• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanamıyorum ben hamile miyim

Menemenseverim_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
73
15
3
28
Ben hamile miyim? Beklenen adet bugün bu testi dün akşam 6 da yaptım direk böyle çıktı test markası nimo ara ars yalancı pozitif veriyo ama böyle bu şekilde verirmi ki anlamadım şok oldum 2 düşüğüm var ve hiç düşünmedim bu ay hatta 2 gün falan belki değerlendirmişimdir
4BC47945-AD0A-4300-B2EE-1BED64B918FA.webp

yaptıktan hemen sonra pozitif ise evet hamilesiniz :KK36:
ama bozuk olma ihtimaline karşı şimdi bir tane daha alıp deneyebilirsiniz

ben ilk hamileliğimi adetime 3 kala öğrenmiştim

Hiç gidesim gelmiyor geçmişteki olumsuzluklardan
Benim de var dusuklerim, olacağı varsa olacak nasipten ötesi yok, son gebelik kanamaliydi ağlaya ağlaya birşey olacak diye yedim kendimi, çok şükür ömrü varmış alacak nefesi varmış, rabbim sağlıcakla versin, korkutma kendini diyeceğim o stres geçmiyor biliyorum ama olumlu düşün, sağlıklı olacak sağlıkla gelecek diye motive et kendini

Ben hamile miyim? Beklenen adet bugün bu testi dün akşam 6 da yaptım direk böyle çıktı test markası nimo ara ars yalancı pozitif veriyo ama böyle bu şekilde verirmi ki anlamadım şok oldum 2 düşüğüm var ve hiç düşünmedim bu ay hatta 2 gün falan belki değerlendirmişimdir
Eki Görüntüle 3651562
Aynı şekilde pozitif gördüm bu testle iki ay önce ama kan negatifti. İnşallah sizinki pozitiftir sizinledir bebişiniz 🌸

Aynı şekilde pozitif gördüm bu testle iki ay önce ama kan negatifti. İnşallah sizinki pozitiftir sizinledir bebişiniz 🌸
Baktım sizin paylaşımdaki fotoğrafınıza banada genelde artımed freely ve nimo da kuruma çizgisi ya da ipince çıktı. Ama bu ilk saniyede kıpkırmızı sekilde çıktı. Regli de olmadım

537 çıktı beta hcg
Benim de var dusuklerim, olacağı varsa olacak nasipten ötesi yok, son gebelik kanamaliydi ağlaya ağlaya birşey olacak diye yedim kendimi, çok şükür ömrü varmış alacak nefesi varmış, rabbim sağlıcakla versin, korkutma kendini diyeceğim o stres geçmiyor biliyorum ama olumlu düşün, sağlıklı olacak sağlıkla gelecek diye motive et kendini

Back
X