ımmm ne desem ki...siz karar verin

Ben şöyle anladım. Kayınvalide rüyasında oğlan bebek görünce, rüyama malum olmuşsa ve bebek erkekse müjdemi isterim bana iki tane tülbent hediye edersin demiş. Sonra aralarında erkek bebek kocakarı yöntemlerine göre nasıl önceden tahmin edilir temalı bir konuşma geçmiş. En sonunda da kayınvalide bunları annene anlatma da beni oğlan torun meraklısı sanmasın kadın demiş.

Eğer doğru anladıysam artniyetli bir durum yok ortada. Zaten pek anlaşılmıyor söyledikleriniz, kayınvalide de siz anlatırsanız anneniz yanlış anlar diye düşünmüş olabilir ya da gerçekten erkek torun meraklısı gibi gözükmek istemiyordur kadın.kötü bir tavsiye de vermemiş zaten annenden duyduğunu da bana anlatma demiş.

sağ sol olayı yok sağdaydı bebeğim ve kız :) laf taşımayın bencede hem kendiniz hemde annenizi üzersiniz kzım üzülüyor diye.. rabbim gönlüne göre versin ki ayrıca kızın var galiba bence kız kardeş daha mantıklı kızın yanına destek olırlar birbirlerşne

İkisinde de solda hissettim biri kız biri erkek
Tülbent yapma mevzusunu da hiç anlamadım
Tülbent yapınca erkek mi oluyor ?
Doktor size ortada hissediyorsunuz mu dedi ?
Peki babam pasta yapmayı nerden öğrendi ?
Bebekler yer değiştirmiyor mu? Hakkaten cahilim, merak ettim.

tulbent meselesi müjde mi isterim demek istemiş.
yani ben rüyamda gördüm erkek olacağını erkek olursa ilk ben söylemiş oldum diye mujdelik istiyor.
annene söyleme "bak bak erkek torun istiyorlar demekki derler.kız doğarsada yanıldığını herkesin bilmesini istemiyordur.
zaten erkekse herkese kendi diyecek ben rüyamda görmüştüm diye merak etmeyin.
sağı solu bilmem ama zamanı gelince belli olur.
hayırlı sağlıklı evladiniz olsun.
böyle şeylere takilmayin.

Valla oyle bir anlatmissiniz ki hamile oldugunuzu bile anlamadim.Kv ruyasinda gordu zannettim.

bebek sağda solda olunca ona göre mi değişiyor cinsiyeti? böyle şeylere inanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…