Erkek İnfertilitesi İmmotil (%100)sperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ilkbahar96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
45
10
3
29
Mrb kizlar ben yaklaşık bir yıldır kulubun takipcisiydim kulübe yeni üye oldum konuya nasıl başlayacağım bilemiyorum ama direk giriş yapayim 11 aylık evliyiz ve ilk günden beri çocuk istiyoruz ilk 7 ay boyunca sürekli kadın dogumculara gittim bende ne sorun varda bebisimiz olmuyor diye sonra Dr un biri bana clomen verdi ama kullanma eşinde bir sperm testi yaptırsın ona göre kullanmaya baslarsin esindede sorun yoksa clomeni kullandıktan sonra hamile kalırsın dedi bekarken böyle birşeyin başıma geleceği aklımın ucundan dahi geçmezdi fakat eşimin sperm değerleri çok kötü toplam sperm sayısı 13.m morfolojimizde 8 ama hiç bir değerinde hareket yok Dr ölü sperm tüp bebek yaptıracaksınız dedi ama tüp bebeği son şans olarak görüyorum çünkü eğer tüp bebek yaparsak oda tutmazsa başka umudum kalmaz bu durumla karşılaşanlar var mı acaba

Hareketli sperm yoksa ne yapilabilir ki? 😔 spermin yumurtaya ulasmasi lazim döllenme olabilmesi için. İlacı yok muymuş bunun?

Proxeed plus hareket için bilinen bir takviye vitamin. En az 3 ay kullanıp test yapın artacaktır inşallah

Hareketli sperm yoksa ne yapilabilir ki? 😔 spermin yumurtaya ulasmasi lazim döllenme olabilmesi için. İlacı yok muymuş bunun?
Dr bir şey söylemeden direk tüp bebek zaten 3 5 tane sperm var onlarida kaybetmeden biran önce gidin beklemeyin dedi.Eşimde biz evlendik 2 hafta sonra Corona atlattı buna bağlı olarak vucudda önemli ölçüde güç kaybetti, Allah korusun ölümün kıyısından döndü bundan dolayı kendimi toparlayayim eğer yine olmazsa tüp bebeğe gideriz diyor bahara kadar bekleyeceğiz o zamana kadar keçi boynuzu özü ve çakşır tozu kullanıyor ufacık bir düzelme bile olsa bizim için bir umut demek

Dr bir şey söylemeden direk tüp bebek zaten 3 5 tane sperm var onlarida kaybetmeden biran önce gidin beklemeyin dedi.Eşimde biz evlendik 2 hafta sonra Corona atlattı buna bağlı olarak vucudda önemli ölçüde güç kaybetti, Allah korusun ölümün kıyısından döndü bundan dolayı kendimi toparlayayim eğer yine olmazsa tüp bebeğe gideriz diyor bahara kadar bekleyeceğiz o zamana kadar keçi boynuzu özü ve çakşır tozu kullanıyor ufacık bir düzelme bile olsa bizim için bir umut demek
Esinizde de durum böyleyse dogal gebelik cok zor. 20 milyon sperm referans aralığının en düşük miktari sanirim. 10 milyon olsa yetmiyor, 1 milyon olsa yetmiyor. 3 5 tane ile çok çok zor. Maddi gücünüz varsa hiç beklemeyin derim.

Proxeed plus hareket için bilinen bir takviye vitamin. En az 3 ay kullanıp test yapın artacaktır inşa

Proxeed plus hareket için bilinen bir takviye vitamin. En az 3 ay kullanıp test yapın artacaktır inşallah
Denemeyi düşünüyoruz İnşallah eşim küçükken zature geçirmiş onunla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ama Dr da ona pek ihtimal vermedi

doktorunuz biraz tüp dalışı yapmış.. sizi direk negatifliğe sürüklemiş..
tüp bebeğe başlamadan önce mutlaka takviye kullanmalısınız sizde eşinizde..
hem sperm kuvveti hemde yumurta kalitesi için
spermler kendini 90 günde yeniliyor.. eşinizin en az 3 ay sperm için takviye kullanması lazım.. doktora gitsin..
tüp bebekte bir sürü yöntem var mikroçip vs gibi.. illa hareketli sperm bulunur..
hızlı hareketli yavaş hareketli diye çeşitleri var.. mutlaka vardır..
benm eşimdede sperm sayısı 10 m morfoloji 1 idi.. yani sizden daha kötü... tüp bebekle bebeğimi kucağıma aldım..
öyle karamsar olmayn
ama bizde yıllarca doğal yollarla denedik takviye kullandı eşim 2 yıl kadar.. sürekli takip ettik.. doğal şeylerde kullandı
aşılamada yaptırdık olmadı..
ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor bizden daha kötü spermleri olup gebe kalan var tabi.. yok değil.. ama biraz sizin sabrınıza bağlı biz 2 yıl çok uğraştık.. artık yaşımızda geçiyordu 2 yılda uzun bir süre.. takviyelere verdiğimiz paralarla tüp bebek yaptırırdık.. şimdiki aklım olsa 2 yıl beklemezdim

Keçi boynuzu pekmezi kullanın birde proxeed plus kullanın

çakşırıda çok dikkatli kullanın ciğerleri etkiliyebiliyor onunda dozu var..
ama keçiboynuzunu hiç zararı yok kullanabilir
fakat yetmez.. mutlaka doktor kontrolünde takviyede kullanmalı
sperm sayı morfoloji hızdan ibaret değil
spermin DNAsıda sağlıklı bir bebek için önemli.. DNA hasarı varmı diede bakılmalı.. size tavsiyem madem bahara kadar bekliyeceksiniz bu süreci iyi değerlendirin doktorunuzla

Esinizde de durum böyleyse dogal gebelik cok zor. 20 milyon sperm referans aralığının en düşük miktari sanirim. 10 milyon olsa yetmiyor, 1 milyon olsa yetmiyor. 3 5 tane ile çok çok zor. Maddi gücünüz varsa hiç beklemeyin derim.
Ben ilk duyduğum zaman tüp bebeğe başlamak istedim ama erkekler bu konuda daha rahat olduğu için başlayamadik coronadan dolayıdir acele etme diyor banada sorunu bile bile öylece beklemek zor geliyor

çakşırıda çok dikkatli kullanın ciğerleri etkiliyebiliyor onunda dozu var..
ama keçiboynuzunu hiç zararı yok kullanabilir
fakat yetmez.. mutlaka doktor kontrolünde takviyede kullanmalı
sperm sayı morfoloji hızdan ibaret değil
spermin DNAsıda sağlıklı bir bebek için önemli.. DNA hasarı varmı diede bakılmalı.. size tavsiyem madem bahara kadar bekliyeceksiniz bu süreci iyi değerlendirin doktorunuzla
Çakşır tozunu Sabahları balla karışık bir tatlı kaşığı yiyor.Bu tür ilaclari uroloji yazamaz mi çünkü bize hiç yol göstermediler

Ben ilk duyduğum zaman tüp bebeğe başlamak istedim ama erkekler bu konuda daha rahat olduğu için başlayamadik coronadan dolayıdir acele etme diyor banada sorunu bile bile öylece beklemek zor geliyor
Rahat olsun o zaman. Yarin bir gün 3 5 spermini de kaybederse tamamen caresiz kalir. Sizin 3 çocuğunuz varmis zaten. Kendinizi strese sokmayin bu konuda.

Çakşır tozunu Sabahları balla karışık bir tatlı kaşığı yiyor.Bu tür ilaclari uroloji yazamaz mi çünkü bize hiç yol göstermediler
bir tatlı kaşığı iyi evet bişey olmaz...
zaten bu tarz takviyeleri (ilaç değil) üroloji doktoru veriyor

Haklısınız böyle
spermler kendini 90 günde yeniliyor.. eşinizin en az 3 ay sperm için takviye kullanması lazım.. doktora gitsin..
tüp bebekte bir sürü yöntem var mikroçip vs gibi.. illa hareketli sperm bulunur..
benm eşimdede sperm sayısı 10 m morfoloji 1 idi.. yani sizden daha kötü... tüp bebekle bebeğimi kucağıma aldım..
öyle karamsar olmayn
ama bizde yıllarca doğal yollarla denedik takviye kullandı eşim 2 yıl kadar.. sürekli takip ettik.. doğal şeylerde kullandı
ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor bizden daha kötü spermleri olup gebe kalan var tabi.. yok değil.. ama biraz sizin sabrınıza bağlı biz 2 yıl çok uğraştık.. artık yaşımızda geçiyordu 2 yılda uzun bir süre.. takviyelere verdiğimiz paralarla tüp bebek yaptırırdık.. şimdiki aklım olsa 2 yıl beklemezdim

öyle karamsar olmayn
Allah analı babalı büyütsün.İnşallah kullandığımız takviyeler fayda gösterir bizde bebisimiz kucağımıza alırız 🤲Allahtan ümit kesilmez hem maddi hem magnevi tedbirlerimizi alıyoruz Allahim hakkımızda hayırlı,sağlıklı,vicdanlı,merhametli,vatana millete hayırlı bir evlat versin inşallah onun hazinesi geniş

Back
X