ımmm ne desem ki...siz karar verin

Teşekkürler. Bu daha anlaşılır oldu
umarım yanlış anlamamisimdir.
benim anladığım bu ama belki başka bir açıklama gelebilir
rica ederim
benim 2 aylıkken kv dem oynuyor mu çocuk diyordu.
bende "anne bir hareketler var ama galiba gaz diyordum"
ne gazi çocuktur o çocuktur diyordu
meğer erkek erken hareket eder diye soruyormuş
oğlum oldu evet ama tıbben iki aylık çocuğun gaz la aynı harekette oynaması mümkün değil
iki seçenek var ışte.
elbet biri tutacak
Hayırlı sağlıklı olsun önemli olan o.

Hadi benim hiç alakam yok bu mevzularda da, bir kaç çocuk doğuran büyüklerimiz de cahil. Gerçi onları da anlamak lazım.

Eskiden ultarson falan mı varmış; bir hamile olduklarını teyid etsin diye ikinciye de doğurmaya hastaneye giderleşmiş; eee Tv desen tek kanallı dönemler... kız mı erkek mi diye spekülasyonlarla azıcık aksiyon katıyorlarmış hayata.

arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla yorum yapacağım. siz yazdığınız gibi konuşuyorsanız kv annene söyleme demekle haklı. kimbilir nasıl anlatamayacaksınız. annenizde anladığı kadarıyla kırılır belki diye düşünmüştür. biraz daha bekleyince dr söyler cinsiyeti. tülbenti de alın gitsin.

Bebekler yer değiştirmiyor mu? Hakkaten cahilim, merak ettim.
Tabi ki değişiyor canım
Şöyle ki ilk hamile kaldığında bebeği ne tarafta hissedersen ona göre cinsiyeti şu olacak diyorlar
Sol yumurtalık erkek sağ yumurtalık kız mı ne emin değilim
Benim tek yumurtalığım zaten çalışmıyor teki ile hamile kaldım bir kız bir oğlum var

Çok saçma bir varsayımmıs
Halbuki cinsiyeti belirleyen annenin yumurtası değil babadan gelen spremdeki kromozom

Ultrasanda cinsiyet belli olacak zaten bildiginiz gibi.

Baska diycek birsey bulamadim.

Tulbenti olayini da anlamadim.

Bosver sen de ustunde durma

Teşekkürler. Hayırlı evlatlar olsun yavrularınız inşallah.

Hiç bişey anlamadım ,emek verip anlayan herkese birer beğeni konuşurdum ben sadece fikrimi söyleyeyim erkek kız ne fark eder evlat evlattir,rabbim eksikliklerini vermesin isteyen herkese de nasib etsin inşallah :)

Tülbent mi ne istiyorsa alın
Annenize birşey demeyin kayinvalidenize de birşey demeyin laf tasimayin yani
Cinsiyet için doktor bilgilendirir güldürmeyin

Birde kitap okuyun olur mu
Bol bol

Bence kv sizin nasıl anlattığınızı ya da örnekte görüldüğü gibi anlatamadığinizı bildiği için annene anlatma demis. Bir ihtimal daha var. Size söylediği gibi bir şey gerçekte yok demek ki. Eskiler bilir boyam ortaya çıkar diye de demiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…