inadıma daha beter kızlarla yazışmaya başlamş unutamıyorm mesaj atarmı sizce tekrardn

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar daha önceki konumu okuyanlar bilir ne olur yorum yapın gece uyanıyorm mesaj atmş mı diye kızlar ya inadıma daha beter şekilde kızlarla yazışmaya başlamş yok gece konuşalm daha iyi bilmem ne demiş kıza arkadşı biliyorm ama bilerek yapıyor eminim ya (( ne yapmalym benn bana bulunmaz hint kumaşı mısın demişti son konuşmamzda bende ben öyle bişy demedim ki dedm başta yalvarıyordu bana her istediği yaparm senin için yaparm diye bende ondan hoşlandığımı belli edince değişti bi anda havalandı kızlar ya bu erkeklere niye böyle çokta hoşlanmıştm acaba bana geri dönmez mi yani tamam istediğin olsun kızlarla görüşmeyeceğim yeterki hayatmda ol demezmi bianda nasıl bu kadar değişti anlamadm daha bişyde yaşamadık halbuki benle oynadı desem oda olamaz daha çok başlangıçtı çünkü

Son düzenleme:
bırakın başlamadan bitsin o zaman sadece hoşlantıymış madem öyle kalsın aşık olursanız ayrılması daha güç olur
inadınıza kızlarla mesajlaşıyo demek nasıl kızlar bunlar peki ne yazışıyolar

ya canım benim bırak şunu kendi haline.....
bu kadar olmaz yani...
kızlarla geceliri konuşuyo fln...
bilerek yada bilmeyerek ne şekilde yapılırsa yapılsın olmaz...

arkadaşları hepsi eminin okulundan falan ama kıza gece konuşalm daha iyi oluyo demesi normal mi şakalar espriler karşılıklı tek kızlada değil hem unut diyeceksiniz ama başlarda böyle değildi nasıl değişti herşeyi yaparm diyordu bianda böyle oldu

haklısınız kabul ediyorum ama gerçekten çok hoşlandım yaptıklarıda çok üzdü beni sinirlendim gerçekten ama boşluk hissediyorum onsuz içimde

hoşlandın tamamda gururunu niye seriyosun onun önüne...
zaten paylaşılan bişey olmamış...
unutursun zamanla..
değermi onun için kendini küçültmeye..
üstelik sen böyle yapınca gelecekse hiiç gelmesin daha iyi..

çünkü ilk başta yalvarıyordu bana ben seni istiyorum diyordu nasıl böyle değişti anlamıyorum evet değmez kendimi küçültmeye haklısınız atmayacağım bir şey teşekkür ederim sayenizde biraz daha mantığımla düşünmeye başladım

Bu adam sana değer vermiyor.
Bu adam daha önce de sana değer vermedi.
Sadece evet demeni sağladı.
Seni hayatında ayrı bir yere koymadı.
Önemsemedi.

Doğru değil mi bunlar?

Sana değer vermeyen biri için mi gurursuzlaşacaksın?

hepsi doğru evet haklısınız ama dönecek bana biliyorum o zaman ben ne diyeceğim işte onu bilmiyorum

güzel kızım böyle adamlar arkanı döner dönmez yapacağını yapar.kuşku içinde bir ilişki eziyetten başka birşey olmaz.daha fazla paylaşımlarınız olursa daha fazla bağlanırsın emin ol acı çeken yine sen olursun.klasik kaçan kovalanır yapıyor sana.neolur bunlara kanmayın artık onurlu ol dimdik dur istiyorsa gelir.senin yalvarmanla gelirse onun gözünde bir gram önemin kalmaz.odağını ondan ayır başka uğraşlar bul.kendine saygını kaybetme.onun gibi erkekler ilişkileri kızlar kadar önemsemez hiçbirzaman eğlence olarak bakar.kimsenin eğlencesi olma.bırak mesaj beklemeyi kimbilir şuan o kimlerle daha mesajlaşıyor.sen kendini yiyip bitiriyosun.Allah kıymetini bilenlerle karşılaştırsın öptüm.

çok haklsınız çok teşekkür ederim yorumunuz için kendime getirdi beni mesajınız tekrar çok teşekkür ederim size :)

Son düzenleme:
kızlar acaba ben mesaj atıp onu o şekilde kabul ettiğimi mi söylesem

Aaaay sakın böyle bir şey yapayım deme.İleri de ne olacak? Her şeyi yapcak yapcak ''Her şeyi biliyodun sen beni böyle kabul ettin'' diyecek. Bende de aynısından var.Bırak ne hali varsa görsün.Ben öyle yaptım şahsen,uğraşmıyorum daha. Yaptıkları yanına kalmaz.Gören görüyo,bilen biliyo bu yeter. Şuan sen duramıyosun tabi onunla tekrar barışmak istiyosun ,aklından da çıkmıyodur ama bence unutmaya,en azndn alışmaya çalış ...

yaşın kaç? galiba çok gençsin daha. senin yaşındayken hepimiz aynı hataları yaptık. olmayacak kişiler için ağladık. bizi dinle sen bizim yaptığımızı yapma. bu adam seni kabul etse bile hayatını cehenneme çevirir. ömrün boyunca onun bu triplerini mi çekceksin.

20yaşındayım. evet hepiniz haklısınız duygularıma yenik düşmemeye çalışacağım sağolun yorumlarınız için

Bırak ne yaparsa yapsın. Bir de onu böyle kabul ettiğimi söylesem mi diyorsun. Lütfen biraz mantığını devreye geçir. Ağlayıp sızlanma..
O sana değer vermiyor, önemsemiyor, umurunda bile değilsin ki kızlarla konuşup duruyor. Sen de hala ona mesaj atmayı düşünüyorsun.
Lütfen canım unut onu. Ayrıca barışsanız sana geri dönse nasıl kabul edeceksin bu yaptıklarından sonra? Nasıl kaldıracaksın?.
Şimdi bana gelsin de nasıl gelirse gelsin kabulüm diyorsun ama bu sadece duygularının sana bir oyunu. Bi kendine gel onu kontrol etmekten vazgeç bırak artık.

bak canım burda sana kim ne söylerse söylesin belki aynı hatayı yapacaksın döneceksin ve üzüleceksin . doğanın kanunu bu herkes önceden yaşayıp tecrübelerini söylese bile dinlemiyoruz hep içimizden bu sefer başka olacak gb geçiyo . yanlışı yapıyoruz . o yüzden sana tavsiyem kendine hakim ol dik dur . eger bunu yapmazsan ve barışırsan o zamanda en azından mümkün olduğunca bişey yaşama o insanla ileri boyutta çok bağlanmadan devam et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…