- Konu Sahibi simge_wxyz
-
canım benim hayırlı olsun.allahım tüm isteyenlere versin
kızlar şoktayım hala. sabah kan verdim işyerine geldim 1 saat sonra hemşire aradı ve müjdemi isterim deyince sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. çok ama çok mutluyum. rabbime şükürler olsun.
inşallah allah hepinize nasip eder. henüz değeri bilmiyorum birazdan hastaneye gidicem. o kadar heyecanlıyımki böyle mübarek bir günde bu haberi aldım inanamıyorum... :lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım gttinmi hastaneye ne söylediler biliyorsun 2 gündür moralim bozuktu iyi oldu bu haber bana çok sevindim canım inanmazsın içime doğdu olcağı ve diyorumki hemde kızın olcak. bende yarım kalan işimi evde tamamlayıp inşallah vermek nasip olur senin gibi güzel haberler
canım çok çok dua et bizlere herzaman dualarımız hepimiz için olsun
ayyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Simgecim cok tebrik ederim ben de seni.:ecrin_bebek:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin yavrularını.
Beni aşılama topiğinden hatırlar mısın bilmiyorum.Uzun süredir girmiyordum.İki aşılamadan sonra biz de bu ay tüp bebeğe karar verdik.Yarın sabah yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet canım hatırladım. hadi bakalım hayırlısı inşallah olur. benimde ilk 2 aşılamam tutmamıştı. kısmet bu zamanaymış demekki allah büyük bol bol dua edin.
Ya Halik, Ya Musavvir, Ya Bari hergün bunları okuyun okuyabildiğiniz kadar. anlamları çok güzel inanın faydasını görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?