inanamıyorum.....hala şoktayım :(

o kadar sayfada onu kaçırmışım...

sende uyuyan devi uyandırma carrie..
o kadar çok şeyler okuyoruz ki burda paranoyak olmamız gayet normal.

bence hikaye değil ya...

ayrıca eşi uyurken girebilir. bunu siz anlamazsınız ama evlendiğinden beri interneti gizli kullanan ve binbeşyüze yakın kk mesajı dolduran ben anlarım

eee çocuk arayınca bilmiyorumun nosuda çıkmıştır telde kadında bilmiyorumun eşine sormuştur bu noyu tanıyonmu dıye oda eşının nosu olduğunu görünce böyle tezgah kurulmuştur..diye düşündüm

haklısın
kesin öyle oldu
bilmiyorumda inanmak istediği için inandı...

haklısın
kesin öyle oldu

Böyle bir durumda kıvırmadan teli açıp bayan siz kimsiniz eşimle ne konuşuyordunuz öğrenmek istiyorum demeliydi... çünkü adam sessiz sessiz seni üzmek istemiyorum falan demişti... ya batacak ya çıkacaksın bu olaylarda başka çözüm yok

Son düzenleme:
istesen araştırır öğrenirsin bence elinde tel.nosu var..benbıde şunu anlamadım bu kadın patronunun karısı değilmiydi hat kardeşinin adınaydı ben öyle hatırlıyorum,şimdiki yorumlardada patronunun kardeşinin eşinin teliymiş deniliyo eee ozaman bilmiyorumun konuştuğu patronmuydu patronun kardeşimiydi kafam karıştı... bilmiyorum bence konuyu şöyle bi toparlayıp öyle anlat yardımcı olunmasını istiyosan,böyle çok çelişkili oldu konu inandırıcılığını kaybedıyo

haklısın
kesin öyle oldu

olabilir..

ya kızlar hiç kolay değil.karakter meselesi. tekrarlıyorum, freud'un yadsıma mekanizması bu. kocası ölen kadının yine sofraya iki tabak koyması, bir gün geleceğine inanması gibi...

kimi insan daha şüphe devresinde tekmeyi basar, kimi inanmak istemez. iki insanı da suçlayamayız.

kim her şey yolunda giderken kocasının ihanetine inanmak ister ki..

Konu sahibi arkadaşım bence de yüzlerce çelişki var yazdıklarında( bana da artık hikaye gibi gelmeye başladı olanlar Türk filminde bu kadar olmaz yani

Ben inanıyorum konuya nedense.Bilmiyorum çok saf,kocasının yalanlarına kendini inandırmaya çalışırken kafası karıştı iyice kızcağızın,ve aslında kendi bile inanamamışken bizide inandırmaya çalışmak yormuştur .

Bilmiyorum yapacağım birşey yok diyorsun,anlıyorum.Muhtemelen gerçeklerden korktuğun için bu konu burda kapanacak.Ama lütfen kapatma.Mutsuz bir evliliğin var ve kocanın aldattığını ıspatlarsan zaten vazgeçtiğin bu evliliği bitirme kararın büyükler tarafındanda onaylanacaktır.Eğer aldatmıyorsada kafan rahatlar canım.

Benim merak ettiğim bu telefon hattını sen önce eski patrona ait zannettin ya (arkadaş sana hattın sahibinin adını soyadını söylemiş) ve eşinde hattın yeni patronun kardeşinin adı olduğunu söyledi.Peki canım sen eşinin yeni patronunun soyadını bilmiyormusun?
Eğer yeni patronun kardeşine aitse hat soyadları aynı olmalı mutlaka ve sen bunu farkederdin heralde.Soyadlar aynı değilse zaten al sana en büyük kanıt eşinin yalanına dair.

konuya ne olmuş böylee
ben konun gerçek olamdığına inanmıyorum
bilmiyarum a çok üzüldüm aslında o da herşeyin farkında bunun bir oyun tezgah olduğunu biliyor
bence anlamak için salak olmak lzım böyle bir oyunu
ama yapacak bir şeyi yok kendisine ne sahip çıkan ne de destek olan hiç kimse yok
özgüvenini tamamen yitirmiş o da kendini inandırmaya çalışıyor inandırmasa çünkü hayat
çok daha çekilmez olur o da farkında
ben sadece şunu merak ettim eşine sordunmu bir erkek başka bir erkeğe (seni üzmem istemem )
derki bunu açıklayabildimi sana çok merak ettim gerçi o bunada bir kılıf hazırlamıştır eminim

Kızlar bazen kadınlar bile bile lades diyorlar belki mecburiyet belki de düzeni bozamamak adına... Bugün eşimin bir boşanma davası ile ilgili görüşmesi vardı sabahtan ve bende dava açan kadını dinliyorum ilgiyle... eşi iş gezisindeymiş gece eşini aramış ve telefonla konuşurken arkadan bir bayan sesi ''telefonla mı konuşuyorsun aşkım''demiş... ve o an adamın iki hattı da kapatılmış... kadın dava açıyor falan filannn.... eşinin yalvarması yakarması sözde o telefonlar gold üye müşterilerine turkcell den hediyeymiş ve birinde avea diğerinde vodafone hattı varmış ve gece 3.30 da aniden iki hat bloke olmuşmuşmuşmuş çünkü turkcell kendi hattı dışındaki hatları kullanıca bloke etmişmişmiş..... ve kadın buna inandı!!!!!!!!! bana olabilir vs diyor ve eşi o ses tv den geldi aşk filmi vardı iziyordum dem,iş o saatte:)))))))) çığlık atasım varrrrrrrrrrrr:)

bak bu çok oluyor. yazdığın her neyse açık varsa eğer, buradakileri inandırmak kendini inandırmak kadar kolay olmuyor

evet
ama kesinlikle bunu böyle kapatmazdım

Sonuçlarına katlanabilecekse kadın yapılacak şey beli aslında... telefonla o kadını arayacak konuşacak hatta görüşmek isteyecek ve ben bu durumdan dolayı boşanabilirim olay nedir siz anlatın diyecek,??? hatta olay o aşamaya gelirse sizde zarar görürsünüz diyerek o kadını da bir nevi uyarark olayı öğrenecek... akraba mı ,patron mu, eş mi dost mu anlaşılacak... ama sonucunda herşeye hazır olacaksan boşanabileceksen yap bunları... hayır dersen sus sadece yapacak şey yok tatlım

yok
eşi aldatmıyormuş
o numara patronun karısının numarasıymış ama patronun adına kayıtlıymış
patronda kontör yokmuş o yüzden karısının numarasından aramış kamili

Senin yorumlarına çok gülüyorum Carrie

Bir de Yahşi Cazibedeki sarışın kadın erkeklere ' Kinyas ' diyordu , sende ' Kamil ' diyorsun

Bilmiyorummm a gelince tam yerinde bir nick olmuş , konu da iyice çorba oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…