inanamıyorum.....hala şoktayım :(

vallahı ben bazı konular okuyorum burdaa ıcım parçalanıyorr
şükret hlinee diye kendıme kızıyorum
ama bazı konularda okuyorum
dert arayanlar cok dıyorum..yüzünde sivilce çıksa imdatt eyvahh dıyorlarr.. degısık bır sıte burası :)

şimdi aklıma bırsey takıldı kızlarr...
bı köye dgıttık dedımyaa ıftara kaynanamgılee...
daha bu telefon mevzusu olmadan önce eşim herkesın ıcınde burda kalalım 1 hafta vs dedi...
bende seslenmedım asla ıstemıyorum cunkı
kaynanam bır yandan kayınbabam bır yandan ısrar ettıler ama yok dıyebıldım ne hassa..(değişmeler vvar bende olumlu yonde)
neyse sonra bu telefon olayı oldu ..sonradn işten cıktı..
eşim muhasebede çıkışını yaparken k.baba görmus sormus..eşimde anlatmıss
tmm hayırlısı olsun hadı eve gıt takma kafana demiş
şimdi ben tırsıyorum k. baba da öğrendı
bizi yanına cagırmasın yıne bunlarr..:18::18::18:

en fazla süperwoman gibi kafasina ucarak atlar, belkide balkondan kocasinin kucagina atlicakti hedefi sasirdi tutturamadi

ondan bi halt olmaz, kocasini cok seviyor

çok seviyor belli bütünleşmek için üstüne atlamış adamın..
yaa günü birinde yemesin amcayı tombalak teyzem..
-Neden yedin kocanı tombalak
-hep içimde yaşasın istedim hakim beğğğğ

ben olsam o ükkana gider ve o telefonu o anda çaktırmadan arardım bakalım telefon o kızamı ait daha büyük kanıtda olmaz. sonrasındada inceldiği yerden koparırdım. önce kızı rezil eder sonra aileleri toplar bi güzel o herifi rezil ederdim.

benim kaçırdığım bir nokta var.bilmiyorum o numarayı kocasının yanında aradı mı?aradıysa ne yanıt aldı?

bii sanıye demın bı ark yazmıs.bılmıyorum pısman mı olmus? Anlamadım?aradıgı numara patronun esıne mı aıt cıkmıs??? We bılmıyorum bos yere mı sucladıgını dusunuyorsun?yanlıs mı okudum ben???arkadasım patronun esı bıle olsa kım kıme senı uzmek ıstememmmmmm derkııı???sen nasıl ınandın yaa???

benim kaçırdığım bir nokta var.bilmiyorum o numarayı kocasının yanında aradı mı?aradıysa ne yanıt aldı?

eevt aradım canım ..kadının adını ögrenemedım...kadının kocasıda eşine guvenmıyorsan bız napalım dedi...

kocamda rezıl oldum dıyee yandı durdu bugunde işten cıkmıss..

kadın dırekt eşime veriyorum eşiniz eşimle gorusecek heralde deii..

ben alo kımsınız dedım o ara eşimde bana o... beyın eşimin dıye sor bakalım dedı bende sordum saf saff kadın evet dedı eşime verıyorum dedı işte sonraa...

birşey ispat edemedım..

ya yemın ederım artık neye ınanıp neye ınanmayacagımı şaırmış durumdayım..salaklaştım iyice ben yaa

içimden gelmiyorr sankı görevımmıs gıbı yapıyorum herşeyii...

aldatıyorsa bir yandan patlak verir nsılsa nereye kadar saklayacak ki?illa bir yerde hata yapar.canım sen genç kadınsın ya kıpır kıpır olman lazım eşini yor hergün.başka kadınlar aklının kıyısından bile geçemeyecek şekilde takatsiz bırak.niye başka kadınlara yem ediyorsun ya?

''Seni üzmüyorum ben yapma ne olurrrrr'' bu sözü mü patronun kardeşine söyledi?inanıyorsun yani? Bence sen gözünle görsen kocanı bir kadınla o adam seni ikna eder hikayeriyle inanırsın... çoğu kadında kociş,kociş,kocişşşşşşş ne aşk be nasıl bir tutku pes !!!!!!!!

ya yemın ederım artık neye ınanıp neye ınanmayacagımı şaırmış durumdayım..salaklaştım iyice ben yaa

1-sen koydeyken esının senı uzmek ıstemem bılıyorsun dedıgını duymadın mı?
2-bugun aradıgı patronun esı mı cıktı?
3-esın gercekten yoruldugu ıcın mı ıste ayrıldı?
-kesın bıldıgın esının bırısıne 1 dekı sozu soylemıs olması telefondakı kım olursa olsun....once bunun hesabını versın...cabuk ınanıyorsun bak belkı evet haklıdır esın senın durumun da cok cok zor ve gercekten aldatmıyordur belkı de senı.ama sen bu supheyle yasayamazsın bu yuzden emın olmalısın.emın olman ıcın de cabayı o sarfetmelı sen degıl.ama sen sureklı ıkı kucuk seye kanıyorsun kusura bakma.hatırlarsan bır market alısverısıyle bıle ( bılıyorum ıhtıyacın vardı o ayrı) hemen esını affettın.oysakı her zaman yapabılırmıs bunu oyle degıl mı...eger suratını asacaksan sonuna kdr asmalısın yok barısacaksan hıc surat asma sıneye cek...bu sekılde daha cok yıpratıyorsun...

Aldatılmak kadının kabahati midir yani ?
Çok talihsiz bir cümle kurmuşsunuz farkında mısınız ?

Başka kadınlara yem etmek derken?

Pardon da önce adam,
adam olsun da yem olmasın mümkünse!

Son düzenleme:
Aldatılmak kadının kabahati midir yani ?
Çok talihsiz bir cümle kurmuşsunuz farkında mısınız ?

Ben de aldatılmıştım ve boşandım benim kabahatim miydi:) cidden aldatılan kadınlar adına fazla talihsiz cümle diyorum ben de

1-evet duydum
2-evet eşi çıktı fakat adam eşimin eski patronu degıl ısım benzerlıgı sunakı çıktıgı işteki patronun erkek kardesıymıss..ve no karısına aitmıs o..beyın
3-hayır patronuyla tartısmıs (güya bana öyle anlattı)

Az çok okudum yazdıklarını.Çaresizlikten dolayı birşeylere inanmaya zorluyorsun gibi kendini.Diyorum ki sen ne yaparsan yap istersen zincire vur eve kapat ama yine yapar yapacağını.Anlamıyorum sorun ne derdi ne? sende kaybettiği onda bulduğu ne? Bunu anlamaya çalış öğrenmeye çözmeye çalış... Boşan demiyorum,evliliğini kurtarmaya çalış,eşini geri almaya çalış... Haaaa baktın olmuyor o zaman kendini ve çocuklarını kurtar. Hayatının o evde o insanla çürüyüp gitmesine izin verme.

aldatılmamak ıçın erkeklerı bu şekılde kendımıze bağlayamayız
cınsellıkle bunun ne alakası var
yapmak ısteyen adam gelır karısının koynundan çıkar başkasının koynuna gırer

Erkekler doyumsuz

rabbim yrdımcın olsun kardeşim..
inşaallah gerçekler su yüzüne çıkar...
kocan çok kurnaz olduğunu sanıyor
aklınca halletti tüm meseleyi...
benim anlamadığım bir kadın başka bir kadına nasıl yapar bunu....
hangi vijdanla yapar hiç anlayamıyorum hiç.....

kocayı istediğin gibi doyur kırk takla at yapacagını yine yapar bu kendi kişiliğiyle alakalı siz gece gündüz beraber olun hrzaman pohpohlayın aklına koydumu yapar prenseste olsanız aynıdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…