Kızlar selam,
benim çok şiddetli kasık ağrılarım oluyor, en başında kısa kısa ağrılardı ama dün akşam delirtti beni çok ağrıdı. sizde bunu yaşayanlar var mı
slm kızlar ben de 6. haftaya girdim keseyi gördük çok şükür kalp atışları da salı günü inşallah
ben de miğde bulantısı hiç olmadı çok şükür iyide yiyorum iştahta yerinde:)))
Kızlar selam,
benim çok şiddetli kasık ağrılarım oluyor, en başında kısa kısa ağrılardı ama dün akşam delirtti beni çok ağrıdı. sizde bunu yaşayanlar var mı
Bebegim dört gözle seni bekliyorum 5aylık olduk kaldı geriye 4 ay maşallah harekeli hiç rahat değilim kızlar ilk doğumum sezeryan oldu ikinci de sezeryan olur sanırım acaba gününde mi alırlar ameliyata yoksa bi ay sınırı varmı Allahım bütün hamile bayanlara sağlıkla doğum versin Rabbim inşallah
slm kızlar ben de 6. haftaya girdim keseyi gördük çok şükür kalp atışları da salı günü inşallah
ben de miğde bulantısı hiç olmadı çok şükür iyide yiyorum iştahta yerinde:)))
maşallah allah sağlık versin ilk herhalde ilk hamileliğimde benim iyiyydi ama bu ikinci hamileliğim çok kötü geçti daha yeni düzeldim ve yemek yemeye beşladım allaha şğükür 4 aydan sonra sende de olabilir sağlılklı hamilelik geçirmen dileğiyle canım