- 22 Mart 2013
- 176
- 37
- 118
- Konu Sahibi sevmeksenleguzel
-
Teşekkür ederim canım inş o süre uzamazEvine alışmak ıcın komsu edın derım ben, komsu edınırsen alışırsın yenı evine. Hayırlı olsun allah saglıkla oturmayı nasıp etsin.hassas olmuşsunuz hamılelıkten dolayı kac ay sonra gecer rahat edersiniz.bıraz zaman veren kendınıze eve alışmak ıcın...
B***O mor lavanta kokulu :)Markası neyse yazın bizde kullanalım ,biz silince 1 saatte koku moku kalmıyor,uçup gidiyor
ay nasılda beni anlatıyorsun.13. haftadayım.
Koku hassasiyeti hala devam ediyor ama daha az şekilde.
Ben resmen kendi kokumdan tiksinir hale geldim, kendimi çitiliyordum banyoda.
Arabaya binemez, dışarı çıkamaz, yemek yapamaz ve yiyemez oldum.
Eşimden bahsetmiyorum bile, uzaklaşmak için her şeyi yaptım.
Eskiden sevdiğim her şey şimdi beni benden alıyor.
Geçecek bu durumunuz, emin olun.
Şuan en kaba tabirle av köpeği gibiyiz hepimiz.
Evinizde elinizde midenizi kaldırmayan bir ıslak mendille dolaşabilirsiniz, ben öyle yapmıştım.
Sürekli onu kokluyordum.
Canım bende bi ara evimdeki banyodan tiksinmistim, o banyo bana kokuyor gibi geliyordu. Neler neler yapiyordum ama yok o koku gitmiyor. Bi ara kapısının önünden bile gecemiyordum. Kapali bile olsa kokuyordu, simdi kalmadi. Zamanla geciyor. Merak etme:)Merhaba kızlar;
Dert bende derman sizde nolur bana akıl verin. Kısaca özet geçeyim;
Uzun süredir ev değiştirmek istiyorduk. Yılbaşına bir kaç gün varken tamda istediğimiz gibi bir ev bulduk.
Oturduğumuz mühitte lüx dublex bir daire. Eşim emlakçıyla hemen anlaştı evi gördük bayıldık tabii tamam dedik. Ayın 15 indede taşındık. Bu taşınma sırasında ben grip olup hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Tabii annem ve kayınvalidem sağolsun herşeyle onlar ilgilendiler. Daha önce yerleri temizlikte kullandığım bir yüzey temizleyicisi vardı. Bütün iş bittikten sonra annemle kayınvalidem evi onla silmişler.
Şimdi eve girdiğimde sürekli o kokuyu duyuyor ve istifra ediyorum.Yerleri tekrar başka şeylerlede silindi ama nafile hatta işteyken bile kokusunu duyuyorum hiç eve gitmek istemiyorum.Eve de alışamadım eski evimi çok özledim her gece ağlıyorum. Nolur bana yardım edin eşimde çok üzgün burayı sen istedin aşkım nolur ağlama bak şöyle olcak böyle olcak diye teselli etmeye çalışıyor. Ama bana hiç alışamıcakmışım gibi geliyor. Napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?