• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Imreniyorum size unutanlar,yoluna bakmayı başaranlar!

Hiç bir sevgilimin arkasından yas tutmadım. bitmeden önce çok acı çektiğim, ağladığım, hasta olduğum oldu. kavgaya sararım hep hırçınlaşıyorum vs. Bitme noktasına geldiğinde çoktan hazmediyorum galiba o yüzden ilişki bitmeden önce tüketiyorum acıları falan.

Sizin bu kadar acı çekmenizin sebebi terkedilmiş olmak. Onun içinde zaman gerek. Güzel aktiviteler bulun kendinize. Ben gezmeyi çok severim mesela yeni yerlere gidin. Arkadaşlarınızla fazla fazla görüşün. Arabesk yada duygusal şarkılar dinlemeyin.
Terkdilmenin de etkisi vardir. Ama cok sevdim sanırım. Çok sorun vardı aramızda ama ben asla ayrılmak istemezdim. Icimi isitirdi varlığı.

Her ilişkinin rengi her insanın duygusal yapısı farklı benim için mesela erken. Kendinizi sınırlamayın bakın ben 2 sene ama siz belki 7 ay sonra hic bişey hissetmiceksiniz. Süre tanıyın bastırmayın ama unutmaya karar verin öncelikle. Dönecek duygusunu attıgınızda unutma başlıyor.
Dönecek duygusunu atamadim galiba. Yada şöyle diyeyim döneceğini sanmıyorum çünkü onu tanıyorum, ama dönmesini istiyorum, dua ediyorum bunun için.

Öncelikle dönmeyeceğini kabullenin. Kendinize yogunlasin. Göz görmeyince gönulde unutuyor emin olun. Yeniden asikta olursunuz sevilirsinizde. Insan olum acisina dahi alisabilen bir varlik. Sadece zaman. Insana verilmiş en güzel nimetlerden biri unutmaktir. Yoksa her aci ilk gun oldugu gibi kalsa yasanir mi?

Dönecek duygusunu atamadim galiba. Yada şöyle diyeyim döneceğini sanmıyorum çünkü onu tanıyorum, ama dönmesini istiyorum, dua ediyorum bunun için.

Etme işte vazgeç genelde dönerler ama sen vazgeçtiginde. Ben de iki kişi döndü ama unutup artık bir anlamları kalmadığında döndüler tabi tekmeyi yediler. Neden 2 sene sürdü sanıyorsun hep beklenti içindeydim başkasıyla nişanlanmıştı ben hala umutluyum sonra vazgeçtim cidden ama yandı kalbim gene de tamam dedim devam ettim o evlendi. Sonra bir gün aradı benim için bitmişti arama dedim kapattım engelledim ve bunu cidden hissederek yaptım bitti yani.

:KK14::KK14::KK14: Bende üç Aydır ayrıyım.benim hatam yüzünden ayrıldık üstelik çektiğim vicdan azabını tahmin edemezsin. Unutmamışta olabilirim ama acımı kabullendim güzel günleri güzel duyguları benimsedim bunlarıda yaşadım ben diyebiliyorum. Düşersen kalkamazsın kolay kolay unutma.

Onun artık hayatında olmadığını kabullen. Seni ona bağlayan şey anıların ve onların geçmişte kalmasını kabullenemiyor oluşun. Devam etseydi sahip olacağın anıların her şeklini kafanda döndürdüğüne eminim.

Kafanda bırakamıyorsan içinden ne geliyorsa yaz.
Fiziken elinden at, yak, at bir şey yap.
Bunu yaparken artık iyi - kötü bir anı olarak ardında bıraktığını düşünerek yap.
Belki daha faydası olur.

Öncelikle dönmeyeceğini kabullenin. Kendinize yogunlasin. Göz görmeyince gönulde unutuyor emin olun. Yeniden asikta olursunuz sevilirsinizde. Insan olum acisina dahi alisabilen bir varlik. Sadece zaman. Insana verilmiş en güzel nimetlerden biri unutmaktir. Yoksa her aci ilk gun oldugu gibi kalsa yasanir mi?
Benim umutsuzluğa sürükleyen ne biliyor musunuz? Hep güç buluyorum daha iyi hissediyorum sonra tekrar acı çekiyorum ve diyorum ki galiba hiç geçmeyecek.

Onun artık hayatında olmadığını kabullen. Seni ona bağlayan şey anıların ve onların geçmişte kalmasını kabullenemiyor oluşun. Devam etseydi sahip olacağın anıların her şeklini kafanda döndürdüğüne eminim.

Kafanda bırakamıyorsan içinden ne geliyorsa yaz.
Fiziken elinden at, yak, at bir şey yap.
Bunu yaparken artık iyi - kötü bir anı olarak ardında bıraktığını düşünerek yap.
Belki daha faydası olur.
Yapacagim bunu sagolun

Benim umutsuzluğa sürükleyen ne biliyor musunuz? Hep güç buluyorum daha iyi hissediyorum sonra tekrar acı çekiyorum ve diyorum ki galiba hiç geçmeyecek.
Dediğim gibi göz görmeyince gönül unutuyor zamanla. O hissettiğiniz acı ise zamanla azaliyor. Çok sevdiğiniz insan sonralari bir yabanci oluyor size.

Hüzünlü şarkılar dinleyin.Üzüldüğümüzde hüzünlü şarkılar dinlediğimizde daha çabuk toparlanıyormuşuz.Bu,bilimsel olarak kanıtlanmış.
Hem bende de çok işe yarıyor.Denemediyseniz deneyin bence.

Dediğim gibi göz görmeyince gönül unutuyor zamanla. O hissettiğiniz acı ise zamanla azaliyor. Çok sevdiğiniz insan sonralari bir yabanci oluyor size.
Çok sevdiğim insanın bir gün yabancı olacağı düşüncesi de acitiyor beni. . Hep bir yeniden birleşmek hayali alıyor beni

Eğer sosyal medyadan takip ediyorsan hafiye gibi hemen vazgeç çünkü her paylaşımdan kendine pay çıkarıyor insan. Acaba şunu mu demek istedi falan diye kafayı kırıyorsun

Back
X