- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
herşey tesadüf üzerine gidiyor ve bende inandırcılığını yitirdi.konu sahibi kendisiyle çelişkiye düşüyor garipki....valla banada kızma konu sahibi ama bende artık inanmıyorum...kontörün yoktu hanii,hani patronuydu,olayın ertesi günü işten çıkıyor asla boşanamam derken adam işten çıkınca boşanacağım diyorsun.kırılma ama tuhaf geldi doğrusu...
bu arada eşimide habire habire birisi arıyor açmıyor telefonu
aç aç manitan arıyordur diyorum, yok yaa ali arıyor diyo
e niye açmıyorsun dedim, açmıycam çok konuşuyo başımı ağrıtıyor dedi
neyse ben şüphelendim (kk'nın etkisi herhalde) o ara kamilde wc'ye gitti.
telefon yine çaldı, hemen kaptım açtım telefonu. aliymiş gerçekten, yenge kamil niye bakmıyo telefonlarıma diyo.
sonra hemen pc başına oturdum bi baktım bi bayan kullanıcı ismi harıl harıl yazıyor eşime (hep değiştiriyolar isimlerini oyunda) , yok şuraya gel taş toplıycaz, canavar kesicez.
şimdi olmaz aşkım, sonra dedim.
oğlum ne içtin diyo
kusura bakma otları fazla kaçırdım bu akşam dedim kalktım pc den
gittim oturma odasına
10 dakka sonra eşimin yanına geldim direk sorduğu soru : carrie'cim kezbanmı (kezban arkadaşının nişanlısı, nişanlısıyla beraber eşimle oyun oynuyolar) benmi?
nasıl yani dedim
ee kezbana yazmışsın oda bana ne ayaksın oğlum sen diye soruyo bana bende ben yazmadım onu carrie yazmıştır dedim, oda demişki söle carrie'ye sulanmasın banao yüzden soruyorum benmi kezbanmı? kimi daha çok seviyon?
tüh be dedim bende onu erkek zannettim seni nonoş pozisyonuna düşürmek istemiştim...
tatlım sen bir hafta buralara takılma bence paranoyak alacan buralarda
118 i arayacak kontörü yoktu ama çocuk defalarca aramış ve dakikalarca açık kalmış
118 i arayacak kontörü yoktu ama çocuk defalarca aramış ve dakikalarca açık kalmış
ben konuşamam heycanlanırım dediği için başka bir arkadaş aradı...
hepimiz paranoyak olduk...
ben de durup durup herifin telefonuna bakıyorum ki hep ortadadır. zavallı zaten akşama kadar köyde.. net milli eğitimin olduğundan zararlı tüm siteler engelli face ve twit de dahil.. küçük yer herkes tanıyor. ama erkek işte...
bu site bende çok şey değiştirdi...
hangi çocuk aramış? çocuk dediğin bilmiyorumun sevgili kocişi mi,kim?
Ben de şunu anlamıyorum.
Eşin,daha önce anlattığına göre yemek yok diye çatan,başka konularda baskı yapan bir adam.
Ama sen sahura kadar nettesin.Merak edip ne oluyor,ne yapıyorsun bu satte nette demiyor mu ?
Bir de daha önce de söylendi,2 küçük çocuklu birisi için fazlaca online oluyorsun.
Arada kaçamak yazıyorum diyorsun ama gayet uzun ve düzgün yazıyorsun.
her şey i geçtim de ramazanda ben yoruluyor diye mi işi bıraktı eşiniz bir arkadaş öyle yazmış
millet hamile haliyle çalısıyor
tuttuğu oruc evde yan gelip yatınca kabul mu olacak
kusura bakmayın ama eşiniz işe yazamaz adamın teki
iki cocuk 1 ay ne yiyip ne içecek çok sinirlendim
he buarada bence eşin patronuyla aşk yaşıyor ben artık ona inanıyorum
ben de merak edip sormuştum,uyuyor demişti
şimdi bu konuda sonuç ne oldu? kocası patronuyla mı berabermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?