- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
bırakın başlamadan bitsin o zaman sadece hoşlantıymış madem öyle kalsın aşık olursanız ayrılması daha güç olur
inadınıza kızlarla mesajlaşıyo demek nasıl kızlar bunlar peki ne yazışıyolar
kızlar acaba ben mesaj atıp onu o şekilde kabul ettiğimi mi söylesem
hayır bu yeterli değil...
maaş bağla seninle çıkması için...
haklısınız kabul ediyorum ama gerçekten çok hoşlandım yaptıklarıda çok üzdü beni sinirlendim gerçekten ama boşluk hissediyorum onsuz içimde
hoşlandın tamamda gururunu niye seriyosun onun önüne...
zaten paylaşılan bişey olmamış...
unutursun zamanla..
değermi onun için kendini küçültmeye..
üstelik sen böyle yapınca gelecekse hiiç gelmesin daha iyi..
Bu adam sana değer vermiyor.
Bu adam daha önce de sana değer vermedi.
Sadece evet demeni sağladı.
Seni hayatında ayrı bir yere koymadı.
Önemsemedi.
Doğru değil mi bunlar?
Sana değer vermeyen biri için mi gurursuzlaşacaksın?
güzel kızım böyle adamlar arkanı döner dönmez yapacağını yapar.kuşku içinde bir ilişki eziyetten başka birşey olmaz.daha fazla paylaşımlarınız olursa daha fazla bağlanırsın emin ol acı çeken yine sen olursun.klasik kaçan kovalanır yapıyor sana.neolur bunlara kanmayın artık onurlu ol dimdik dur istiyorsa gelir.senin yalvarmanla gelirse onun gözünde bir gram önemin kalmaz.odağını ondan ayır başka uğraşlar bul.kendine saygını kaybetme.onun gibi erkekler ilişkileri kızlar kadar önemsemez hiçbirzaman eğlence olarak bakar.kimsenin eğlencesi olma.bırak mesaj beklemeyi kimbilir şuan o kimlerle daha mesajlaşıyor.sen kendini yiyip bitiriyosun.Allah kıymetini bilenlerle karşılaştırsın öptüm.
kızlar acaba ben mesaj atıp onu o şekilde kabul ettiğimi mi söylesem
yaşın kaç? galiba çok gençsin daha. senin yaşındayken hepimiz aynı hataları yaptık. olmayacak kişiler için ağladık. bizi dinle sen bizim yaptığımızı yapma. bu adam seni kabul etse bile hayatını cehenneme çevirir. ömrün boyunca onun bu triplerini mi çekceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?