inanamıyorum bende hamileyimmmmmmm

canım gttinmi hastaneye ne söylediler biliyorsun 2 gündür moralim bozuktu iyi oldu bu haber bana çok sevindim canım inanmazsın içime doğdu olcağı ve diyorumki hemde kızın olcak. bende yarım kalan işimi evde tamamlayıp inşallah vermek nasip olur senin gibi güzel haberler
canım çok çok dua et bizlere herzaman dualarımız hepimiz için olsun
ayyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Böyle güzel bir günde böyle tatlı bir haber almak hepimize iyi geldi arkadaşım
Senide eşinide tebrik ederim.
Sağlıkla al yavrunu kucağına

Simgecim cok tebrik ederim ben de seni.:ecrin_bebek:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin yavrularını.
Beni aşılama topiğinden hatırlar mısın bilmiyorum.Uzun süredir girmiyordum.ıki aşılamadan sonra biz de bu ay tüp bebeğe karar verdik.Yarın sabah yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm benim tebrik ederim Hayırlısı ile kucağına alırsın inş.sorunsuz 9 ay 10 gün geçirmen dileğiyle sevgilerimle...

tebrikler canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. mübarek günde geldi bebeğinin haberi sana...Rabbim bu sevinci hepimize nasip etsin

Tebrikler canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Allah hepimize bu mutlu anı yaşatsın inşallah.....

canım hayırlı mübarek olsun...........
ne güzel bir günde almışsın bu haberi.......................bu tarihi ömrün boyunca unutamazsın.........çok çok tebrik ederim.........

hayırlı olsuun güzellim.allah tamamına erdirsin inşallaahh..bu mübarek günde dualarımız kabul olsun darısı basımıza..

canım tebrik ederiiiiiimm... allah tamamına erdirsin insallah... ne guzel boyle mubarek bir gunde boyle guzel haberler almaak... saglıkla, mutluluk ve huzurla buyut meleklerini....

bu aksam bizim icinde de dua ette biz de senin gibi sevinelim insallahh.

arkadaşım gözün aydın.. tebrik ederim seni.. çok sevindim...opuyorumnanaktan

hepinize teşekkür ediyorum. yorumları okudukça daha mutlu oluyor insan. ne güzelmiş böyle bir haberle mutlu olmak allah hepinize nasip etsin inşallah. sonucu aldım 123 çıktı. haftaya ultrasyonda bakılacak...
allah hayırlısını versin hep öyle dua ettim yine de öyle diyorum.

Canım gozun aydın.Hayırlı bebısın olur ınsallh.alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

canım benim çok saol sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil ama ilk çocuğumun kız olamsını çok isterim. inşallah canım allah sizede en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.
:Saruboceq:

evet canım hatırladım. hadi bakalım hayırlısı inşallah olur. benimde ilk 2 aşılamam tutmamıştı. kısmet bu zamanaymış demekki allah büyük bol bol dua edin.
Ya Halik, Ya Musavvir, Ya Bari hergün bunları okuyun okuyabildiğiniz kadar. anlamları çok güzel inanın faydasını görürsünüz.

ne guzel... hayırlı bır gunde bundan daha hayırlı bır haber olamaz .. allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ..

Okurum canım merak etme.Zaten ben de senin gibi hep hayırlısı için dua ediyorum.
Bu akşam mübarek günde yine tüm çocuk sahibi olmak isteyenler için Yasin okuyacam.
Allah hepimizi yavrularına kavuştursun.
Tekrar tebrik ediyorum.15 gün sonra müjdeli haberi vermek dileğiyle...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…