İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

mrb arkadasım bende yeni öğrendim hamile oldugumu ve böyle eklemek istiyorum nerden ve nasıl yaptıgınız konusunda banada bilgi verebilirmisin acaba?

Aralık Annelerine Selam.
Benimde muhtemel doğum tarihim 07/12/2013 . İnşallah hepimiz için sağlıklı ve güzel geçen bir hamilelik olur. :)

Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir

Kızlar selam,
benim çok şiddetli kasık ağrılarım oluyor, en başında kısa kısa ağrılardı ama dün akşam delirtti beni çok ağrıdı. sizde bunu yaşayanlar var mı

slm kızlar ben de 6. haftaya girdim keseyi gördük çok şükür kalp atışları da salı günü inşallah
ben de miğde bulantısı hiç olmadı çok şükür iyide yiyorum iştahta yerinde:)))

Bebegim dört gözle seni bekliyorum 5aylık olduk kaldı geriye 4 ay maşallah harekeli hiç rahat değilim kızlar ilk doğumum sezeryan oldu ikinci de sezeryan olur sanırım acaba gününde mi alırlar ameliyata yoksa bi ay sınırı varmı Allahım bütün hamile bayanlara sağlıkla doğum versin Rabbim inşallah

slm kızlar ben de 6. haftaya girdim keseyi gördük çok şükür kalp atışları da salı günü inşallah
ben de miğde bulantısı hiç olmadı çok şükür iyide yiyorum iştahta yerinde:)))

maşallah allah sağlık versin ilk herhalde ilk hamileliğimde benim iyiyydi ama bu ikinci hamileliğim çok kötü geçti daha yeni düzeldim ve yemek yemeye beşladım allaha şğükür 4 aydan sonra sende de olabilir sağlılklı hamilelik geçirmen dileğiyle canım

Merhaba Ben de takvim denemesi için mesaj yazıyorum. meşgul ettiğim için kusurabakmayın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…