inanamıyorum.....hala şoktayım :(

hakkaten gelişmeleri biri özet geçse geriye dönük okudum ama bişi anlamadım muhabbet tuhaflaşmış

Sabah sabah üşenmedim tüm sayfaları okudum. Öğleden sonra artık yardıma gelirsinizi benim işyerine. :))
Neyse, bilmiyorum eşinin biriyle fısır fısır konuştuğunu duyuyor. "Seni üzmem ben" cümlesi geçiyor konuşmada. Sonra bilmiyorum arıyor kadını, kapatıyor, iki kere. Bu arada oğlu da yanlışlıkla telefonu kurcalarken son aranan numarayı arıyor. Sonra burdan bir arkadaş müşteri temsilcisi gibi aradı. Kadının adını öğrendi. Yani kadın baya iyice uyandı.
Bu arada hat O... isimli bir erkeğe ait. Eşinin eski patronunun adı da O... Biliyorumun kafası allak bullakken eşine sordu konuyu. (Buralarda teknik arıza nedeniyle sayfalar silinmiş, anladığımı yazayım). Eşi de dedi ki hat şimdiki patronumun kardeşine ait, onunla konuşuyordum. Onun ada da O... Telefona bilmiyorum arayınca kadın çıkmasını ise şöyle açıklıyor. Hattı o adamın eşi kullanıyor, o akşam kontorü olmadığı için adam beni eşinin telefonundan aramış. Neyse eşi diyor ki gel arayalım. Arıyorlar, telefona kadın çıkıyor, bilmiyorum kadının adını soramadan edemeden eşi müdehale ediyor, "O...'nun eşi mi sor bakalım" demiş. Bilmiyorum da o an basireti bağlanmış öyle sormuş. Kadın da evet eşiniz eşimle görüşecekti herhalde diye telefonu apar topar eşine vermiş. Bilmiyorum da gereksiz şüphe eden günah alan bir kadın durumuna düşmüş. eşi de güya kendini aklamış. Ha bu arada eşi ertesi gün işten ayrıldı. PAtronu ile anlaşamamış.

Bilmiyorum uyan yaa uyan. Sen kadını uyandırdın aradığında. Onlar da tezgah kurdu. Telefon hattı kimin üstüne bilmem. Ama eski patronun kimlik fotokopisini bulması da zor değil. Ya da tesadifen eski patronu ile aynı ismi taşıyan bir arkadaşın adına hat alması da kolay. Zaten bir erkek sevgilisine hat alacaksa gidip de kadının üstüne almaz ki. Aldatıldığından şüphelenen bütün kadınlar önce telefon sorgulaması yapar, erekeler de buna göre tedbirli davranır. Eğer bu haltı yediğini bilen bir arkadaşı da varsa patronun kardeşi gibi konuşup yataklık etmesi de çok muhtemel.

Çok üzgünüm ama tezgah kurmuşlar.

Ama kritik soru şu, sen eşine: "MAdem patronun kardeşi neden ona romantik romantik "Seni üzmem ben" dedin? Ne oldu da onu üzdüğünü düşündü? Ne konuda üzmezsin?" diye sordun mu? Bence bu konuda geveleyecek lafı. Makul bir açıklaması var mı bu cümleye?

bu arada ben o numarayı gizliden arayıp gıcıklığına kocan/sevgilin seni aldatıyor. bir dost! derdim kapatırdım

ee hani kontörün yoktu......

çoban şeysi,ispanyol bilmem nesi derken konu iyice garip bi hal aldı..

kontör olayını bende anlamadım???

daha önce özet geçmiştim

teşekkürler tatlım

yani konu sahibi eşine daha önceki konuda da bitti dediği halde

inanmıştı ve yine böyle düşündüğü için kendiine kızmıştı

inşallah 1-2 ay sonra yine yeni bir aldatma konusu açmaz

bilmiyorumm olaylar karşısında fazla aceleci davranıyorsun

ve hemen renk veriyosun eee tabii eşin de bunu anlayıp kılıfı hazırlıyor

biraz pusu kurman lazım 1-2 ay belki de daha fazla kanıt bulabilmek için

ve bu sırada da yok arayan kimdi-nerdeydin-neden geciktin gibi kelimeleri

eşine sorup da onu önlem almaya itmeyeceksin

suyun altından ilerleyip,vakti zamanı gelince SOBEEEEEEEE demelisin

Son düzenleme:
kontörü olmayan patron

o yüzden karısından aramış

yok yok, bilmiyorum kontörüm yok 118 i arayamam dedi sonra burdan bi bayan arkadaşımız aradı.
sonra noyu öğrendikten sonrada dediki kontörüm yok bu numarayı arıyamıyorum annemin telefonundan arıycam dedi.

herşey tesadüf üzerine gidiyor .konu sahibi kendisiyle çelişkiye düşüyor garipki....kontörün yoktu hanii,hani patronuydu,olayın ertesi günü işten çıkıyor asla boşanamam derken adam işten çıkınca boşanacağım diyorsun.kırılma ama tuhaf geldi doğrusu...

Son düzenleme:

canım senin cektiklerin ne olcak böyle yahu ? son sayfaları okumadım daha cidden çok üzüldüm ama bunlar değerler kaybettikten sonra anlıcak eminim.O kadın kımse allah aynı olayı ona yaşatır inşallah çok sinirlendim eşinede o kahpe kadına da...

bu arada eşimide habire habire birisi arıyor açmıyor telefonu
aç aç manitan arıyordur diyorum, yok yaa ali arıyor diyo
e niye açmıyorsun dedim, açmıycam çok konuşuyo başımı ağrıtıyor dedi

neyse ben şüphelendim (kk'nın etkisi herhalde) o ara kamilde wc'ye gitti.
telefon yine çaldı, hemen kaptım açtım telefonu. aliymiş gerçekten, yenge kamil niye bakmıyo telefonlarıma diyo.
sonra hemen pc başına oturdum bi baktım bi bayan kullanıcı ismi harıl harıl yazıyor eşime (hep değiştiriyolar isimlerini oyunda) , yok şuraya gel taş toplıycaz, canavar kesicez.
şimdi olmaz aşkım, sonra dedim.
oğlum ne içtin diyo
kusura bakma otları fazla kaçırdım bu akşam dedim kalktım pc den
gittim oturma odasına

10 dakka sonra eşimin yanına geldim direk sorduğu soru : carrie'cim kezbanmı (kezban arkadaşının nişanlısı, nişanlısıyla beraber eşimle oyun oynuyolar) benmi?
nasıl yani dedim
ee kezbana yazmışsın oda bana ne ayaksın oğlum sen diye soruyo bana bende ben yazmadım onu carrie yazmıştır dedim, oda demişki söle carrie'ye sulanmasın bana o yüzden soruyorum benmi kezbanmı? kimi daha çok seviyon?

tüh be dedim bende onu erkek zannettim seni nonoş pozisyonuna düşürmek istemiştim...

Son düzenleme:

canım senin cektiklerin ne olcak böyle yahu ? son sayfaları okumadım daha cidden çok üzüldüm ama bunlar değerler kaybettikten sonra anlıcak eminim.O kadın kımse allah aynı olayı ona yaşatır inşallah çok sinirlendim eşinede o kahpe kadına da...

yok yok, bilmiyorum kontörüm yok 118 i arayamam dedi sonra burdan bi bayan arkadaşımız aradı.
sonra noyu öğrendikten sonrada dediki kontörüm yok bu numarayı arıyamıyorum annemin telefonundan arıycam dedi.

118 i arayacak kadar yoktur belki, hani birkaç kontör belki. Gerçi kontör de kalmadı tl mi şimdi

tatlım sen bir hafta buralara takılma bence paranoyak alacan buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…