- 30 Haziran 2025
- 73
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi Menemenseverim_
-
Hemen çıktı ssaniyeler içindeyaptıktan hemen sonra pozitif ise evet hamilesiniz
ama bozuk olma ihtimaline karşı şimdi bir tane daha alıp deneyebilirsiniz
ben ilk hamileliğimi adetime 3 kala öğrenmiştim
Hiç gidesim gelmiyor geçmişteki olumsuzluklardanHayırlısı olsun inşallah, kan ver kesin sonucu öğrenelim
Çabuk koşşşlHiç gidesim gelmiyor geçmişteki olumsuzluklardan
Benim de var dusuklerim, olacağı varsa olacak nasipten ötesi yok, son gebelik kanamaliydi ağlaya ağlaya birşey olacak diye yedim kendimi, çok şükür ömrü varmış alacak nefesi varmış, rabbim sağlıcakla versin, korkutma kendini diyeceğim o stres geçmiyor biliyorum ama olumlu düşün, sağlıklı olacak sağlıkla gelecek diye motive et kendiniHiç gidesim gelmiyor geçmişteki olumsuzluklardan
Aynı şekilde pozitif gördüm bu testle iki ay önce ama kan negatifti. İnşallah sizinki pozitiftir sizinledir bebişinizBen hamile miyim? Beklenen adet bugün bu testi dün akşam 6 da yaptım direk böyle çıktı test markası nimo ara ars yalancı pozitif veriyo ama böyle bu şekilde verirmi ki anlamadım şok oldum 2 düşüğüm var ve hiç düşünmedim bu ay hatta 2 gün falan belki değerlendirmişimdir
Eki Görüntüle 3651562
Baktım sizin paylaşımdaki fotoğrafınıza banada genelde artımed freely ve nimo da kuruma çizgisi ya da ipince çıktı. Ama bu ilk saniyede kıpkırmızı sekilde çıktı. Regli de olmadımAynı şekilde pozitif gördüm bu testle iki ay önce ama kan negatifti. İnşallah sizinki pozitiftir sizinledir bebişiniz
Benim de var dusuklerim, olacağı varsa olacak nasipten ötesi yok, son gebelik kanamaliydi ağlaya ağlaya birşey olacak diye yedim kendimi, çok şükür ömrü varmış alacak nefesi varmış, rabbim sağlıcakla versin, korkutma kendini diyeceğim o stres geçmiyor biliyorum ama olumlu düşün, sağlıklı olacak sağlıkla gelecek diye motive et kendini
Ayy sağlıcakla gelişir inşallah537 çıktı beta hcg
537 çıktı kuzu beta hcgÇabuk koşşşlsonucunu yaz
Hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ilerler537 çıktı beta hcg
İnsallahAyy sağlıcakla gelişir inşallah
insallaaaahHayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?