- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
dedektifliğe ,paranoyaklığa vs vs... ne gerek var arkadaşım.hadi ayrıldın diyelim hadi işin de var.iki çocuğa yetişmek onlara yetmek hem de çalışmak kolay mı?ömür boyu yalnız mı yaşayacaksın?yok evlendin başkasıyla diyelim,adam çocuklarına nasıl davranacak,eski eş bunaltacak,belki ondan da binbir türlü pislik çıkacak boşandığıyla kalacak.biraz gerçekçi olalım ya.boşansa ne olacak yani?
dedektifliğe ,paranoyaklığa vs vs... ne gerek var arkadaşım.hadi ayrıldın diyelim hadi işin de var.iki çocuğa yetişmek onlara yetmek hem de çalışmak kolay mı?ömür boyu yalnız mı yaşayacaksın?yok evlendin başkasıyla diyelim,adam çocuklarına nasıl davranacak,eski eş bunaltacak,belki ondan da binbir türlü pislik çıkacak boşandığıyla kalacak.biraz gerçekçi olalım ya.boşansa ne olacak yani?
boşansam ne mı olcak
1. kendıme güvenim gelıcek,tazelenıcem...
2.cocuklarıma daha ıyı bır gelecek sunacagımaa cok emınım..en azından bagırıp cagıran bır babaları olmayacak
3.her seyıme karısan bırı olmayacak hayatımda,kimseye bağlı kalmadan özgür irademle kendı kararımı kendım verıcem
4.kafam rahat olcak ..o bunu dedi ,şu şunu dedi derdi yok
5. kaynana kayınbaba elti görumce derdı yok
6.kocana isteyerekl veya istemeyerek hizmet etmıcem..kendıme saygım olcak...
7.derdım ,tasam,üzüntülerim ,kederlerim son bulacak..tertemız bır sayfa acıcam yavrularımla bır ömürr..
arkadaşım ne kadar alıngansın yalan anlamında demedim
konuları ilgi görüyor anlamında dedim
yalan olduğunu düşünsen zaten bu şekilde konuşmayıp geyiğe vururdum
boşansam ne mı olcak
2.cocuklarıma daha ıyı bır gelecek sunacagımaa cok emınım..en azından bagırıp cagıran bır babaları olmayacak
3.her seyıme karısan bırı olmayacak hayatımda,kimseye bağlı kalmadan özgür irademle kendı kararımı kendım verıcem
7.derdım ,tasam,üzüntülerim ,kederlerim son bulacak..tertemız bır sayfa acıcam yavrularımla bır ömürr..
boşansam ne mı olcak
Böyle bir adamdan diyerek altını kalınca çizip boşansa ne olacak sorusuna kendim cevap veriyorum;
kendi hayatı olacak
Kafasını sürekli acaba soruları meşgul etmeyecek daha hayatsal konularla uğraşacak
Çok yorulacak,erkeklerin dünyasında evinin geçimini sağlamaya çalışacak ve akşam eve gelip
çocuklarına her getirdiği ekmek için gurur duyacak.Aşık olacak,ağacın yeşilini gökyzünün mavisini tekrar farkedecek..
Tombalak teyzelere kızmayıp gülmeyi ve onlar gibi olmanın kıyısından nasıl da döndüğünü hatırlayacak..
Affedip özgürleşecek.
Yaptım biliyorumm..Boşanın demiyorum kimseye ama kısır döngüye girmişse,kangren olmuşsa kesip atmazsanız sonuç hep aynı olur
şu an ağlıyorum....
gerçekten gurur duyardımm ...evlatlarım benım ölürüm ben sizee..canlarım kuzularımm herseyımsını benım nefesımsınız sız olmasınız ebn napardım...mışıl mışıl uyuyorlar ..kurban olurum ben onlaraa yaa ...
sende o baba varken bu dediklerin zor, bosansanda bosanmasanda
bise diyeyimmi, sen kocani bir baskasiyla yatakta bile bassan, senin baban yinede bosanmana izin vermez
eregin elinin kiridir, bidefalik af ediceksin der konuyu kapatir
aynen öylee ..destekcım yok ..aslında babam herseyın farkında ama benım acı çekmem ,mutsuz olmam ona hıcbırsey ıfade etmıyorr..alıştım sanıyor herseye..
ama bılmıyorukı gunden gune erıyorum ,tükeniyorum..
Bilmiyorum;
Eger bir gün eşinin kanıtlarıyla birlikte aldattıgını ögrensen,
ya da eşin bir gün sana itiraf etse,
O zaman ne yaparsın?
şu an ağlıyorum....
gerçekten gurur duyardımm ...evlatlarım benım ölürüm ben sizee..canlarım kuzularımm herseyımsını benım nefesımsınız sız olmasınız ebn napardım...mışıl mışıl uyuyorlar ..kurban olurum ben onlaraa yaa ...
Bilmiyorum;
Eger bir gün eşinin kanıtlarıyla birlikte aldattıgını ögrensen,
ya da eşin bir gün sana itiraf etse,
O zaman ne yaparsın?
yeterrrdünden beri aglayip duruyorsun zaten sulugöz seni
aglama ne agliyon, aglamak özgüveninden calar, hasta olursun cökersin
tombalakla ilgili topigi kardesim acmali uzun süre komsuydular, bende pek inci yok, kardesimden duyduklarim iste
heee bi olayi daha var, tombalak evlendiginde ben kücüktüm, dügünün ertesi günü tombalagi gördüm cenesi morarmis. noldu dedim cenene, abin gerdek gecesi odaya girer girmez bi yumruk atti ceneme dedi,niyeki diye sordum. iste ilerisi icinmis sözünden cikmiyayim diyeymis dedi.
demek gerdek bu demekben büyüyünce gerdek istemicem dedim
yeterrrdünden beri aglayip duruyorsun zaten sulugöz seni
aglama ne agliyon, aglamak özgüveninden calar, hasta olursun cökersin
tombalakla ilgili topigi kardesim acmali uzun süre komsuydular, bende pek inci yok, kardesimden duyduklarim iste
heee bi olayi daha var, tombalak evlendiginde ben kücüktüm, dügünün ertesi günü tombalagi gördüm cenesi morarmis. noldu dedim cenene, abin gerdek gecesi odaya girer girmez bi yumruk atti ceneme dedi,niyeki diye sordum. iste ilerisi icinmis sözünden cikmiyayim diyeymis dedi.
demek gerdek bu demekben büyüyünce gerdek istemicem dedim
yazık yaa acıdım o anlatıgınız kısıyee... kım bılır ıcınde ne fırtınalar kopuyordurr ..
Tombalak inşallah bir gün cinnet geçirip öldürmez o hayvanatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?