelerin yersizdir de bebişinin o minicik kalbinin atışlarını duyarsın.. banada dua et kardeşim özellikle anarak.. nasip et diyerek.. hepimizin duaya ihtiyacı var.. dualarım seninle...:KK68:
Edeceğim tatlım. İnşallah bunları sen de yaşayacaksın. Senin sabır sınırın benden biraz daha uzun sadece. İmtihanın biraz geç bitecek ama bebişin sana gelecek. Rabbim umduklarına nail etsin seniiii... aminnn:KK68:

Öncelikle tesekkurler ilgin icin :) evet erken daha ama hayatimda daha once hic böyle kasilmalar yaşamadım daha erken ama bu degisiklik garip hisler uyandirdi icimde. :) insallah adetim gecince test yaptigimda ben de tipki sizler gibi müjdeyi alirim. Dua ediyorum sürekli namaza basladim Allah tum bekleyenlerin kucaklarini bebisle doldursun :)

Rabbim kabul etsin canım. İnsallah Rabbim nasip eder burada birlikte sevinirizzz... :KK68:

Edeceğim tatlım. İnşallah bunları sen de yaşayacaksın. Senin sabır sınırın benden biraz daha uzun sadece. İmtihanın biraz geç bitecek ama bebişin sana gelecek. Rabbim umduklarına nail etsin seniiii... aminnn:KK68:
amin... canmm inşallah sabrın sonu yakın zamanda selamet olur.. tükendiğim yerdeyim iki buçuk senedir doktor doktro hiçbir problemm yok olmuyo.. kafam bozuldu psikoloji kalmadı artık kimseye adet oldum bile diyemez hale geldim gözlerim doluyo konuşmak dahi istemiyorum hayırlısı inşallah duan dualarımız kabul olur kardeşim..

hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah,benim sat 14 aralık normal adet döngüm 28 gündür hiç gecikmez ama kasım ayında bir kimyasal gebelik yaşadım ve aralık ayında 28 değil 30 günde adet oldum,şimdi normal döngüme göre bugün değişen döngüme göre 14ünde olmam gerekiyor. içim pır pır heyecanla bekliyorum :KK17:inşallah banada nasip etmiştir rabbim,bir haftadır ara sıra mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum,akıntım ve kasık batmam var ama ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı çok kötü oluyor.
Dilerim isteyen kimseyi boş döndürmez Allahım tez zamanda hayırlı haberler alırlar bekleyişleri hayırla sonuçlanır inşallah,sizde sağlıklı sıhhatli çok güzel bir gebelik geçirirsiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza:nazar:

canım bir soru daha sorabilir miyim? Benim adet gecikmesinin 10. günü beta hcg 14.159.00 çıktı. yüksek galiba, tam anlayamadım. sen en son ne zaman baktırdın hcg ye? kusura bakma yaa... SİZİ ( bebişinle seni) rahatsız ediyorum ama..
Yok canim benim ne rahatsizligi herzaman soru,görüş,öneride bulunabilirsiniz :) ben adetten 2gun sonra yaptirdim 1118 cikti.sonra aradan 7gun gecince yaptirdim 26337.00 cikti. 5+5Gunlukken vajinal ulturasyonda kalp atislarida duydum.. sanirim seninde 5bucuk haftalik ve bugun doktor kontorun var insaAllah sende gorursun keseyi yada kalp atislarini. Ama kalp atislarini duymassanda sakin uzulme bunlar degisiyo 9.haftada bile duyanlar var cunku. Erken duyulmamasi anormal bi durum degil yani.. selam ve dua ile kardesim..

Back
X