ımmm ne desem ki...siz karar verin

Cümlelerin birbiriyle alakası yok. Anlamak mümkün değil malesef

elestirenlerde ne desemki konuya elestiri bulamayinca anlamayinca hakli olarak yazim hatasi uzerinden vurmuslar sormuşlar kitap okurum çokta severim elime ne gecerse cunku merakliyim o konuda acaba burda ne yaziyo ne anlatiyor deyip okurum...

Geyik olsun diye mi konu açtınız? Ne hoş...

Valla kusura bakmayin da gercekten ne dediginizi anlamak baya zor.nasi bi anlatim seklidir bu.gunluk konusma seklinde yazmis olsaniz bile yine anlardik

Ben hiç konu açmadım. Ama açacak olsam herhalde 1000 kere dönüp dönüp kontrol ederim başlığım düzgün mü, cümlelerim anlaşılır mı diye.
Ama KK da Türkçeyi katleden ve yazım kurallarına uymayan o kadar hatun var ki, sebebini bir türlü anlamış değilim

Helal olsun bunca kişi anlamamış,anlayan tek kişisiniz sanırım :)
Taktir ediyorum!

Oğlum olsn istiyorum die neden söyledin insanlara??” Fark etmez hatta buda kız olsa iyi olur kızıma yolsaş olur “ diyecektin baştan herkesin sesini kesecektin.

Bayanlar Türk Dil Kurumu çalışanlarmsnz taklmyn bu kadar ama şu bir gerçek ben bu konuya fransız kaldım

Anlamadığım tonla, merak ettiğim ise sadece tek bir şey var. Bebek kız mı oğlan mı?

Imm ne desek ki... Anlatım tarzına bak sen karar ver?

Kelimelere, yazim yanlislarina takilmadim da cok karisik anlatmissin arkadasim, ne lafi ne tasimasi ne tulbenti..

Boşver canım bunları Düşünme ya . Annene desen ne olur demesen ne olur erkekse erkek kızsa kız bunu değiştiremezsin ki zaten

Benim oglum sag taraftaydi ama kiz oldu. Sende bucumleden bisi anlamadin demi? Bende senin konundan pek bisi anlamadim

Nice anlaşılmayan konuları anlamışlığım var.
İlk kez bir konudan hiçbir şey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…