İmmddat... Yardım :(

Öff zihniyete gel. Evin dublex madem kır dizini otur hasta falan da olma!

Koku hassasiyetiniz olmuş ve bilinçaltınıza işlemiş, evi havalandırın sık sık. Zamanla geçer zaten. Eve de alışırsınız ilk günler yadırgamanız normal. Güle güle oturun.

Biraz sabır hormonların sana geçici bir oyun oynuyorlar

Bir dublex evim olmadiki hayatta
Parkelerin kokusundan tiksinecegim
Nasıl bi duygu acaba lüx dublex de oturmak. .

Ev desen anlardik lux dublesin yer döşemeleri altın kaplamami

Oyh cenem yoruldu bak şimdi

Simariklik yapiyorsun bende basligi gorunce sasirdim tek gozlu evlerde
Yasayanlar hamilelik geciren bide o odaya bebegini getirenler var cumbur cemaat yasiyorlar size noluyor kiymet bilmeyenin elinden alinir allah muhafaza hayirli dogumlar.

Simdi diyecegimki temizlikle satin aldigin LUX DUBLEX evin, deterjan kokusuyla ne alakasi var ? Herkes diyecek abartma.

Hamileliktendir koku mevzuu kahve koklayin. Yada 3 gun tum camlar acik evi birakin cikin kokusu cikar belki.
ben sadece istediğim gibi ev ama ben mutsuzum anlamında demiştim. teşekkürler

ZİHNİYET değil hanımefendi rahatsızlık siz hiç hamile olup aynı sorunları yaşamadınız galiba

Bir dublex evim olmadiki hayatta
Parkelerin kokusundan tiksinecegim
Nasıl bi duygu acaba lüx dublex de oturmak. .

Ev desen anlardik lux dublesin yer döşemeleri altın kaplamami

Oyh cenem yoruldu bak şimdi
inş allah siz daha iyilerini verir
ama içinizdeki rahatsızlık birden çıkarsa ne demek istediğimi anlarsınız.

Simariklik yapiyorsun bende basligi gorunce sasirdim tek gozlu evlerde
Yasayanlar hamilelik geciren bide o odaya bebegini getirenler var cumbur cemaat yasiyorlar size noluyor kiymet bilmeyenin elinden alinir allah muhafaza hayirli dogumlar.
Şımarıklıkla ne alakası var durumumu anlattım siz bayansınız üstelik aynı bir erkek gibi konuştunuz. Ben sahip olduklarım için şükrediyorum ama inanın tek gözlü odada olsam gene şükrederdim. şuan durum farklı

Ne güzel eviniz var sükretmek yerine birde ustune agliyorsunuz bamilelik hormonlarindan mi bilmiyorum ama bu cok sacma geldi cocukca bi davranis yani..
Herseye pozitif bakmak gerekiyor hamileymissiniz birde vara yoka. Aglarsanizzz ohooooooo o karninizdaki napsin hamileyken nasil olursaniz bebisinizde dogdugunda oyle olur siz mutlu olunki bebegjnizde dogdugunda oyle olsun siz uzulurseniz hormonlar bebeginizi fazlasiyla etkileyebilir..
Olabilir kokuya hassasiyet tabiki hamilelikte ama kocanizin ustunede o kadar gitmeyin biraz akilli ca davranin ne kadinlar var ev konusunda buyuk buyuk sıkıntı ceken onlardn biride benm tabi oturun sükredin halinize yazık o yavrucugada evde oda kokusu deterjan vs.kokan seyler bulundurmayin bile simdi hassas olabilirsniz mide bulantisi cok normal

Ayrica sizin sorununuz ev deilki!!!
Koku hassasiyeti netten arastirin bakin ben dort ay boyunca butun yemeklerdn tiksindim mideme bir lokma girmedi aninda cikariyrdum serumlarla ayakta duruyordum bana dr.nane sekeri dondurma falan yiyebilirsn demisti nettn arastirip detaylica bakabilirsiniz mide bulantisina neler iyi gelir
Dondurma dedim ama fazlasi kesinlikle zarar cok soguk yemedim agzimda bekleterek yedim

Neden olayı çarpıtıyorsunuz anlamadım.
evin lüksünü yeni olduğu ve kokma ihtimalinin olmadığı için söylemiş olabilir.,
herkes kendi şartlarında yaşıyor diye eleştirmek mi lazım.
herkes her heveslendiğine düşman mı kesilmeli,ya da mutlaka sahip mi olmalı.

bulantı hamileliğin en dehşet kısmıdır.
hem sinirleri aşırı bozar,hem hayat standartını yerle bir eder.

ne anlayışsız bir toplum olduk ya.

ayy çok teşekkür ederim çok sagolun derdimi anlatmak istemiştim sadece ama resmen yanlış anlaşılıp bombardımana tutuldum. iyi ki sizin gibi insanlar var hala ....

Hormonlar ve koku hassasiyeti. Yerleri tekrar kaynar suya sirke katarak silmeniz gerek. Sonra evi havalandırın hem eski deterjan hem sirke kokusunu gider

Kaç aylık bebeğiniz bende mutfağa giremiyordum evde ki sudan bilemidem bulanıyordu mutfak özellikle buzdolabı hep kokuyo gibiydi 4.ayda geçmişti seninde koku hassasiyetin hamilelikten dolayı çalışmıyorsan annelere falan gidebilirsin bi süreliğine zaten 16.haftadan sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…