- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi sevmeksenleguzel
-
Konu Ev değilmiş hakikaten ama başta bir kaç satır lüks eve ayrılınca insanların dikkatini çekmiş. Ben de sona yaklaşana kadar problem evle ilgili diye düşündüm.kızlar konu ev değil benim durumum zaten şükrediyorum ama bu koku duymama engel değil ayrıca naz yapmıyorum gerçekten o kokudan iğreniyorum
kusura bakmayın boyle kotü yorumlar alınca sizide yanlış anladımBen sizi eleştirenlere kızıp demiştim zihniyete bak diye. Size hak vermiştim yani.
Hamilelikden kaynaklanıyor canım yaaa bende kızıma hamileyken çok hassasdım kokulara çokda çıkarırdım yemeden içmeden kesilmiştim herşey ama herşey midemi ağzıma getirirdi zaten bebeğimde serumlarla beslendi birgün kvalidem sarma koymuş bahçede pişiriyor inanırmısınız o koku beni mafetti allahım kaç ay her yerde sarma kokuyor sanki nereye gitsem peşimde geliyor gibi oluyordum 4 yıl oldu daha yeni yeni başladım sarmayı tekrar yemeğe geçiçek merak etme hatta hep düşünürdüm bütün hamile kadınlar böyleyse nasıl 3-4 çoçuk yapabiliyorlar diye hep sorardım kendime merak etme hepsi geçiyor biraz daha sabır etsonundaki hediyene değecek bak gör
sağol çok teşekkür ederimHamilelikden kaynaklanıyor canım yaaa bende kızıma hamileyken çok hassasdım kokulara çokda çıkarırdım yemeden içmeden kesilmiştim herşey ama herşey midemi ağzıma getirirdi zaten bebeğimde serumlarla beslendi birgün kvalidem sarma koymuş bahçede pişiriyor inanırmısınız o koku beni mafetti allahım kaç ay her yerde sarma kokuyor sanki nereye gitsem peşimde geliyor gibi oluyordum 4 yıl oldu daha yeni yeni başladım sarmayı tekrar yemeğe geçiçek merak etme hatta hep düşünürdüm bütün hamile kadınlar böyleyse nasıl 3-4 çoçuk yapabiliyorlar diye hep sorardım kendime merak etme hepsi geçiyor biraz daha sabır etsonundaki hediyene değecek bak gör
8.haftadayım şuan inş bir an önce geçerKaç aylık bebeğiniz bende mutfağa giremiyordum evde ki sudan bilemidem bulanıyordu mutfak özellikle buzdolabı hep kokuyo gibiydi 4.ayda geçmişti seninde koku hassasiyetin hamilelikten dolayı çalışmıyorsan annelere falan gidebilirsin bi süreliğine zaten 16.haftadan sonra geçiyor
nasıl anlatsam ki böyle iğrenç bir kokuya ayy gene midem bulandıBahsettıgınız koku nedır
kusura bakmayın boyle kotü yorumlar alınca sizide yanlış anladım
Villa falan alsan hastaliktan ayaga kalkamayacaksin herhalde :dsiz oraya mı takıldınız ay canımm benim evet LÜKS DUBLEX
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?