- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
- Konu Sahibi sevmeksenleguzel
-
Biraz sabır hormonların sana geçici bir oyun oynuyorlarMerhaba kızlar;
Dert bende derman sizde nolur bana akıl verin. Kısaca özet geçeyim;
Uzun süredir ev değiştirmek istiyorduk. Yılbaşına bir kaç gün varken tamda istediğimiz gibi bir ev bulduk.
Oturduğumuz mühitte lüx dublex bir daire. Eşim emlakçıyla hemen anlaştı evi gördük bayıldık tabii tamam dedik. Ayın 15 indede taşındık. Bu taşınma sırasında ben grip olup hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Tabii annem ve kayınvalidem sağolsun herşeyle onlar ilgilendiler. Daha önce yerleri temizlikte kullandığım bir yüzey temizleyicisi vardı. Bütün iş bittikten sonra annemle kayınvalidem evi onla silmişler.
Şimdi eve girdiğimde sürekli o kokuyu duyuyor ve istifra ediyorum.Yerleri tekrar başka şeylerlede silindi ama nafile hatta işteyken bile kokusunu duyuyorum hiç eve gitmek istemiyorum.Eve de alışamadım eski evimi çok özledim her gece ağlıyorum. Nolur bana yardım edin eşimde çok üzgün burayı sen istedin aşkım nolur ağlama bak şöyle olcak böyle olcak diye teselli etmeye çalışıyor. Ama bana hiç alışamıcakmışım gibi geliyor. Napmalıyım?
bunamıyorum hanımefendi dersimi anlatıyorum bakın bir derdim var formu burasıBulmussun bunama hormonlar tmm da abartma istersen sirkeyle sil surekli gecer.
ben sadece istediğim gibi ev ama ben mutsuzum anlamında demiştim. teşekkürlerSimdi diyecegimki temizlikle satin aldigin LUX DUBLEX evin, deterjan kokusuyla ne alakasi var ? Herkes diyecek abartma.
Hamileliktendir koku mevzuu kahve koklayin. Yada 3 gun tum camlar acik evi birakin cikin kokusu cikar belki.
siz oraya mı takıldınız ay canımm benim evet LÜKS DUBLEXLux dublex olmasa carpmazdi koku lux dublex oldugu icin carpiyor :d
ZİHNİYET değil hanımefendi rahatsızlık siz hiç hamile olup aynı sorunları yaşamadınız galibaÖff zihniyete gel. Evin dublex madem kır dizini otur hasta falan da olma!
Koku hassasiyetiniz olmuş ve bilinçaltınıza işlemiş, evi havalandırın sık sık. Zamanla geçer zaten. Eve de alışırsınız ilk günler yadırgamanız normal. Güle güle oturun.
inş allah siz daha iyilerini verirBir dublex evim olmadiki hayatta
Parkelerin kokusundan tiksinecegim
Nasıl bi duygu acaba lüx dublex de oturmak. .
Ev desen anlardik lux dublesin yer döşemeleri altın kaplamami
Oyh cenem yoruldu bak şimdi
Şımarıklıkla ne alakası var durumumu anlattım siz bayansınız üstelik aynı bir erkek gibi konuştunuz. Ben sahip olduklarım için şükrediyorum ama inanın tek gözlü odada olsam gene şükrederdim. şuan durum farklıSimariklik yapiyorsun bende basligi gorunce sasirdim tek gozlu evlerde
Yasayanlar hamilelik geciren bide o odaya bebegini getirenler var cumbur cemaat yasiyorlar size noluyor kiymet bilmeyenin elinden alinir allah muhafaza hayirli dogumlar.
ayy çok teşekkür ederim çok sagolun derdimi anlatmak istemiştim sadece ama resmen yanlış anlaşılıp bombardımana tutuldum. iyi ki sizin gibi insanlar var hala ....Neden olayı çarpıtıyorsunuz anlamadım.
evin lüksünü yeni olduğu ve kokma ihtimalinin olmadığı için söylemiş olabilir.,
herkes kendi şartlarında yaşıyor diye eleştirmek mi lazım.
herkes her heveslendiğine düşman mı kesilmeli,ya da mutlaka sahip mi olmalı.
bulantı hamileliğin en dehşet kısmıdır.
hem sinirleri aşırı bozar,hem hayat standartını yerle bir eder.
ne anlayışsız bir toplum olduk ya.
Hormonlar ve koku hassasiyeti. Yerleri tekrar kaynar suya sirke katarak silmeniz gerek. Sonra evi havalandırın hem eski deterjan hem sirke kokusunu giderMerhaba kızlar;
Uzun süredir ev değiştirmek istiyorduk. Yılbaşına bir kaç gün varken tamda istediğimiz gibi bir ev bulduk.
Oturduğumuz mühitte lüx dublex bir daire. Eşim emlakçıyla hemen anlaştı evi gördük bayıldık tabii tamam dedik. Ayın 15 indede taşındık. Bu taşınma sırasında ben grip olup hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Tabii annem ve kayınvalidem sağolsun herşeyle onlar ilgilendiler. Daha önce yerleri temizlikte kullandığım bir yüzey temizleyicisi vardı. Bütün iş bittikten sonra annemle kayınvalidem evi onla silmişler.
Şimdi eve girdiğimde sürekli o kokuyu duyuyor ve istifra ediyorum.Yerleri tekrar başka şeylerlede silindi ama nafile hatta işteyken bile kokusunu duyuyorum hiç eve gitmek istemiyorum.Eve de alışamadım eski evimi çok özledim her gece ağlıyorum. Nolur bana yardım edin eşimde çok üzgün burayı sen istedin aşkım nolur ağlama bak şöyle olcak böyle olcak diye teselli etmeye çalışıyor. Ama bana hiç alışamıcakmışım gibi geliyor. Napmalıyım?
ZİHNİYET değil hanımefendi rahatsızlık siz hiç hamile olup aynı sorunları yaşamadınız galiba
Kaç aylık bebeğiniz bende mutfağa giremiyordum evde ki sudan bilemidem bulanıyordu mutfak özellikle buzdolabı hep kokuyo gibiydi 4.ayda geçmişti seninde koku hassasiyetin hamilelikten dolayı çalışmıyorsan annelere falan gidebilirsin bi süreliğine zaten 16.haftadan sonra geçiyorMerhaba kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?