inaf'ın günlüğü (sağlıklı yaşama merhaba)

inaf

inaf is inaf
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
56
0
16
İstanbul
selamlar herkese,

ben de zayıflama mücadelesine başlıyorum bugün. kilolarımın nedeni genellikle çoğunuzla aynı. pcos, hareketsiz bir yaşam, sağlıksız beslenme vs... bu sabah itibariyle 89.8 kgmım. katılmak isteyen herkesi bekliyorum.

1. HAFTA (17.08-24.08): başlangıç kilom 89.8 kg idi. 24 ağustos itibariyle 88.3 kg gelmekteyim. yani ilk hafta sonucu -1.5 kg. bu hafta için makul bir rakam. ilk haftam olması sebebiyle giden çoğunlukla ödemdir. ayrıca bu hafta hem regl haftam hem de bayram haftasıydı. ben makul ölçülerde baklava, sarma, börek, makaron, ekler ve çikolata yedim kaçamak olarak. dünse kahvaltıdan sonra ana ve ara öğünlerde ayran aşı çorbası yedim yağsız olarak. bir nevi detoks olsun istedim bayramda yediklerim için. tartı bu sabah yüzümü güldürdü böylece. kısacası ilk hafta itibariyle iyi bir sonuç aldım. ikinci haftada ramazan bitimiyle menülerimi paylaşıp sporumu da yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
aynı kilodan başlamışız ben 86 oldum 3 haftadır diyetteyim.. ikimizin de yolu uzun başarılar dilerim....

aynı kilodan başlamışız ben 86 oldum 3 haftadır diyetteyim.. ikimizin de yolu uzun başarılar dilerim....

tebrik ederim, 3 haftada 3 kilo çok güzel ve sağlıklı bir rakam. sen zaten başarmaya başlamışsın ama ben de sana başarılar diliyorum :)

bugünki yemek listem;

sabah; lor peynirinden yağsız tost (ince tam buğday ekmeği dilimleriyle), yeşilçay.

öğle; 3 adet ızgara köfte, 1 kase yoğurtla.

ara 1; şeftali.

ara 2; hurma.

akşam; zeytinyağlı patlıcan yemeği, 1 dilim ekmekle.

geç kalktığım için kahvaltıyla öğle yemeğinin arasına ara öğün koyamadım. o ara öğünü öğleden sonraya kaydırdım. akşam ara öğün yapmıcam çünkü akşam yemeğini geç yiyoruz iftar nedeniyle. şimdi gidip öğle yemeğimi yiyeyim.

günaydın canım günlüğüm :)

bu sabahki tartı rakamım 89.0 kg. çok mutluyum :) giden tabi ki çoğunlukla ödem ama olsun. sonuçta ben dün gerekli bütün besinlerimi aldım :) bayramı da hasarsız atlatırsam benden iyisi yok :))ilk gün değil de, ikinci ve üçüncü günler tehlikeli biraz. olsun, nasılsa telafi ederim ufak tefek kaçamakları hemen. nasılsa bayram bu :))

iyi bayramlar günlük :)

okuyan, okumayan herkesin bayramı kutlu olsun. bugün bayram, erken kalkmak lazım.
dün haddinden fazla çikolata yememe rağmen bu sabah tartıda 88.6 kg çıktım. bayramın üç gününü bu kiloyu koruyarak kapasam kar sayacağım.

dünki listem;
sabah; lor peyniriyle tost, tam buğday ekmeğinden (yağsız), yeşilçay.
öğle; 1 dilim ekmekle zeytinyağlı patlıcan.
ara; bir avuç leblebi ve antep fıstığı, iki dilim madlen çikolata.
akşam; etli bamya, kibrit kutusu kadar ramazan pidesi, 2 kaşık pilav.
ara; bitki çayı, iki dilim madlen çikolata, iki top dolgu çikolata.

çok fazla çikolata yedim biliyorum. değişik değişik hediye gelince gözüm döndü. bayram boyunca çikolata yasak bana artık. bayramdan sonra da günde 2 madlen kahvemle birlikte yiyebilcem sadece.

birazdan anneme kahvaltıya gideceğiz. kendimi kontrol edebilirim orada. yarın da bir akrabamızı ziyaret edeceğiz, onun da yemekleri kötü oluyor zaten :)) 3. günse misafirim var. işte o gün güzel bir sofra kurup ben de kontrollü bir şekilde tüketmek istiyorum yaptıklarımdan. fırsat buldukça yazarım günlük :)

uzun sayılabilecek bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. benim bugünki kilom 88.3 kg. ilk hafta kaybım tam 1.5 kg. bakalım önümüzdeki hafta neler olacak.

selamlar selamlar,

dün benim ödül günümdü. dışarda da biraz işlerim vardı. öğle yemeğinde dürüm çiğköfte yiyerek kullandım ödül hakkımı. ama içim rahat etmedi. öğleden sonra yarım saat düşük hızda yürüdüm koşu bandında. akşam da tavuk haşlama, biraz pilav ve salata yedim. akşam yemeğinden sonra da 1 saat yürüdüm koşu bandında. uzun zamandır yürümüyordum ama azmettim. yarın sabah tartılacağım. umarım çiğköfte olumsuz etkilememiştir. 2. haftamı 86 kiloda tamamlamak istiyorum. isterse 86.9 kg olsun :) bunun için en az 1.4 kg vermeliyim. yaparım bence :)

selam günlük,
bugün 26 ağustos. kurban bayramına tam iki ay var. ben kurban bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. kilom hala 88.3 kg. bir avuç leblebi yedim ve leslie yapacağım şimdi. ilk denemem olacak, bakalım becerebilecek miyim. sonra da duş alır kahvaltıya giderim eşimle. merak etme kesinlikle börek, tatlı falan yemek yok. yiyeceğim en kalorili şey simit ve belki bir tatlı kaşığı bal olacak. belki bugün yazamam. ama yarın sabah kesin gelicem sana :)

selam günlük,
bugün 26 ağustos. kurban bayramına tam iki ay var. ben kurban bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. kilom hala 88.3 kg. bir avuç leblebi yedim ve leslie yapacağım şimdi. ilk denemem olacak, bakalım becerebilecek miyim. sonra da duş alır kahvaltıya giderim eşimle. merak etme kesinlikle börek, tatlı falan yemek yok. yiyeceğim en kalorili şey simit ve belki bir tatlı kaşığı bal olacak. belki bugün yazamam. ama yarın sabah kesin gelicem sana :)

merak etme verceksin kilolarını

aaa kendi günlüğünü boşlamak yok bakbenimde sayfam var önce kendi sayfama yazarımmm

aaa kendi günlüğünü boşlamak yok bakbenimde sayfam var önce kendi sayfama yazarımmm

100 gr da olsa fazla çıktığımda yazmıyorum kendi günlüğüme canım. yoksa boşladığımdan değil :) yarın sabah eksi çıkınca yazacam uzun uzun günlüğüme :)

dıyet nasıl gıdıyor ?

iyi gidiyor canım. dünden itibaren nihayte geçiş yapabildim tam anlamıyla kaçamaksız yeme düzenime. ayrıca dün ve bugün 3 mil leslie yaptım. sporu da katıyorum yani hayatıma. ama bu sabah 100 gr fazla çıktım. sanırım ödem gibi bir şey var. kısacası kendimden emin ilerliyorum. senin nasıl gidiyor canım?

iyi gidiyor canım. dünden itibaren nihayte geçiş yapabildim tam anlamıyla kaçamaksız yeme düzenime. ayrıca dün ve bugün 3 mil leslie yaptım. sporu da katıyorum yani hayatıma. ama bu sabah 100 gr fazla çıktım. sanırım ödem gibi bir şey var. kısacası kendimden emin ilerliyorum. senin nasıl gidiyor canım?

cok sevındım ben cumartesı gunu guzelce evımı temızledım ıse gıtmedım mısafırlerım gelecek hatta ısyerıyle konusmak ıstıyorum bu cumartesıler ıcın. cunku ev ısı hem moral oldu hem hareket bana. haftasonu uzun zamandır gormedıgım akrabalarıma gıttım tek. bana cok ıyı geldı. esım de ozlemıs yanlız kalınca ıyı geldı ıkımızıe.

dun aksam uzerı dondum eve. mısafırım vardı onlar ıle acık hava bıryere gıttık sonra. yurudum eve gıdıp gelırken. bugun sabah kavhaltımı yapamadım gec kaldım ıse ama kucuk bır pogaca yedım hazır aldım. oglen de yemek soylemıstım. susamaya baslaıdm ben hemen ıkı gun de alıstım eskıden boyle huyum yoktu.

aksam evde ısım yok. oyuzden hem ıs cıkısı hem ısten sonra spor dusunuyorum

odem ıcın yesıl cayın ıcıne ıkı uc dal kıraz sapı atıp ıc. kesınlıkle faydası oluyormus ben de yapıyorum. kıraz sapını kurutup ıkıncı kez yıne kullanabılırsın

odem ıcın yesıl cayın ıcıne ıkı uc dal kıraz sapı atıp ıc. kesınlıkle faydası oluyormus ben de yapıyorum. kıraz sapını kurutup ıkıncı kez yıne kullanabılırsın

yeşil çay içiyorum zaten. ben en iyisi kiraz edineyim markete gidip. kiraz sapının ödeme iyi geldiğini ben de duymuştum. sağol canım, denicem.

yeşil çay içiyorum zaten. ben en iyisi kiraz edineyim markete gidip. kiraz sapının ödeme iyi geldiğini ben de duymuştum. sağol canım, denicem.

ben de yenı ogrendım. bır de karısık cay ıcmek yerıne mate cayını yesıl cayı bıberıye cayını yanı herseyı tek tek ıcmek daha faydalıymıs ozellıkle ac karnına mate cayı ıcılırse metabolızma cok ıyı calısıyormus benım metabolızmam asırı agır calısıyor zaten

Back
X