• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inadıma daha beter kızlarla yazışmaya başlamş unutamıyorm mesaj atarmı sizce tekrardn

Canim lutfen ona msj atma bir kadin erkeğe yalvarirsa gözünde biter. En fazla seninle vakit geçirmek için doner ama maalesef sonuc belli. Sana nispet yapıyor aciklamasii bu daha fazla konusmasinin lutfen artik bakma facesine kendine neden iskence cektiriyorsun değmez bu adam icn. Bir arkadasin dediği gibii kaçan kovalanir taktiği uyguluyor. Eğer faceni görüyorsa sende bol bol gezerek mutlu fotoğraflar ekleyebilirsin ama sakin donmesini bekleme o bosluk ona olan sevginle alakası yok ilgi eksikliği buyuk ihtimalle o adamdan gelen ilgiden hayir gelmez

arkadaşlar hepinizin yorumlarını dikkate alaraktan kendimi tutuyorum gerçekten siz olmasanız hata yapıp mesaj atabilirdim ona ama kendimi tutuyorum hepiniz tecrübe sahibi insanlarsınız benim olsaydı onunla ilk ilişkim olacaktı oda diyordu ilkin ve sonun olayım dua et diye böyle demesine rağmen nasıl ufacık bir isteğime sırtını döndü anlayamıyorum sağolun destekleriniz için arkadaşlar

Ya sen hala onu takip mi ediyorsun.
Her şeyiyle sil at bir kenara kes iletişimi.
Zaten hayır gelmeyeceğinin sinyallerini verdi adam en başından.
Kapılmadan çek elini kurtul ne uğraşıyorsun.
Ulaşamayacağını düşündüğün şey tatlı gelir.
Tatlı gelmesin o kim ya Allah aşkına.
Asıl o kendini bulunmaz bursa kumaşı sanmasın.
Onun gibi kız hastasından çok ne var memlekette.

kızlarrrr mailime bakıyım dedim bi açtım ben o olaylardan sonra onu silmiştim facebookumdan bi baktım mail kutumda sizi arkadaş olarak ekledi diyor dün eklemiş ama geri çekmiş arkadaşlık istediğini pişmanmı oldu dersiniz kızlar öyle olduysa niye geri çektiki isteği acaba??

kızlar bişy diyin yaa niye ekleyip gerçi çekmiş olabilir ki?

Sor istersen, hayırdır ekleyip geri çekmişsin? de. Sen kolay kolay vazgeçmiceksin çünkü belli.

Senin dikkatini çekmek için yapmış. Bak sen sessiz kaldıkça neler yapıyor. Bir süre daha dayan bu şekilde. Ama dayanamıcak gibi görünüyorsun. Eğer konuşacaksan da güçlü ol yalnız. Onun için ölüp bitiyormuş gibi konuşma. Hemen yelkenleri suya indirme. Ona hesap falan sorma şu kızla konuşmuşsun, şöyle yapmışsın falan deme sakın. Umurunda değilmiş gibi davranmaya çalış.

Ya canm dedik ya kacan kovalanir taktiği sesin cikmayinca dikkatini cekmeye calisiyor ben yazmani onermem kesinlikle. Amacini soruyorsun dikkat cekmek hepsi bu. Acaba seni mi düşünüyor yoksa dikkatini cekemedigini düşündüğü egosunu mu?

Kızlar daha önceki konumu okuyanlar bilir ne olur yorum yapın gece uyanıyorm mesaj atmş mı diye :(kızlar ya inadıma daha beter şekilde kızlarla yazışmaya başlamş yok gece konuşalm daha iyi bilmem ne demiş kıza arkadşı biliyorm ama bilerek yapıyor eminim ya :((( ne yapmalym benn:( bana bulunmaz hint kumaşı mısın demişti son konuşmamzda bende ben öyle bişy demedim ki dedm başta yalvarıyordu bana her istediği yaparm senin için yaparm diye bende ondan hoşlandığımı belli edince değişti bi anda havalandı kızlar ya bu erkeklere niye böyle :( çokta hoşlanmıştm acaba bana geri dönmez mi yani tamam istediğin olsun kızlarla görüşmeyeceğim yeterki hayatmda ol demezmi :( bianda nasıl bu kadar değişti anlamadm daha bişyde yaşamadık halbuki benle oynadı desem oda olamaz daha çok başlangıçtı çünkü

İnsanlar değişmez, sen görememişsin onun nasıl biri olduğunu, tek sorun bu. Yeter ki hayatımda ol diyeceğini zannetmiyorum, dese bile, güvenebilecek misin?

Tatlım aşkda gurur olmaz ama dıkkatını çekerim ' aşk ' da !! Bu cocuk senı avcunun ıcınde yem oarak gorur sen boyle davranırsan yapma bıraz olsun agırlıgını koy bu cocuk senın olmazsa olmazınmı hayır degıl yasanan hıc bısey yok zaten . Bence vazgec bu cocukdan ılerde daha kotu olmayacagı ne malum

Bak canm bir arkadasm aracılığıyla tansmstm bende biriyle iki uc sene oluyor ama ayri sehirlrdeydk gelmedn önce anlasp anlasamayacagmza karar vermk istedk telde yazistk filan ve de nette. Ikimzde unvde okuyodk sehirlermzn arasnda da iki buck saat vardi ama hep daha okuyrz evlenmye cok var o zamana kadr surduremezsk ben kahrolurm diye ayrılıyordu sonra yne donuyordu bende affetmstm dedigi dogru gelmsti yani iyi niyetne guvenmstm ama kac kez gitti geldi anlatamam sana
Ne kadar salakmisim diyorm yaa nyse sonra yne pisman olp döndü ikimizde ikinci sınıfa gidiyordk onumzde zaman var dyodu filan ben o kadr aptalmsmki niyetni temz sandm meger normal biri deglms surekli terk etmek hosna gidiyodu galiba :) bak smdi gulerek anlatiyrm nyse bigun gelicem dedi çıktı geldi ben arkadasmla beraber gittm gorstm konstk üç dort saat hersy cok iyi hediye getrms flan gozlerini ayirmadi dondu bisey yazmiyor neden yazmiyisn dedm beni begendn mi dedi yani oyle yakisikli flan degldi aslnda ama kendimi inandrmism iyi biri diye evet dedm sen yazmadi birgn geçirdi beni oyle gece hic uyumadm surekli yaziyrm cvp ver dye tamam soyluyorm bişey hissedemedm sana karsi dedi o an bitti gozmde sn kez yalanci adinin tekisn yazdm ve sustm aradan iki ay snra basladi yazmaya tabi o surecte asla bisey yazmadm adama. Seni seviyrm diyo ben hissetmistmde itiraf edemedm o gunden beri seni düşünüyorum filan dedm ya cok gec artk sozlendm oysaki öyle birsy yok iyice cildirdi ve hala arada yazar nolr affet diye dusun ben donunce yüzüme bakmayan adam affetmeyince kıymetli oluyosun boyle tipler icin.birde onunda kizlara zaafi vardi surekli netten yeni kisileri ekleyp konsmak gibi bana donunce siliyodu beni birakinca ekliyodu tekrdan:) snra hatta sex icerkli acilan hesaplari da ekli gordm msnesnde

anaaa :53: okuduklarım gerçek olamaz ya. bir kadın nasıl kendini bu kadar küçük düşürmek için uğraşır elin serserisine malzeme yapmak için diretir? ne bu nedir yani ölüp bitme tripleri. 20 yaşında kocaman insansın yahu. birde böyle kabul ettiğimi söylesem mi diyor hay Allahım.. :19:

Back
X