- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
soryy babykuzeninmiş yawww..pot kırdım sankimm
hahaaaha ama ne demişler güle dikeni insana s....bak mübarek günde şimdi töbeeee
kavga,atışma,hakaret yok ama konu üye patlaması yaşıyor..neden acaba? belkide bu konulardan dertli çok kadın vardır
peki eşin hala 1 ay boyunca evde yan gelip yatmakta ısrarlı mı
evde oruç tutup sevap kazanıcam diye 2 küçük yavrusuna bakmayarak daha çok günaha girecek haberi yok
keyfi ben çalışmıcam olur mu
bilmiyorum bütün konuları böyle patlama yaşıyor
reytingleri alt üst ediyor
onu sordum benımle alakası varmı hanı patronun erkek kardesı sonucta konustugum ...
bır gun önce konustum bır gun sonrada ısten cıkıyor eşim anlamıyoırum...
tesaduf olamaz ama ...
adam acaba abisini, aradıda bu elemanının bır karııs var manyagın tekıı ..benı aradılar gece gece kadın paranoyakk abı sen cıkr bu adamı saglam papuc degıl vs mı dedı ..adamda bahane bulup cıkrdı eşimi işten...
aslında eşim ben çıktım diyorr....bu darlıkta bu neyın nesı dedım
patron artık haddını aştıı oruç tutmuyorr ben oruçluyum gelıyor bana sarpa sarıyor sınırlenıyor yaptıgım ısı begenmıyor benı çırakla bır tutuyor dedı..
bende madem cıraktan farkım yok usatlıgım boş ozaman benı cıkaracaksın abı demiş...
oda işlemlerını hallet muhasebede demışş
eşimde bır dakıka bıle dusunmeden çıkmış i,şten...
daha öncede patronun hal ve hareketlerınden huylanıyordu ama laftaydı çıkacam demesı ..çunku cocuklar var para kazanması gerek ..
bır gun önce konusyoruz bır gun sonra işten cıkıyorr...her zamankı patronuna bu akşam dayanamıyor ne hıkmetse...
bahane aramıs resmen çıkmak ıcın
işte sankı bır guvencesı varmıs gıbı ohh keyfı keyıff..
aha elektrık gelecek su gelecek kendı cep faturası gelcek..arada bıten malzemeler olcak bır ay azmıı.. ama anlatamıyorum ..çalışayım dedım sırf kabul etsın dıyee sen dınlen yağına yattım ama yok dıyorr... annem cocuklara bakamam dedı bır dahada yuzsuzluk yapıpta gıtmem kapısına bu konudan dolayı.. eşime balk cocukara bnen çalısayım dedım ..ama dedııgm gııb yok dıyorr...
asla reytıng ugruna bırseyler yapmıyorum ..
bu konuda daha ne kadar yemınler edeyım dil dökeyım bılmıyorum..gercekten yasadıklarım gerçek... sagolun sızlerde ılgılısınız bana destek oluyorsunuzz.. inanaın sayfaya bakmıyorum bılee..dilersenız suan da kapattırrım konuyu ..çok uzadı dıyorsanız
işte sankı bır guvencesı varmıs gıbı ohh keyfı keyıff..
aha elektrık gelecek su gelecek kendı cep faturası gelcek..arada bıten malzemeler olcak bır ay azmıı.. ama anlatamıyorum ..çalışayım dedım sırf kabul etsın dıyee sen dınlen yağına yattım ama yok dıyorr... annem cocuklara bakamam dedı bır dahada yuzsuzluk yapıpta gıtmem kapısına bu konudan dolayı.. eşime balk cocukara bnen çalısayım dedım ..ama dedııgm gııb yok dıyorr...
Bir de yine dikkatimi çeken olay,
sen daha önceki konunda eşinin cinselliğe çok düşkün oldugunu,
hatta adetliyken bile seni rahat bırakmadıgını,
ama bu konununda yaklaşık 1 aydır sana yaklaşmadıgını söyledin.
Sence bunlar da mı geçersiz sebepler?
İşten çıkmış 1 ay evde yatacakmış.
Peki bu 1 aylık süreç için daha 2 gün önce seni sürekli bir yerlere göndermek isteyen adam degil mi bu?
İşten çıkmasında bile bir iş var bence...
sorumsuz iste canim so rum suzonu sordum benımle alakası varmı hanı patronun erkek kardesı sonucta konustugum ...
tesaduf olamaz ama ...
adam acaba abisini, aradıda bu elemanının bır karııs var manyagın tekıı ..benı aradılar gece gece kadın paranoyakk abı sen cıkr bu adamı saglam papuc degıl vs mı dedı ..adamda bahane bulup cıkrdı eşimi işten...
patron artık haddını aştıı oruç tutmuyorr ben oruçluyum gelıyor bana sarpa sarıyor sınırlenıyor yaptıgım ısı begenmıyor benı çırakla bır tutuyor dedı..
bende madem cıraktan farkım yok usatlıgım boş ozaman benı cıkaracaksın abı demiş...
daha öncede patronun hal ve hareketlerınden huylanıyordu ama laftaydı çıkacam demesı ..çunku cocuklar var para kazanması gerek ..
bır gun önce konusyoruz bır gun sonra işten cıkıyorr...her zamankı patronuna bu akşam dayanamıyor ne hıkmetse...
yok canim ne potu, tombalak iste dogruya dogru
tübe tübe evet
bakin ne anlaticam, bu erkekleri daha iyi taniyin diye
birgün kizkardesim (ozamanlar daha yasi kücük 14-15 filan)arkadasiyla carsiya gidiyor, bide ne görsünler bu tombalakin kocasi ozamanlar fosfos arabasi vardiarabaya iki kiz atmis, müzik son ses cistak cistak kardesimin gördügünü görüyor kardesim eve gidiyor annem üzerine yürüyor, seni carsida bir erkekle görmüsler kim o filan diye kardesimde ne erkegi kim dedi annemde diyor iste tombalagin kocasi simdi geldi dedi buyur burdan yak
işten çıkmasının seninle alakası yok.sakın kendini suçlama.bunun altında dabirşey var.elbet çıkacak ortayaonu sordum benımle alakası varmı hanı patronun erkek kardesı sonucta konustugum ...
tesaduf olamaz ama ...
sorumsuz iste canim so rum suzevde 2 cocuk bir es, baska is bulmadan neyine güvenipte cikiyor
bu tombalak varya onun eside böyle sorumsuz, tombalagin alt katinda ablasi oturuyor. pazardan bakkaldan ne aliyorsa yarisi hooop yukari kardesine, zaten oturduklari evde tombalagin ablasinin. adamda kazandigi parayi karilarla yiyor. ayrica tombalak burnunu bile disari cikarmasi yasak, kesinlikle hicbiryere gidemez, cünki niye, cikarsa disari kocasi yakalanir diye(gerci yakalansa nolcak herkes biliyor ama iste, ya baskasida tombalaga asilirsa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?