Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü
ben de yapamıyorum. yardımcı olur musunuz? düzenleme kısmına muhtemel tarihi giriyorum."Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." şeklinde bir uyarı çıkıyor.
ben de yapamıyorum. yardımcı olur musunuz? düzenleme kısmına muhtemel tarihi giriyorum."Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." şeklinde bir uyarı çıkıyor.
meleğim sana kavuşmama Allahım izin verirse inşallah 3 ay kaldı abin'de 4 gözle seni bekliyor senin ultrasyon resmini kardesim diye öpüyor meleğim içim kıpır kıpır çünkü sen içimdesin kimsenin ulaşamıyacağı yerde seni içimdeyken bile özlüyorum meleğim