İmmddat... Yardım :(

Teşekkür ederim canım inş o süre uzamaz

ay nasılda beni anlatıyorsun.
evet ıslak mendille gezmeliyim

Belki çok alakasız olucak ama dublex eve çıkmanız kötü olmuş. Bebiş ayaklanmaya başlayınca merdivenlerden falan düşerse Allah korusun...
Diğer konuda da zamanla geçer diyor yaşamış ablalar ben bilemicemmm

canım hormonlar onu hissettirio merak etme herşeyyyyy güzel olacak benimde dublex evim olsa zor bakımı ama yinede gönlümde yatan o ... eline bir mendil al sevdiğin bir kokuyu sık ara ara kokla onu ...

evı halılarıda kaldırarak bastan sona çamasır suyuyla sılsınler ama domestos falan degıl bıldıgın akışkan ace çamasır suyu ve sonrada 3,4 saat havalandırsınlar eve döndugunuzde hıcbır koku almıcaksınız bende hamıleyken evıme bıle gırmek ıstemezdım koku yuzunden bende banyoya takmıstım koku gelıyor dıye sonra esım bıgun evı heryerını sıldı çamasır suyuyla o gun aksam eve gıttımde hıc kusmadım mıdem bulanmadı esıme koku almıyorum dedım oda o zaman anlattı yaptıklarını çok ıse yaramıstı

Benim de mide bulantılarım varken oda kokularını çöpe atmışlığım, yumuşatıcı ve deterjan kokusu yüzünden çamaşır asamadığım olmuştur. İnsanın bütün hayat enerjisini alır.
Ama tam istediğim gibi lüks ev bulmayı bırak kafamın üstünde çatı olduğuna şükretmeden alışamadım diye çocuk gibi ağlamam.
Hamilelik duygusallaştırıyor ama bu kadar değil.
Şükredin ve abartmayın lütfen.

Canım bende bi ara evimdeki banyodan tiksinmistim, o banyo bana kokuyor gibi geliyordu. Neler neler yapiyordum ama yok o koku gitmiyor. Bi ara kapısının önünden bile gecemiyordum. Kapali bile olsa kokuyordu, simdi kalmadi. Zamanla geciyor. Merak etme:)

Yerlere Türk kahvesi serpin. Ciddiyim, Türk kahvesi her şeyin kokusunu çekiyor.

Kesinlikle hamilelikten dolayı canım. Merak etme çocuk 3 4 aylık olsun geçer. Eve de ön yargılı davranma. Keşke benim evimde dublex olsaaaaa

Ayy çok iii anlıyorum canım senii tiksinmişin bi defa o kokudann artk olmasada kokuo gbi hissedersinn bnde hamileyken bi markanın ıslak mendilinden tiksindimm maalesef dört yıll geçtii hâlâ da o kokuya tahammülüm yokk bnce eve hafif kokulu parfümler all çilek vanilya gbii :))

Simdi diyecegimki temizlikle satin aldigin LUX DUBLEX evin, deterjan kokusuyla ne alakasi var ? Herkes diyecek abartma.

Hamileliktendir koku mevzuu kahve koklayin. Yada 3 gun tum camlar acik evi birakin cikin kokusu cikar belki.

Koku hassasiyeti olabiliyor bu cok gorulen bi durum ama surekli aglayip sizlayip esinide mutsuz etme artik tasindin e sen istedin arti kis gunu bir daha tasinma luksunde yoksa uzatip insanlari uzme
Birde senden bagimsiz genel olarak birseye takiliyorum :
Hamilelikte kadinlarda bi cigrindan cikma adamlari dokuz dogurtma soz konusu iste kis gunu bulunmayacak meyva sebze isteme yok gece 4 te git sunu al getir deme yok ben hamileyim onu yapmam bunu isterim bir naz bir endam sanki dunyaya ilk cocuk getirecek kadin .. her kadin hamilelik yasiyor ama karsidakine eziyet edip adinida hamileyim hassasim alttan alin bisey demeyin bisey istemeyin bana dokunmayin diye bunun altina siginmayi tuhaf karsiliyorum

koku hassasiyeti olusmus ama bunu kafanizda cok buyutmussunuz oyuzden isyerinde daha kendi kendinize midenizi bulandiriyorsunuz.
bazi seyler kafada biter,yapcak bisey yok alisacaksiniz.

Canım eve alısıp alısamamanı bılmıyorum ama sen ıstemıssın ve cok ıstedık hemen tuttuk dıyorsun,koku olayına gelınce de bende hamıleyken evde kullandıgım bır deterjana karsı boyle olmustum dısarıda bıle kokusu burnuma gelıyordu yada gttıgım evlerde dogum yaptım 10ay oldu hala eve sokmuyorum o deterjanı oyle tıksındım yanı hamıleyken boyle bazı kokular hassasıyet yapabılıyor malesef koku olmasada varmıs gıbı gelıyor guzelce havalandır evını,ahsap temızleycıyle arap sabnyla bıseyle sıl gecer belkı.

herhangi bir kokuyu zaten ilk bir kaç dakikadan sonra duymayız
sizinki beyinde
benim de midem bulanırken hep aklıma 6-7 sene önce bi kere sıktığım çikolatalı parfümün kokusu gelir öğğğğğ
tamamen psikolojik

Canım psikolojik bir durum eve her girdiğinde istifra ediyorsan evi sana kötü şeyler yaşatan bir yer olarak algilamissindir.
Bence evi bir kaç kere sirkeli su ile sil deterjan kalıntılarını temizler.

Canım hamile piskolojisi bence bebeğimin odasıyla uğraşmaya erken başla bi uğraş bul kendine ben doğduktan sonra yapacağım mevlütün şeker keselerini daha hamileyken yapmaya başladım

Hem ev değiştirmeyi düşünüyordunuz hemde eski evinizi özlediniz anlayamadım.
Evi havalandırın tüm pencereleri açın tek bi odada oturun havalansın diğer odalar.
Yada sevdiğiniz bir kokuyu sıkın yerlere, mideniziin bulanmadığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…