ımmm ne desem ki...siz karar verin

Ne diyorsunuz yahu? Anlayan oldu mu diye tek tek sayfaya bakıcam resmen!

Immmm ne desem ki..... Karar verdik; kayınvalideye tülbent kız olsa da erkek olsa da yapın sevaptır yazıktır :))

Ben de anlamadım okuduğumu. Çocuğun cinsiyeti önemli değil, yeterki sağlıkla kucağınıza alın ama bir sonraki konularınız hep çozuğum benim dilimden anlamıyor olacak bence... Bu kadar insan anlamadı...

Ayrıca kv annenize söyleme derken bu anlatım bozukluğunuzla iyi ve doğru olanı bile faciaya dönüştürme potansiyeliniz nedeniyle söylemiş olmalı

slm kizlar anlamayanlar cok hakli yazmaya başlayınca bi an acele isim çıktı yazdigim gibi ciktim tekrardan okuyamadim ancak simdi hepinizin yazdiklarini okuyorum canlarim harbiden topu atmisim gitmisim

elestirenlerde ne desemki konuya elestiri bulamayinca anlamayinca hakli olarak yazim hatasi uzerinden vurmuslar sormuşlar kitap okurum çokta severim elime ne gecerse cunku merakliyim o konuda acaba burda ne yaziyo ne anlatiyor deyip okurum...

Keşke konuyu düzenleseniz. Zerre kadar bir şey anlaşılmıyor.
Anladığım kısma yorumum. Anneden kvye, kvdeden anneye laf taşımamak lazım evet.

elestirenlerde ne desemki konuya elestiri bulamayinca anlamayinca hakli olarak yazim hatasi uzerinden vurmuslar sormuşlar kitap okurum çokta severim elime ne gecerse cunku merakliyim o konuda acaba burda ne yaziyo ne anlatiyor deyip okurum...
Kitap okursunuz ama "çokta" yazarsınız. Ne kadar ironik...

Sizin kvde de ilgincmis yani.. Zaten bu ifade sekli ile annenize anlatsaniz bile anlamaz ki kadin.. Eee bu durumda kv acisindan sorun olmaz. Annen de 3 gun dusunur bu kiz ne demek istedi diye sonra da 'amaaan yeter bu kadar beyin jimnastigi' der ve her seyi unutur

Kaynanan erkek torun isteyen yobazlar gibi görünmemek için öyle demiş art niyet yok.

Erkek bebek isteyen kim ?
Siz mi hamilesiniz ? Kayınvalide mi ?
Tülbent kim takacak ?
Erkek bebek, tülbent bağlantısı nedir ?
Ne okudum ben ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…