- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
şimdi bu konuda sonuç ne oldu? kocası patronuyla mı berabermiş
ama kontörümde yok dedi
annemden arıycam dedi
evet ya paranoyaklaştık
dün kamile dedim, manitan olsa zaten bana söylicek halin yok ya, değilmi dedim?
yoo söylerim dedi
bide utanmadan gözünü patlatıp karşıma çıkıp sölylicenmi????? dedim
yaa söylerim desem bir dert söylemem desem ayrı bi dert. sorma bana böyle tuzak sorular dedi, aklına şeytanlıktan başka birşey gelmiyor benle uğraşıp duruyorsun dedi.
patronu erkek ama :26::44:
şimdi bu konuda sonuç ne oldu? kocası patronuyla mı berabermiş
yok be o suratsıza ne dicem ben çocuk, neresi çocuk kart papaz
bilmiyorum um büyük oğlu almış telefonu oynamış
yanlışlıkla kadının numarasını çevirmiş hemde defalarca
kadında herseferinde açmış
en sonunda bilmiyorum farketmiş almış çocuğun elinden telefonu, zaten telefondan kadının sesi geliyomuş alö alööö diye
sonra bilmiyorum alö demiş kadında demişki kimsiniz devamlı arıyosunuz beni
bilmiyorumda yanlışlık oldu çocuk oynamış telefonla çevirmiş numaranızı demiş sonra o kadın pat diye kapatmış
bence hikaye değil ya...
ayrıca eşi uyurken girebilir. bunu siz anlamazsınız ama evlendiğinden beri interneti gizli kullanan ve binbeşyüze yakın kk mesajı dolduran ben anlarım
eee çocuk arayınca bilmiyorumun nosuda çıkmıştır telde kadında bilmiyorumun eşine sormuştur bu noyu tanıyonmu dıye oda eşının nosu olduğunu görünce böyle tezgah kurulmuştur..diye düşündüm
haklısın
kesin öyle oldu
bilmiyorumda inanmak istediği için inandı...
haklısın
kesin öyle oldu
bilmiyorumda inanmak istediği için inandı...
Konu sahibi arkadaşım bence de yüzlerce çelişki var yazdıklarında( bana da artık hikaye gibi gelmeye başladı olanlar Türk filminde bu kadar olmaz yani
Ben inanıyorum konuya nedense.Bilmiyorum çok saf,kocasının yalanlarına kendini inandırmaya çalışırken kafası karıştı iyice kızcağızın,ve aslında kendi bile inanamamışken bizide inandırmaya çalışmak yormuştur .
Bilmiyorum yapacağım birşey yok diyorsun,anlıyorum.Muhtemelen gerçeklerden korktuğun için bu konu burda kapanacak.Ama lütfen kapatma.Mutsuz bir evliliğin var ve kocanın aldattığını ıspatlarsan zaten vazgeçtiğin bu evliliği bitirme kararın büyükler tarafındanda onaylanacaktır.Eğer aldatmıyorsada kafan rahatlar canım.
Benim merak ettiğim bu telefon hattını sen önce eski patrona ait zannettin ya (arkadaş sana hattın sahibinin adını soyadını söylemiş) ve eşinde hattın yeni patronun kardeşinin adı olduğunu söyledi.Peki canım sen eşinin yeni patronunun soyadını bilmiyormusun?
Eğer yeni patronun kardeşine aitse hat soyadları aynı olmalı mutlaka ve sen bunu farkederdin heralde.Soyadlar aynı değilse zaten al sana en büyük kanıt eşinin yalanına dair.
Böyle bir durumda kıvırmadan teli açıp bayan siz kimsiniz eşimle ne konuşuyordunuz öğrenmek istiyorum demeliydi... çünkü adam sessiz sessiz seni üzmek istemiyorum falan demişti... ya batacak ya çıkacaksın bu olaylarda başka çözüm yok
yok
eşi aldatmıyormuş
o numara patronun karısının numarasıymış ama patronun adına kayıtlıymış
patronda kontör yokmuş o yüzden karısının numarasından aramış kamili
ee hani kontörün yoktu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?