inanamıyorum.....hala şoktayım :(

kanıtlasa ne olacak arkadaşlar boşverin yapmışsada kadınn elinden bişi gelmez aldatmalar o kadar çoğaldiki birini bıraksan diğeriyle evlensen oda yapacak en iyisi çocugunun babası ve zaman her şeye alışmayı öğretiyor olay çok yeni olduğu için seni çok üzüyordur kolay olmasada zamana Allaha bırak herkez yaptıklarınn cezasını çekiyor emin oll.. çocuklar kocadanda önemli onların piskolojisini bozma çook şey yazmak isterdim ama nafile sabır

Bir de yine dikkatimi çeken olay,
sen daha önceki konunda eşinin cinselliğe çok düşkün oldugunu,
hatta adetliyken bile seni rahat bırakmadıgını,
ama bu konununda yaklaşık 1 aydır sana yaklaşmadıgını söyledin.

Sence bunlar da mı geçersiz sebepler?

İşten çıkmış 1 ay evde yatacakmış.
Peki bu 1 aylık süreç için daha 2 gün önce seni sürekli bir yerlere göndermek isteyen adam degil mi bu?

İşten çıkmasında bile bir iş var bence...

soryy baby kuzeninmiş yawww..pot kırdım sankimm

hahaaaha ama ne demişler güle dikeni insana s.... bak mübarek günde şimdi töbeeee

yok canim ne potu, tombalak iste dogruya dogru

tübe tübe evet

bakin ne anlaticam, bu erkekleri daha iyi taniyin diye

birgün kizkardesim (ozamanlar daha yasi kücük 14-15 filan)arkadasiyla carsiya gidiyor, bide ne görsünler bu tombalakin kocasi ozamanlar fosfos arabasi vardi arabaya iki kiz atmis, müzik son ses cistak cistak kardesimin gördügünü görüyor kardesim eve gidiyor annem üzerine yürüyor, seni carsida bir erkekle görmüsler kim o filan diye kardesimde ne erkegi kim dedi annemde diyor iste tombalagin kocasi simdi geldi dedi buyur burdan yak

peki eşin hala 1 ay boyunca evde yan gelip yatmakta ısrarlı mı

evde oruç tutup sevap kazanıcam diye 2 küçük yavrusuna bakmayarak daha çok günaha girecek haberi yok

keyfi ben çalışmıcam olur mu

işte sankı bır guvencesı varmıs gıbı ohh keyfı keyıff..
aha elektrık gelecek su gelecek kendı cep faturası gelcek..arada bıten malzemeler olcak bır ay azmıı.. ama anlatamıyorum ..çalışayım dedım sırf kabul etsın dıyee sen dınlen yağına yattım ama yok dıyorr... annem cocuklara bakamam dedı bır dahada yuzsuzluk yapıpta gıtmem kapısına bu konudan dolayı.. eşime balk cocukara bnen çalısayım dedım ..ama dedııgm gııb yok dıyorr...

kavga,atışma,hakaret yok ama konu üye patlaması yaşıyor..neden acaba? belkide bu konulardan dertli çok kadın vardır

bilmiyorum bütün konuları böyle patlama yaşıyor

reytingleri alt üst ediyor

asla reytıng ugruna bırseyler yapmıyorum ..
bu konuda daha ne kadar yemınler edeyım dil dökeyım bılmıyorum..gercekten yasadıklarım gerçek... sagolun sızlerde ılgılısınız bana destek oluyorsunuzz.. inanaın sayfaya bakmıyorum bılee..dilersenız suan da kapattırrım konuyu ..çok uzadı dıyorsanız

İşten kendi çıkmış belli.Erkekler birbiriniz tutar böyle aldatma durumlarında.Kimseyi karısını aldatıyor diye işten çıkarmazlar merak etme.Sen yine kendini niye suçluyorsun ki.
Kendi karıları olsa farklı mı davranacaklardı.
Hadi hep beraber beyin fırtınası yapalım.Şimdi bu kadınla ilişkisi olsun kocanın mesela kadın eşini arayıp akşam karın arayınca eşim şüphelendi(eğer o ise yanındaki tabi)
bu işin sonu iyi değil sen biraz ortalarda görünme olaylar soğusun demiş olabilir mi acaba???
O saatte konuştuğu numara bu değilde silmişse ve patronun kardeşinden böyle bir iyilik istemişse eşin sonra onlarla yüzyüze gelmekten rahatsız olmuş olabilir mi acaba???
Aklıma gelen senaryolar bunlar valla kocan sadece seni değil bizi de uyuşturdu baksana

kocanda ki kendine güven sabancı da bile yok valla

ne yer ne içeceksiniz sanki evde duracak çalışmayıp dışarda geçirecek sen yine şüphelendiğinle kalacaksın

ohh valla adam istediği gibi hayatını yaşıyor

bi ay sonra iş bulacağı kesin değil ki

ya daha da uzarsa ne yapacaksınız

ya o çocuklar ne olacak

annemlerle oturalım demez inşallah :18:

dedektifliğe ,paranoyaklığa vs vs... ne gerek var arkadaşım.hadi ayrıldın diyelim hadi işin de var.iki çocuğa yetişmek onlara yetmek hem de çalışmak kolay mı?ömür boyu yalnız mı yaşayacaksın?yok evlendin başkasıyla diyelim,adam çocuklarına nasıl davranacak,eski eş bunaltacak,belki ondan da binbir türlü pislik çıkacak boşandığıyla kalacak.biraz gerçekçi olalım ya.boşansa ne olacak yani?

arkadaşım ne kadar alıngansın yalan anlamında demedim

konuları ilgi görüyor anlamında dedim

yalan olduğunu düşünsen zaten bu şekilde konuşmayıp geyiğe vururdum

Ona yok buna yok bu ne ya????

Sende artık tatlı dili bırak piskopata bağla.

Boşanmamıyorsun diye herşeyede eyvallahmı diyeceksin?

vallahı haklısn işten cıkması cok tesadıf degılmıs gıbı geldı bana bunu idrak edıyroum artık (ne hassa gerizeklıyım galıba bıraz geç anlıyorum )

ben 1 ay bu adamla ne yapcaksam ..isteklerı bıtmıyor onu getır bunu yap ...off 5 dakka cocuklara bakmaz durmuyo dıyee.. kafasına gore cıkar evden suraya gıdyorum bıle demez..
sinir yaa ...

sorumsuz iste canim so rum suz evde 2 cocuk bir es, baska is bulmadan neyine güvenipte cikiyor
bu tombalak varya onun eside böyle sorumsuz, tombalagin alt katinda ablasi oturuyor. pazardan bakkaldan ne aliyorsa yarisi hooop yukari kardesine, zaten oturduklari evde tombalagin ablasinin. adamda kazandigi parayi karilarla yiyor. ayrica tombalak burnunu bile disari cikarmasi yasak, kesinlikle hicbiryere gidemez, cünki niye, cikarsa disari kocasi yakalanir diye(gerci yakalansa nolcak herkes biliyor ama iste, ya baskasida tombalaga asilirsa )

azgın hırsız ev sahibini bastırırmış..
Valla süper örnek olmuş.İşte aynen bunu yapıyorlar..Sonunda biz suçlu oluyoruz.
Kocalar karılarını öldürüyor ve her seferinde biriyle ilişkisi vardı diyorlar.Garibim ölmüş gitmiş
kendini de savunamaz.Bir de ahlaksız kadın damgasını yiyor.Kim bilir aldatıldığı için terk mi
edecekti adamı..Ben erkeklerden korkar oldum

işten çıkmasının seninle alakası yok.sakın kendini suçlama.bunun altında dabirşey var.elbet çıkacak ortaya

ayy kırmızı nerden aklına geldi bu kuzen ya

adama da kızamıyorum ki adam herşeyi açık açık yaşıyor karısından ses seda yok adam da elini ayağını çekecek değil ya

devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…