inanamıyorum.....hala şoktayım :(

varya sen bosuna bukadar cıle cekıyosun,ev sızın evınız degılmı kovun su adamı gıtsın ya
belkı bugun olmadı ama yarın mutlaka gene karı kız davalarından sorumsuzlugundan canını yakacak
vallahı senın yerınde ben olsam evde benım evım, koyarım kapının onune, tabıkı bır manım yoksa

boşansam ne mı olcak
1. kendıme güvenim gelıcek,tazelenıcem...
2.cocuklarıma daha ıyı bır gelecek sunacagımaa cok emınım..en azından bagırıp cagıran bır babaları olmayacak
3.her seyıme karısan bırı olmayacak hayatımda,kimseye bağlı kalmadan özgür irademle kendı kararımı kendım verıcem
4.kafam rahat olcak ..o bunu dedi ,şu şunu dedi derdi yok
5. kaynana kayınbaba elti görumce derdı yok
6.kocana isteyerekl veya istemeyerek hizmet etmıcem..kendıme saygım olcak...
7.derdım ,tasam,üzüntülerim ,kederlerim son bulacak..tertemız bır sayfa acıcam yavrularımla bır ömürr..

Böyle bir adamdan diyerek altını kalınca çizip boşansa ne olacak sorusuna kendim cevap veriyorum;

kendi hayatı olacak
Kafasını sürekli acaba soruları meşgul etmeyecek daha hayatsal konularla uğraşacak
Çok yorulacak,erkeklerin dünyasında evinin geçimini sağlamaya çalışacak ve akşam eve gelip
çocuklarına her getirdiği ekmek için gurur duyacak.
Aşık olacak,ağacın yeşilini gökyzünün mavisini tekrar farkedecek..
Tombalak teyzelere kızmayıp gülmeyi ve onlar gibi olmanın kıyısından nasıl da döndüğünü hatırlayacak..
Affedip özgürleşecek.

Yaptım biliyorumm..Boşanın demiyorum kimseye ama kısır döngüye girmişse,kangren olmuşsa kesip atmazsanız sonuç hep aynı olur

Ne diyeceğimi bilemedim. :26:

arkadaşım ne kadar alıngansın yalan anlamında demedim

konuları ilgi görüyor anlamında dedim

yalan olduğunu düşünsen zaten bu şekilde konuşmayıp geyiğe vururdum

yok bırtanem alınmıyorum ..olurya rahatsız olduysanız hemen kapattırabılırım .. o yuzden yanı alınganlık yaptıgımdan yamzadım ..ciddi ciddi sordum yanı ..:)

ışte başkası olsa bu kadar düşünmezdım boşa gıtsın derdım ama sen öyle değılsın kı
ha deyınce boşanamazsın bu adamdan
öyle bı köşeye sıkışmışsın kı kıme neyı anlatıcaksın
Otorıter babana mı? babanın korkusuna sesı bıle çıkmayan annene mı
kayınbaban olan amcana mı yoksa görümcenle uzakta evlı olan abıne mı

bu arada kırmızıdonlu tombalak kuzen ve kocasının ıncılerı ıle ılgılı bı topık açsana daha çok şeyler var ben anladım
hala aklıma o balkondan düşme sahnesı gelıyor trajıkomık bı çıft bellı

sende o baba varken bu dediklerin zor, bosansanda bosanmasanda

bise diyeyimmi, sen kocani bir baskasiyla yatakta bile bassan, senin baban yinede bosanmana izin vermez
eregin elinin kiridir, bidefalik af ediceksin der konuyu kapatir

şu an ağlıyorum....
gerçekten gurur duyardımm ...evlatlarım benım ölürüm ben sizee..canlarım kuzularımm herseyımsını benım nefesımsınız sız olmasınız ebn napardım...mışıl mışıl uyuyorlar ..kurban olurum ben onlaraa yaa ...

tatlım sen cok merhemetlı bırısın Allah her zaman guzel gonlune gore guzel seyler versın ınsallah

sende o baba varken bu dediklerin zor, bosansanda bosanmasanda

bise diyeyimmi, sen kocani bir baskasiyla yatakta bile bassan, senin baban yinede bosanmana izin vermez
eregin elinin kiridir, bidefalik af ediceksin der konuyu kapatir

aynen öylee ..destekcım yok ..aslında babam herseyın farkında ama benım acı çekmem ,mutsuz olmam ona hıcbırsey ıfade etmıyorr..alıştım sanıyor herseye..
ama bılmıyorukı gunden gune erıyorum ,tükeniyorum..

ne desek boş canım.öncelikle allah babana merhamet versin inşallah

Bilmiyorum;

Eger bir gün eşinin kanıtlarıyla birlikte aldattıgını ögrensen,
ya da eşin bir gün sana itiraf etse,

O zaman ne yaparsın?

yeterrr dünden beri aglayip duruyorsun zaten sulugöz seni

aglama ne agliyon, aglamak özgüveninden calar, hasta olursun cökersin

tombalakla ilgili topigi kardesim acmali uzun süre komsuydular, bende pek inci yok, kardesimden duyduklarim iste

heee bi olayi daha var, tombalak evlendiginde ben kücüktüm, dügünün ertesi günü tombalagi gördüm cenesi morarmis. noldu dedim cenene, abin gerdek gecesi odaya girer girmez bi yumruk atti ceneme dedi, niyeki diye sordum. iste ilerisi icinmis sözünden cikmiyayim diyeymis dedi.
demek gerdek bu demek ben büyüyünce gerdek istemicem dedim

Bilmiyorum;

Eger bir gün eşinin kanıtlarıyla birlikte aldattıgını ögrensen,
ya da eşin bir gün sana itiraf etse,

O zaman ne yaparsın?

emin ol ...asla ama aslaa beklemezdım babama durumu ızah ederdım amcamaa.. ve ıstemedıgımı boşnamak ıstedıgı söylerdım ..bu iş bıterdı kesınliklee..o kadarda öldürmelerıne musade etmezdım... böyle hergun ölüyorum bılıyorum ama ..kanıtım olsa ınanın bır dakıka durmam..babamda sokağa atacak degılyaa bır odasını bır kap suyunu verır bana evlatlarımaa.. zaten yük olmam. çalısırım annemede babamada ,cocuklarımada bakarım

Son düzenleme:

yazık yaa acıdım o anlatıgınız kısıyee... kım bılır ıcınde ne fırtınalar kopuyordurr ..

Tombalak inşallah bir gün cinnet geçirip öldürmez o hayvanatı.

yazık yaa acıdım o anlatıgınız kısıyee... kım bılır ıcınde ne fırtınalar kopuyordurr ..

onda firtina mirtina ne gezer, sindirilmis ve alismis o

belki konunu dagitiyorum diye düsünüyorsundur ama , bunlari bir örnek olsun diye yaziyorum.

iste diyorum ya kendini hazirla eger birgün eline firsat gecerse (diyelim aldatti , babanda bosanmani kabul etti), kocani sakin af etme, degisir bidefayla kalir sanma

aslinda o tombalak ile hayatlariniz okadar farkli degil siddet "aldatma"(tam emin olmasakta) evde izinsiz cikamamasi, esinin evine dogru düzgün bakmamasi, sizin kira derdinizin olmamasi, annenin aradada olsa sana alisveristen biseylerin getirmesi. tombalagi kocasi baldizina güveniyor, senin esinde annene babana. ondan böyle rahat cikti isten

Bilmiyorum...
Seni eskiden beri takip ediyorum.her şey ok iyi güzel hos mantıklı dusunuyorsun da sen bu adamı emın olmadan neden affedıyorsun? Gecen seferde de sozler verdı ama emın bıle olamadın hıcbır zaman.neyse ne dananın kuyrugu kopsun artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…