İnanamadım,aldatılmışım...

İşte ama belki de... Belki de anlatmayacaktı. Belki de şuan kendine onu bir savunma mekanizması yapıyor. Bu dilemmalar yedi bitirdi beni kaç gündür

İşte ama belki de... Belki de anlatmayacaktı. Belki de şuan kendine onu bir savunma mekanizması yapıyor. Bu dilemmalar yedi bitirdi beni kaç gündür

Ben affedin affetmeyin diyemem . Ama aradan bir ay geçmiş . İllaki silerdi yani neden kendini riske atsın ki . Hem de bilgisayarım da problem vardı . O kendininkini verdi diyorsunuz . Saklardı vermezdi görmenizden korkardı . Bana öyle geldi .

7 seneye yazık etmiş. size de geçmiş olsun.
belki ayrılır belki ayrılmazsınız ama yaşadığınızı asla unutmazsınız.
her tartışmayı oraya bağlayarak sürdürürsünüz, en güzel anlarınızda aklınıza yaptığı gelir. size aşkını anlatırken bile inanmaz yaptığını aklınızdan çıkarmazsınız. hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
kendinizi yavaş yavaş tüketirsiniz. öfkeniz zamanla azalmaz büyür ve asla unutmazsınız.

Ilk fırsatta aldatmasi mi gerekirdi ilgilenemedin diye oha yani kesinlikle ve kesinlikle affetme ileridr bunun hamileligi var dogumu var bebegi var o zamanda mi aldatacak ki eminim o zamanda yeltenir boyle tipler arkana bile bakmadan uzaklas bir adin atmissin devamini getir

Biraz da bu üzüyor aslında. Dediğiniz gibi samimi, oturup herşeyi anlattı ve inkar etmedi hiçbişeyi. Ben yazık ettim bize sevgimize lütfen şans ver diyor. Ama yapamam
Peki ayni seyi sen yapsaydin, yani sen aldatsaydin ve cok pismanim deseydin, o affeder miydi???? Pisman olsa ne olmasa ne. Yapmadan once dusunecekti. Bosuna dememisler dün yedigin hurmular, bugun g..tunu tırmalar.

Bi kere yapan devamınıda getiriyo hele evliyken olursa daha cok yikiliyosun kendini yipratma bence ama yinede cok seviyosan sen bilirsin..

canım öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarına 7 yıllık bir ilişki ve çok zor bir durum. bu olay evli insanların bile boşanma nedeni olurken onunla nasıl bir gelecek kuracaksın diyelim ki erkek arkadaşın bir gaflete düştü tövbe etti aynı hatayı sen yapsaydın o ne yapardı peki ... ama şöyle birşeyde var aldatmış bir erkekle evlenilmez diye bişey yok uzmanlar en iyi erkek pişman olmuş erkektir derler ya burda karar senin cnm bazı insanlar aman erkek değilmi deyip önemsemezken ( çevremde çok var) bazılarıda silebiliyorlar.Allah yardımcın olsun.

Kendine gore haklisin elbette ama unutma herkes hata yapabilir.bunca senen geçmiş, bu kadar emek vermişsiniz birbirinize..bi kalemde silip atma derim.. Ayrılıp onu unutmak için harcayacağin sürede, belkide bu yaptığını unutacaksin..yeni birini tanımak,sevmek..alişmak.. O kadar kolay değil..kaç yasindasin, ne kadar seviyorsun bu insanı..tabi onlara da bağlı..sevdiğin kadar affedersin çünkü ..

Önceki konunuzu okudum erkek arkadasınız yas 25 hala üniversite bitirmemiş sorumsuz birisi. Siz kariyer basamaklarına cıkarken hala okulunu bitirememiş üstelik de her an ilgisizlikten sizi aldatacak potansiyelde! Yol vermeniz çok iyi olmuş, etrafınızda size denk olan kibar erkekler vardır, inşallah kısa zamanda unutursunuz yaşadıklarınızı.

Var mı gerçekten .Bana niye rastlamadı gençlik yıllarım boyunca.Hepsi aynı gibi.Birini bırasksam hep daha kötüsüyle karşılaşıyorum

Kapında yatması güzelmiş hani.Ağlamış erkek haliyle.Pişmanmış..
Ama ikinize birden mavi boncuk evet mide bulandırıcı.

Biz kadınlar affederiz, erkek yapar.
Biz ağlarız, erkek af diler-ağlar. Affederiz sonra erkek yine yapar.
Yani bu kısır döngüden çıkmak ya da kalmak senin elinde.
İlişkiye devam ettiğinde bütün güvenin sıfırlandığı için huzur da bulamayacaksın.

Çok geçmiş olsun canım öncelikle,ama bize burda çok ilgiliydi demene gerek yok bir önceki konunu biliyorum seni yanına gittiğin şehirde buz gibi karşılamış o önden yürümüş sen arkadan çok kötü davranmış yani bence belli ediyomuş o zamandan posta koymalıydın

Her an yanında ilgili olamazsın her boşlukta başkasına mı saracak...

7 yıllık iliski...Senin islerini ve yoğunluğunu maske yapıp farklı macera aramıs kendine saçma bir bahane baska birsey değil.Neyin gafleti ayrıca böyle aptalca bir gerekçe mi olur bari bir halt yiyorsun adam gibi basında dur.Bitir arkadasım iliskini sevginin bosluğu da gafleti de olmaz uzun yılların gitmis ama bu aklından çıkmayacak bilesin.Affetme derim.

Bir anlık gaflet 7 gün sürmez, kimsede yediği naneyi anlatmak istemez. Geçsin ben sana anlatçaktım gününü bekledim ayaklarını. Affedeceksen burnunu iyice sürttür seni tamamiyle kaybettiğine inansın öyle bir ders olsun ki kadın görünce kaçsın. Yoksa işin zor...

Kızlar bana ihanet edenin nişanlısına ulaştım.Biz iki yıla yakın sevgiliydik.Bu kızla birkaç ayda nşlanlandı.Yarısı benle görüşürken bu birkaç ayın..Kibar bir dille onun kendisiyle bana ihanet ettiğini söyledim.Biz ayrıldıktan birbuçuk ay sonra nişanlandılar..Kızla aralıkta tanışmışlar.şubat mart gibi sonumuz yok demeye başladı.Nisan gibi ayrıldık.Sonra arada konuşmuştuk.Hep arkadaşız.Sonumuz yok dedi.Mesele ayrı ülkelerde olmamızdı yoksa kişisel değildi.Benim haberim yoktu kızdan.​
işte kıza ulaştım.Ama kız sallamadı.Nişanlılar hala zaten.Bu ihanet değil mi?.O kız bunu nasıl kaldırdı sizce?Başörtülü hanım bir kız bir de.
Bakıyorum da çoğu kişi kaldıramıyor..?

Son düzenleme:
Csnın sen hamile olacaksın kilo alacaksın miğden bulanacsk ilgilenemeyeceksin bebeğin olacak yeri gelecek emzirirken uyuya kalacaksın ilgilenemeyeceksin o zamanda mi aldatıp pişman olacak boşver Allah helal sut emmiş eş versin sana

Var mı gerçekten .Bana niye rastlamadı gençlik yıllarım boyunca.Hepsi aynı gibi.Birini bırasksam hep daha kötüsüyle karşılaşıyorum

Hayat tuhaf. Bazen ilk aşkınız tam aradığınız kişi olur, bazen de iyiye ulaşmadan önce defalarca kötüleri tecrübe etmek zorunda kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…