- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
en fazla süperwoman gibi kafasina ucarak atlar, belkide balkondan kocasinin kucagina atlicakti hedefi sasirdi tutturamadi
ondan bi halt olmaz, kocasini cok seviyor
benim kaçırdığım bir nokta var.bilmiyorum o numarayı kocasının yanında aradı mı?aradıysa ne yanıt aldı?
benim kaçırdığım bir nokta var.bilmiyorum o numarayı kocasının yanında aradı mı?aradıysa ne yanıt aldı?
bii sanıye demın bı ark yazmıs.bılmıyorum pısman mı olmus? Anlamadım?aradıgı numara patronun esıne mı aıt cıkmıs??? We bılmıyorum bos yere mı sucladıgını dusunuyorsun?yanlıs mı okudum ben???arkadasım patronun esı bıle olsa kım kıme senı uzmek ıstememmmmmm derkııı???sen nasıl ınandın yaa???
aldatıyorsa bir yandan patlak verir nsılsa nereye kadar saklayacak ki?illa bir yerde hata yapar.canım sen genç kadınsın ya kıpır kıpır olman lazım eşini yor hergün.başka kadınlar aklının kıyısından bile geçemeyecek şekilde takatsiz bırak.niye başka kadınlara yem ediyorsun ya?
ya yemın ederım artık neye ınanıp neye ınanmayacagımı şaırmış durumdayım..salaklaştım iyice ben yaa
aldatıyorsa bir yandan patlak verir nsılsa nereye kadar saklayacak ki?illa bir yerde hata yapar.canım sen genç kadınsın ya kıpır kıpır olman lazım eşini yor hergün.başka kadınlar aklının kıyısından bile geçemeyecek şekilde takatsiz bırak.niye başka kadınlara yem ediyorsun ya?
Aldatılmak kadının kabahati midir yani ?
Çok talihsiz bir cümle kurmuşsunuz farkında mısınız ?
1-sen koydeyken esının senı uzmek ıstemem bılıyorsun dedıgını duymadın mı?
2-bugun aradıgı patronun esı mı cıktı?
3-esın gercekten yoruldugu ıcın mı ıste ayrıldı?
-kesın bıldıgın esının bırısıne 1 dekı sozu soylemıs olması telefondakı kım olursa olsun....once bunun hesabını versın...cabuk ınanıyorsun bak belkı evet haklıdır esın senın durumun da cok cok zor ve gercekten aldatmıyordur belkı de senı.ama sen bu supheyle yasayamazsın bu yuzden emın olmalısın.emın olman ıcın de cabayı o sarfetmelı sen degıl.ama sen sureklı ıkı kucuk seye kanıyorsun kusura bakma.hatırlarsan bır market alısverısıyle bıle ( bılıyorum ıhtıyacın vardı o ayrı) hemen esını affettın.oysakı her zaman yapabılırmıs bunu oyle degıl mı...eger suratını asacaksan sonuna kdr asmalısın yok barısacaksan hıc surat asma sıneye cek...bu sekılde daha cok yıpratıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?