- 22 Mart 2013
- 176
- 37
- 118
- Konu Sahibi sevmeksenleguzel
-
Merhaba kızlar;
Dert bende derman sizde nolur bana akıl verin. Kısaca özet geçeyim;
Uzun süredir ev değiştirmek istiyorduk. Yılbaşına bir kaç gün varken tamda istediğimiz gibi bir ev bulduk.
Oturduğumuz mühitte lüx dublex bir daire. Eşim emlakçıyla hemen anlaştı evi gördük bayıldık tabii tamam dedik. Ayın 15 indede taşındık. Bu taşınma sırasında ben grip olup hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Tabii annem ve kayınvalidem sağolsun herşeyle onlar ilgilendiler. Daha önce yerleri temizlikte kullandığım bir yüzey temizleyicisi vardı. Bütün iş bittikten sonra annemle kayınvalidem evi onla silmişler.
Şimdi eve girdiğimde sürekli o kokuyu duyuyor ve istifra ediyorum.Yerleri tekrar başka şeylerlede silindi ama nafile hatta işteyken bile kokusunu duyuyorum hiç eve gitmek istemiyorum.Eve de alışamadım eski evimi çok özledim her gece ağlıyorum. Nolur bana yardım edin eşimde çok üzgün burayı sen istedin aşkım nolur ağlama bak şöyle olcak böyle olcak diye teselli etmeye çalışıyor. Ama bana hiç alışamıcakmışım gibi geliyor. Napmalıyım?
Teşekkür ederim bende hamilelikten olduğunu düşünüüyorum.Hamilelik nedeniyle koku hassasiyetiniz olmuş olabilir.
Ben de normalde parfüm sıkan eşimi çok çekici bulup üzerine atlayan bir kadınken hamileyken parfüm sıktığında"yaa gitttttt yanımdan uzaklaş durumuna gelmiştim.
Ama 3 ay bittiğinde bitiyor.
Üstünü başka şeylerle sildik ama geçmiyor diyorsunuz, buharlı temizleyici ile deneyin bir de.
O da olmuyorsa beklemekten başka yapacak şey yok
kızlar konu ev değil benim durumum zaten şükrediyorum ama bu koku duymama engel değil ayrıca naz yapmıyorum gerçekten o kokudan iğreniyorumDublex eviniz var alışamadınız. Bence oturun şükredin.
o da farkında durumun of ilk defa boyle bir kokudan iğreniyorumHormonlardan kaynaklidir bu durum bi süre sonra duzelirsiniz ama esinizede anlatinki üzülmesin oda.
evetMerak etme geçecek şimdi bu kokuya takarsın canım deli gibi sarımsak çeker işte bunlar hep hormonlardan.
Dayanacaksınız malesef burnunuzu kapatın :)kızlar konu ev değil benim durumum zaten şükrediyorum ama bu koku duymama engel değil ayrıca naz yapmıyorum gerçekten o kokudan iğreniyorum
zaten eve girerken ağzımı burnumu kapatıp içeri atıyorum kendimi ama genede duyuyorumTürk kahvesi kokla.
Kokuyu iste bile aliyorsaniz psikolojik. Bir sure boyle idare edeceksiniz artik
evet öyle yapıyorum ama genede duyuyorumDayanacaksınız malesef burnunuzu kapatın :)
Şimdi 8. Haftadasın biraz daha sabret 12. Haftadan sonra bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?