İmmddat... Yardım :(

sevmeksenleguzel

AŞK SEN DİYE YAZILIR BİZ DİYE OKUNUR...
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
176
37
118
Merhaba kızlar;
Dert bende derman sizde nolur bana akıl verin. Kısaca özet geçeyim;
Uzun süredir ev değiştirmek istiyorduk. Yılbaşına bir kaç gün varken tamda istediğimiz gibi bir ev bulduk.
Oturduğumuz mühitte lüx dublex bir daire. Eşim emlakçıyla hemen anlaştı evi gördük bayıldık tabii tamam dedik. Ayın 15 indede taşındık. Bu taşınma sırasında ben grip olup hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Tabii annem ve kayınvalidem sağolsun herşeyle onlar ilgilendiler. Daha önce yerleri temizlikte kullandığım bir yüzey temizleyicisi vardı. Bütün iş bittikten sonra annemle kayınvalidem evi onla silmişler.
Şimdi eve girdiğimde sürekli o kokuyu duyuyor ve istifra ediyorum.Yerleri tekrar başka şeylerlede silindi ama nafile hatta işteyken bile kokusunu duyuyorum hiç eve gitmek istemiyorum.Eve de alışamadım eski evimi çok özledim her gece ağlıyorum. Nolur bana yardım edin eşimde çok üzgün burayı sen istedin aşkım nolur ağlama bak şöyle olcak böyle olcak diye teselli etmeye çalışıyor. Ama bana hiç alışamıcakmışım gibi geliyor. Napmalıyım?

Hamilelik nedeniyle koku hassasiyetiniz olmuş olabilir.

Ben de normalde parfüm sıkan eşimi çok çekici bulup üzerine atlayan bir kadınken hamileyken parfüm sıktığında"yaa gitttttt yanımdan uzaklaş durumuna gelmiştim.

Ama 3 ay bittiğinde bitiyor.

Üstünü başka şeylerle sildik ama geçmiyor diyorsunuz, buharlı temizleyici ile deneyin bir de.

O da olmuyorsa beklemekten başka yapacak şey yok

Hormonlardan kaynaklidir bu durum bi süre sonra duzelirsiniz ama esinizede anlatinki üzülmesin oda.

Teşekkür ederim bende hamilelikten olduğunu düşünüüyorum.
Sizdeki aynı durum şuanda bende var ayrıca

Evine alışmak ıcın komsu edın derım ben, komsu edınırsen alışırsın yenı evine. Hayırlı olsun allah saglıkla oturmayı nasıp etsin.hassas olmuşsunuz hamılelıkten dolayı kac ay sonra gecer rahat edersiniz.bıraz zaman veren kendınıze eve alışmak ıcın...

13. haftadayım.
Koku hassasiyeti hala devam ediyor ama daha az şekilde.
Ben resmen kendi kokumdan tiksinir hale geldim, kendimi çitiliyordum banyoda.
Arabaya binemez, dışarı çıkamaz, yemek yapamaz ve yiyemez oldum.
Eşimden bahsetmiyorum bile, uzaklaşmak için her şeyi yaptım.
Eskiden sevdiğim her şey şimdi beni benden alıyor.
Geçecek bu durumunuz, emin olun.
Şuan en kaba tabirle av köpeği gibiyiz hepimiz.
Evinizde elinizde midenizi kaldırmayan bir ıslak mendille dolaşabilirsiniz, ben öyle yapmıştım.
Sürekli onu kokluyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…