imkansız mümkün oldu Rabbimin izniyle :-D

Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..
hayirli olsun cnm :anneadayı::KK76:

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Kabız oldum.. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer :(

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Kabız oldum.. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer :KK43:
CNM DEĞERLERİNDE ANORMALLİK YOK BENCE SON DEĞER BİRAZ AZ ÇIKMIŞ AMA O DA SAATİ BİLE ETKİLEDİĞİ SÖYLENİYOR İÇİNİ FERAH TUT BU STRESİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AMA İNAN BEBİŞLERİMİZE YAZIK BENCE DOKTORA GİT RAHATLARSIN KAN DEĞERİNE BAKSIN VE BELKİ KESE DAHİ GÖRÜNEBİLİR.....ADET GÜNÜ 20 KÜSÜRLERDE DEĞERLE BİR ARKADAŞIM ŞU AN 20 HAFTALIK GEBE:)

CNM DEĞERLERİNDE ANORMALLİK YOK BENCE SON DEĞER BİRAZ AZ ÇIKMIŞ AMA O DA SAATİ BİLE ETKİLEDİĞİ SÖYLENİYOR İÇİNİ FERAH TUT BU STRESİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AMA İNAN BEBİŞLERİMİZE YAZIK BENCE DOKTORA GİT RAHATLARSIN KAN DEĞERİNE BAKSIN VE BELKİ KESE DAHİ GÖRÜNEBİLİR.....ADET GÜNÜ 20 KÜSÜRLERDE DEĞERLE BİR ARKADAŞIM ŞU AN 20 HAFTALIK GEBE:)
cnm bilgilerin için çok teşekkür ederim.. inan o kadar ihtiyacım var ki bu sözlere.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..

Maşallah canım benim çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun inşallah :) inşallah bizlere de nasip eder Yaradanım güzel Allah ım Hayırlı Sağlıklı Akıllı evlatlar :) bende cmt günü doktora gittim yumurta tembelliği var dedi :( adet olduğunda haber ver randevu vereceğim dedi neden ki acaba ? :KK43:

böyle umut dolu haberler okumak nasıl iyi geliyo Allah kucağına almayı nasip etsin, banada hamile kalıp sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
hiç belirtim yok demişsin, benimde bugün adet günüm ve ne belim ağrıyo, ne göğüslerim arada bir karın ağrısı var :KK17:
Merhaba arkadaşlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Benim sat 24 aralikti. Adetim biter bitmez düzenli iliskiye basladik. Ve adetime 10 -12 gün var. Dun gece sabaha kadar kasik ağrısından uyuyamadim cok gazim vardi. Bacaklarim yaniyordu. Adet sancisina benziyordu ama tam olarak öyle değil farkli bir krampti. Hala da cok az da olsa batmalar var ve bel ağrısı oluyor cok az. Sizce rahmingenislemesi mi bu ya dayerlesmeagrisi.Bu belirtiler hamilelikbelirtileri mi?
aynısını bnde yaşadım yumurtlama gününden sonra, 2 gün boyunca sol kasığım ve sol bacağım çok ağrıdı, bugün yarın adet günüm inşallah sendede bendede boşa çıkmaz bu ağrılar

böyle umut dolu haberler okumak nasıl iyi geliyo Allah kucağına almayı nasip etsin, banada hamile kalıp sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
hiç belirtim yok demişsin, benimde bugün adet günüm ve ne belim ağrıyo, ne göğüslerim arada bir karın ağrısı var :KK17:

aynısını bnde yaşadım yumurtlama gününden sonra, 2 gün boyunca sol kasığım ve sol bacağım çok ağrıdı, bugün yarın adet günüm inşallah sendede bendede boşa çıkmaz bu ağrılar
Amin canım insallah canım senin bat ne zaman :)

Maşallah ,
Gözlerim dolu dolu okudum .
Sağlıkla , zamanında kucağınıza alırsınız inşallah .

Bekleyen , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim .

adınıza çok sevindim harika bir haber vermişsiniz. Allah ım kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah .

hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah,benim sat 14 aralık normal adet döngüm 28 gündür hiç gecikmez ama kasım ayında bir kimyasal gebelik yaşadım ve aralık ayında 28 değil 30 günde adet oldum,şimdi normal döngüme göre bugün değişen döngüme göre 14ünde olmam gerekiyor. içim pır pır heyecanla bekliyorum :KK17:inşallah banada nasip etmiştir rabbim,bir haftadır ara sıra mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum,akıntım ve kasık batmam var ama ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı çok kötü oluyor.
Dilerim isteyen kimseyi boş döndürmez Allahım tez zamanda hayırlı haberler alırlar bekleyişleri hayırla sonuçlanır inşallah,sizde sağlıklı sıhhatli çok güzel bir gebelik geçirirsiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza:nazar:
Amin canım. Rabbim inşallah "ol" demiştir bebeğine ve anneciğine gelmiştir. Ben adet gecikmesi yaşadım hatta 11 gün. ama kendime hamileliği konduramayacak kadar ümitsizdim. Ama Rabbim nasip edince herkes devre dışı kalıyor. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşallah..

Yok canim benim ne rahatsizligi herzaman soru,görüş,öneride bulunabilirsiniz :) ben adetten 2gun sonra yaptirdim 1118 cikti.sonra aradan 7gun gecince yaptirdim 26337.00 cikti. 5+5Gunlukken vajinal ulturasyonda kalp atislarida duydum.. sanirim seninde 5bucuk haftalik ve bugun doktor kontorun var insaAllah sende gorursun keseyi yada kalp atislarini. Ama kalp atislarini duymassanda sakin uzulme bunlar degisiyo 9.haftada bile duyanlar var cunku. Erken duyulmamasi anormal bi durum degil yani.. selam ve dua ile kardesim..

Evet tatlım. Bugün gittik. Bebeğimizin ilk fotoğrafını aldık. 5+5 olmuşuz. Keseyi ve embriyoyu gördük. Kalp atışı da haftaya çarşamba inşallah.. İnşallah duyarım ben de hayırlısıyla.. Cevapların için teşekkürler canım. Rabbim seni de bebeğini de korusun. Selamet ve dua ile canım...

Amin canım. Rabbim inşallah "ol" demiştir bebeğine ve anneciğine gelmiştir. Ben adet gecikmesi yaşadım hatta 11 gün. ama kendime hamileliği konduramayacak kadar ümitsizdim. Ama Rabbim nasip edince herkes devre dışı kalıyor. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşallah..
hayırlı olsun canım okudum ve çok etkilendim Rabbim evladını hayırlı eylesin bende 1.5 senedir bekliyordum ve bu ay artık ümidimin bittiği yerdeydim o yüzden pek düşünmedim bile bebek meselesini ama cuma günü daha günüm geçmeden bulantım olunca ihtimal vermeyerek test yaptım ve pozitif çıktı arkasından farklı zamanlarda 3 test daha yaptım hepsi de pozitif çıktı
bugünde kan verdim sonuç yarın çıkacak yarn olacak mı bilmiyorum ya hepsi hayalse diye aklımdan geçmiyo değil
senin gecekmenin kaçıncı gününde değerin kaç çıktı ve keseyi ve bebeği görebildin mi ? yardımcı olursan çok mutlu olurum

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer :KK43:
Gayet iyi görünüyor canım. Sakın başkaları ile kıyaslama. Ben yaptım hata etmişim. Sadece ölçümlerin artmasına ve katlamasına bak. Ki seninkiler çok iyi durumda. Rabbim hayırlısıyla geliştiriyor bebeğini inşallah..

Back
X