inanamıyorum.....hala şoktayım :(

iyi olmuş adama

öyle olur zaten kıymete biner o kocalar

canım sana küs kal,kin tut diyen yok..bir keer tam konuş,öz konuş derler...karşındaki adam çok uyanık haberin olsun..

sen o telefon konuşmasını gerçekten inandırıcı buldun mu

aslında o an ıcın durumun farkkına varmadım vee yüzlerim kızradıı cok utandım...

ama yazdıklarınızı okuyunca aptal oldugumu farkedıyorum ..aslında kadın eşimin eşiyle gorusecegını nerdne bıldıkı ...ben kımsınız dedım ...o ara eşim o..beyın eşimi sor bakım dedı ..bende sordum saf saf ..beklesene kadın ısmını desın bı...od ahemen atladı eşine verdı telı..

birde bırsey dıkkatımı cektıı
eşim bayan sesı gelınce asla panık vs olmadı hıc ama hıc sasırmadı...
birde eşimin telıne elledııgm an kıyamet kopardıı ..ben eşimin erkek arkadasıyla konusacamm haa nerdee.....
bazen patronu arardı eşimin..eşimde duşta olurduu mecbur acardım ..bana bır kızardı görsenız sankı suç işlemısım gıbı...

ama o aksam dırekt gorusmem ıcın telını uzattı ara dedı sakın sakın....
burda işkillendım yınee sakın kalması benı daha cok çileden çıkarıyorr...
sonuçta bır konu hakkında suçlanıyorsun..kendını temıze cıkarmak ıcın ınsan bır ıkı kelam eder.. sınırlenır vs
ama yok sankı benım bu konuları konusacagımı bılıyormus gıbı herseye hazırlıklıymıs gıbıydıı...sakın ve sessız

evet gercekten öylee ..hep susuyorr... tepkı vermıyor.. sankı kendınden emin tavırlala umursamıyor bıle benı

Ama işte ben bunu anlamıyorum.

Bu adam sana yemek yapmadın diye bagırıp çagıran adam!
Çocuklarına aç yatsınlar diyen adam!
Yeri geldiğinde sana şiddet uygulayan adam!

Şimdi bu aldatma konularında neden böyle mülayim oluveriyor?

kocan çok dengesız ya

bak sende bılıyorsun aslında ışın ıçınde başka şeyler olduğunu
ama elınde kanıt yok
olsa en azından dersın kı bunu bunu yaptı
ama yok adam ne yapıyor ne edıyor kendını temıze çıkarıyo

nıcksız kardesım özür dilerım yazını görmedım ..

kadının adını öğrenme sansım olamdıı..adını sordum ama eşim o an olaya mudahale ettı o... beyın eşimisin de dedi bende aptal aptal sordum..o ara isim konusu unutuduu ..öğrenemdım onu yanı

:53: nası yaaa ben orayı anlamamışım..kafasına tombalak teyze mi düşmüşşşş
yes baby aynen dedigin gibi, kafasina tombalak teyze düsmüs
ayy sıgara dumanı bı tarafımdan çıktı valla kadıncağız adamın üstüne düşmüş balkondan hahahahhaha
off donlukız çok güldüm ya aklımda o sahneyı canlandırdım

iyi olmuş adama

öyle olur zaten kıymete biner o kocalar
evet pek kiymetliler
ha ha demek kafasına düşmüş..adam ölmediğine şükretsin,aklı başına gelmiştir belki
bikac ayligina geldi evet ama sonra yine ayni tas ayni hamam, ayrica bu tombalak teyze kuzenim oluyor
kizkardesimle yarildik bu olaya , abla görmen lazim hallerini diye , rezilligin son perdesi

düsünsenize tombalak teyze ve boynu alcili biricik kocisi carsida surda burda elele :127::111:

İşten neden çıktı ki..Bu olay olmadan önce de çıkacağım diyor muydu.
Bence bu işin içinde başka durumlar var.Eşiniz olayların sarpa sardığını hissetti .
Şimdide bu konuyla ilgili bir şey deseniz ben işsiz kaldım senin takıldığın konuya bak der.
Siz inanıp üsüne bir de mahcup olduğunuz için de şimdi konuyu tekrar açamazsınız.
Sanırım bundan sonra daha sakince gözlemeye geçmelisiniz durumları

aynen öylee karda yürüyor izini belli etmiyorr...
yada harbıden yapmıyorr benım paranoyaklıgım...
şimdi bunada kızacaklarr bötyle bır adam yapmasınd aben mı yapayım gıbılerınden ama bır hafta benım eşim tarzında bırıyle evlı oldugunuzu hayal edın ...valalhı manyaklasıyorsunuz yaa bıldıgınızıde unutuyorsunuz ..hipnoz edıyor adeta sızı ..ben aslında gızlıden gızloıyee hep yönlendırılıyorum ama sonradan anlıyorum bunu

sen şimdi eşine inanmış gibi davran ve iyi takip et.bakalım neler olacak,sakin hareket et ama,fevri davranma

eşin bu konuda ihtisas yapmış,suya götürür susuz getirir vallahi..uyanık ol bundan sonra,seni kandırabileceğini düşünmesin artık.

soryy baby kuzeninmiş yawww..pot kırdım sankimm

hahaaaha ama ne demişler güle dikeni insana s.... bak mübarek günde şimdi töbeeee

özür dilemene gerek yok arkadaşım. ben artık konuyu irdelemediğini düşündüm. o nedenle vurguladım.
eşine tavrını koy, inanmadığını da belli et. ama tavrından da hemen vazgeçme.
öyle bir davran ki eşin ne yaparsam yapayım bana inanıyor`u silsin kafasından.

bak bırşey dıyım mı sana
eşın resmen salağa yatıyor
sende öyle yap
umrunda değılmış gıbı davran, ama yıne ılgı alaka göster
takıp ettığını hıssettırme
ama ıplerı elınden bırakma
rahat bırakıyormuşsun gıbı bı ızlenım bırak
boş bı anı mutlaka olucaktır
sonra hooop topla delılerı, geç babanın amcanın karşısına
bılıyorum böyle söylemesı kolay ama, madem şuan bırşey yapamıyorsun sabretmelısın

Bence,sen bu işten çıkma meselesini fırsat bilip işe gir.
Annen de bakıversin çocuklara...Anlat durumunu açıkça,anlasın.
Eşini razı etmenin tam zamanı.Ben de bir iş bulayım,birbirimize destek olalım dersin.
Böylece,eşin iş bulunca da çıkmazsın,bir dayanağın olur.

Telefon konusu şaibeli.Bence de böyle bir durumda eşin masum olsa,saçmalama,kimseyi arayıp beni rezil etme derdi.
Bana inanmıyorsan kendin ara demesi için,epey bir kıyamet koparman gerekirdi.
Ne bileyim,adam masum olacak,kadın kıskançlık krizleri geçirecek,adam da çaresiz kalacak,öf yeter inanmıyorsan ara diyecek.Hemen teklif edilecek birşey değil yani.
Aradığın kişilerin sana ders vermesi de ayrı tuhaf.

peki eşin hala 1 ay boyunca evde yan gelip yatmakta ısrarlı mı

evde oruç tutup sevap kazanıcam diye 2 küçük yavrusuna bakmayarak daha çok günaha girecek haberi yok

keyfi ben çalışmıcam olur mu

onu sordum benımle alakası varmı hanı patronun erkek kardesı sonucta konustugum ...
bır gun önce konustum bır gun sonrada ısten cıkıyor eşim anlamıyoırum...
tesaduf olamaz ama ...
adam acaba abisini, aradıda bu elemanının bır karııs var manyagın tekıı ..benı aradılar gece gece kadın paranoyakk abı sen cıkr bu adamı saglam papuc degıl vs mı dedı ..adamda bahane bulup cıkrdı eşimi işten...

aslında eşim ben çıktım diyorr....bu darlıkta bu neyın nesı dedım
patron artık haddını aştıı oruç tutmuyorr ben oruçluyum gelıyor bana sarpa sarıyor sınırlenıyor yaptıgım ısı begenmıyor benı çırakla bır tutuyor dedı..
bende madem cıraktan farkım yok usatlıgım boş ozaman benı cıkaracaksın abı demiş...
oda işlemlerını hallet muhasebede demışş
eşimde bır dakıka bıle dusunmeden çıkmış i,şten...

daha öncede patronun hal ve hareketlerınden huylanıyordu ama laftaydı çıkacam demesı ..çunku cocuklar var para kazanması gerek ..
bır gun önce konusyoruz bır gun sonra işten cıkıyorr...her zamankı patronuna bu akşam dayanamıyor ne hıkmetse...
bahane aramıs resmen çıkmak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…