İnanamadım,aldatılmışım...

Sana affet ya da affetme diyemem. Sonuçta bize burdan konuşması kolay.
Sadece bir süre onsuz kalıp düşünmeni sonra karar vermeni öneririm. erkek arkadaşına da bunu söyle o da biraz anlayışlı olsun ve sen karar verene kadar seni rahat bıraksın.

Elbette aldattı,aldatmak içşn illa yatak olaylarına gerek yok. Ben fıtraten biraz güçsüz bir insanım, herşey üst üste gelince de sinirlerim fazla laçkalaşmıştı.

Affedemiyorum, affetmek de istemiyorum. Sadece bu ruh halinden kurtulmak istiyorum.

Çok seviyorsan bir şans daha ver diyeceğim ama sen bir daha ona aynı gözle bakabilecek misin? Bir daha ona güvenebilecek misin? Yol yakınken yanlıştan dönüp sana daha layık biriyle mutlu ol bence.
Bakamam ki,midem almıyor. Suratına tükürmemek içşn zor tuttum kendimi. İnsanca konuşup kendimi ifade etmem gerekiyordu ve ne olursa olsun gördüklerimi kendisinden duymam gerekiyordu. Nitekim öyle oldu

Sürekli sinirden kastım hani bazı dönemler çok hassas olursunuz, normalde hiç vermediğiniz tepkileri verirsiniz. Ben de öyleydim. Ama bunlar yüzünden hiç tepkisi olmadı,aksine hep destekti. Bu taşınma aşamasından önceki evrede yaşanmış bunlar.
Kendince şöyle açıklıyor. Benle telefonda konuşurken hep diyordu birbirimize destek olalım,manrviyatımızı çok boşladık. Aynı şehirlerde de değiliz. Lütfen birbirimizin destekçisi olalım diye. Allah şahit uzaktan nasıl destek olunursa elimden geleni yapıyordum. Hiçbir açıklama bu yaptığını haklı çıkartmaz. Ayrılırsın ne yapmak istiyorsan yaparsın.

Teşekkür ediyorum. Çok zorlu zamanlar yaşadık benim de gaflete düşeceğim çok an oldu ama şükür ki düşmedim. Hep bunu öğrense nasıl hisseder,yapma sen akıllı kızsın dedim. Susturdum içimdeki şeytanı. Ama o ilk geçen fırsatta...

Böyle bir durumda Sonic hep Ayni.
Affetmis olsan bile, Icin bir ömür unutmaz, affetmez.
Bir ömür böyle yasarsin. Kendin sec
Böyle anlık muhasebe yapıyorum. misal affettim,düşünemiyorum ya. O güven duygusu sarsıldı ya bir kere. Artık yapmamış olduğu şeyi bile yapmış gibi yaftalayabilirim onun üzerine.

Evli ustelik hamileyken kadınlar bu şekilde aldatiliyor cok şanslisin affetme unutamayacaksin zaten hic bir zaman..

Ayy davulun sesi uzaktan güzel gelirmiş
Türkiyede kadınların çok büyük bi kısmı aldatıldıktan sonra affediyor
Herkes affetme demiş devamlı aldatılıp affeden kadınlar nerde acaba merak ettim

Ben erkek arkadaşınızın sizi sevdiğini düşünüyorum
Önemli olan bu değil mi
Bunu söylüyorum çünkü 7 yıl uzun bi süre pek çok konuda uyuşmuşsunuz ki bu kadar sürmüş
İki günlük adam olsa bişey yazmazdım zaten
Herkes ikinci bi şansı hak eder diyorum
Sevgi aşk kolay bulunmuyor

Bana sorsan affetme derim cünkü kocaman 7 senelik birlikteliginiz var bir kac aylik degilki diyelim daha ayak uyduramadi ama 7 sene iliskisinde baskasina ilgi duyup yazisiyorsa bile bu cok rahatsiz edici .
Evli olsaniz bir sans derdim ama simdi böyle birseyi görüpte sana devam ette hep süpheyle iliskine devam et diyemem dogrusu .
Sana layik olan biriyle ol ilgisiz biraktigin zaman baskasina kosana degil.

Konu sahibesi çncelikle geçmiş olsun. Yorumları okudum da affedeyim mi diye sormuyor ki arkadaş. Affetmeyeceğim sadece iyi hissetmiyorum bu süreci atlatmak için ne yapmalıyım diyor benim anladığım kadarıyla. Bence önce sevgilinle konuş rahat bıraksın seni. Yok say beni artık de geç. Sonra uzun ilişkiden çıktığın için yavaş yavaş yalnız olmanın kendinle ilgilenmenin aslında çok iyi birşey olduğunu farkedeceksindir diye umuyorum.

O da aynı şeyi söylüyor. Bu zamana kadar gördün mü bundan başka hareketimi diyor,gerçekten görmedim. Ben hata yaptığımı inkar etmiyorum, hatamı da savunmuyorum ama çok pişmanım diyor. Eğer derdim pislik yapmak olsa yazışmaları silerdim hiçbişey göremezdin diyor. Ben sana onları göstermek içşn silmedim, seninle konuştuğum gün herşeyi okutacaktım diyor. Ama ben onu affedemem. Ne olursa olsun bana bunu layık görmemeliydi

Ben niyeyse sizin konunuzda şöyle dusundum; neticede 7 sene iliski icin cok uzun.Evli olsa insan coluga cocuga karisiyor o kadar yilda.Ayri evlerde,arada uzun mesafeler olmus falan gaflet dedigi o bence.Rutine baglamis iliskiniz sanirim.O da degisik hevesler hissetmis ki vicdan yapip son zamanlarda uzerinize cok düşmüş.Hakli mi degil tabiki.Bana gore iyi yanlari kötü yanlarindan fazla olan insanlara bazen sans verilebilir.Buna siz karar vereceksiniz deger mi degmez mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…