- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Littleprettyy
Instagramdaki hayatlara özenmek de ne bileyim ya. İnsanlar en mutlu anlarını, en süslü püslü hallerini koyuyorlar oraya. Kendi hayatıma bakıyorum, şükür güzel bir hayatım var. Lakin akşam yılbaşına nasıl girdiğimi instagramda paylaşsam, muhtemelen bana acırdınız. Saat 12'de Inception modunda rüya içinde rüyadaydım, evvelsi gecenin yorgunluğundan. Üstümde eski bir pijama, battaniye kafama kadar çekilmiş, güya film izleyecektik, 20. dakikasında sızmışım. İnsanlar böyle anlarını paylaşmıyorlar ki sosyal medyada. O yüzden çok da şey etmemek lazım. Fiziğinden memnun değilsen spor yap, hayatın çok atraksiyonsuz geliyorsa değişik şeyler dene. Çaresiz şeyler değil bu mevzular. Paran yoksa, parasız yapılabilecek şeyler de var. Yürüyüş yap, kütüphaneye git, resim yap, fotoğraf çek, etamin işle, yeni bir dil öğren, yeni bir dünya mutfağını araştır, yeni şarkılar dinle, yeni bir dans öğren, ne bileyim ekolojik tarım yapan ve ziyaretçilere açık olan yerler var, git orada kal, azıcık yumurta topla, mısır ek. =)) Başkalarının hayatlarına özenmek zaman kaybı.