inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Canım ben de ismi duyunca böyle bişey aklıma geldi. Bilemiyorum ama sen yine de gözünü açık tut. Bir de şöyle olabilir mı, eşin konuştuğu numarayı silmiştir ve sen de en son bu numarayla konuştuğunu sanmış olmayasın?

Neye inanmak istemiyorsun Bence her şey ortada
Şu mübarek günlerde yazıklar olsun yaa
Nefret ettim bu erkeklerden yemin ederim tiksindim
Bu ne Yazıklar olsun böyle erkeklere
Acaba o dükkandaki kızmı konuştuğu?

İyide ikisiyle aynı saat içerisinde konuşmuş olamaz mı?
Tamam belki eski patronuyla konuşmuştur kapatıp diğer kişiyle konuşmuştur sonrada aranan numarayı silmiştir sende sadece bu no.yu gördüğün için böyle düşünüyorsundur.
Bide geç saatte aradığın için patronun eşi açmış olabilir, belki eşi uyuyodur bunlar ihtimaller.
Çünkü sen hemen telefonu elinden almamışsın ki o arada diğer no.yu silmiş olabilir yani..

haydaaaaa
ee ne olacak şimdi,yatasım var yatamıyorum,ben yatacam kızım uyanacak,yine uykusuz bir gece

bak canım,sonuç ne olursa olsun,senin kocan güvenilecek adam değil malesef.bunu burdaki herkesle birlikte sen de biliyorsun.sen yine de kendini sağlama almaya bak,ben sonuçları yarın okurum artık.

iyi geceler

Bence hemen konusma bekle nasilsa inkar edip yag gibi uste cikacak...seninle hocbirsey olmamis gibi kavga edecek....once bu isin pesini birakma gizlice takip et tifnlarini o kadin kim bulmaya calis herseyden emin olduktan sonra tokat gibi yuzune carp..allah yardimcin olsun bu mubarek ayda....ama supelendigini belli edip kendini ele verme o kendiliginden yakalansin.....

tel.den baglaniyorum msjlar biraz gec gonderiliyor siz halletmissiniz numata isini,daha once patronda samimiydi kizla belki hatti O almistir kiza yadaaaa patronun karisida esinden supheleniyordur gizli no gorunce hemen acmistir
uzuluyorum sana Allah yardimcin olsun su mubarek gunlerde seni yavrularini uzenlet Allah'indan kat kat bulsun....

kaç insan patronuna seni üzmem gibisinden duygusal bir cümle kurar ya da kaç eş karısına sen burda kal yada abinlere git ya da yeni bir karı alacağım gibi bir şey söyler.belliki kıza hat alınmış o hattanda kız ..töbe yarabbim...arkadaşım görünen köy klavuz istemez e3şinin savunulacak tek bir şeyi yok az öncede kurduğunuz cümleye çok üzüldüm belkide beni döver dediniz hangi vasıfla neye dayanarak o mu karısını karanlık odalarda adilik yaparken yakaladı teşebbüs ettiği an eliniz armut toplamıyor ya....iki yavru güzel hamart bir eş allahtan belasınımı istiyor ki zaten belanın hasına bulaşmış...

kk dayanışması buna denir iş te :))))) canım sen bol bol kanıt topla ,bu zamanda bunu yapan namussuz erkekler karılarını sersefil de eder,en azından eğer nböyle birşey gerçek te varsa inkar edemez .ayrıca konuşma detayına da bakabilirsin .

Son düzenleme:
açtığın bütün konularını takip etmiştim daha önceden. ama ilk defa bi konuna cevap yazıyorum. ilk konularda karışmak istemedim. ama gerçekten bu adamın yaptıkları yeter. daha öncede kız mevzusu vardı. 2 ağladı 3 yalvardı hemen affettin alışverişini yaptırdın 2 gün iyi davrandı sonra noldu? yine aynı terane başladı. şimdi de yakaladın, yine aynı olaylar olucak. daha ne bekliyorsun anlamıyorum ki seni? hayır ne zaman birşeyleri gerçekten düşünmekten çıkarıp uyulamaya başlayacaksın? adam evinize 1 kadın daha getirdiği zaman mı aklın başına gelicek? ailem arkamda değil diyorsun. artık adamın yaptıkları 1 değil 2 değil. duyur sülalene. adam aldattı daha önce yakaladım affettim şimdi yine aldatıyor de. diğer konunu da okumuştum teyzenin oğlu da sana aşıkmış. söyliceklerim çok saçma gelebilir, ama bir daha evlenmeyi düşünmez misin? bende burda sana çıkış yolu bulmaya çalışıyorum. ailen arkanda durmazsa bu adamla yaşamaya devam etmek zorunda kalırsan diye. ya ne biliyim artık birşeyleri harekete geçirme zamanı geldi. kusura bakma gerçekten ama bu adamın bu yaptığı naneler ne ilk değil ne de son olucak. bu kadınıda halletsek yine biri çıkıcak. o adamdan sana koca falan olmucak. aldatılmaya devam ediceksin yol yakınken kurtulmanın zamanı geldi de geçiyor.

cok merak edıyorum su olayı ya nedır ne degıldır acaba

Her cümlesinde sonuna kadar haklısınız
Allahından bulsunlar bunu eşine çocuklarına yapan erkekler
Ayy bide dayak var şiddet var çok üzüldüm gerçekten

Kızlarr hepinizden haklarınızı helal etmenızı ıstıoyurm belkıde benım aptallığım belkıde yanlış anladım

sızlerı bu satte başıma topladım çok ama çok özür diliyorum

allah hepınızden razı olsunn

elinizden gelenı yaptınızz

.........
Yarın bır daha arıcam annemın nosundan bend ekontör yok
eger gunduz gözüylede eşi açarsaa aklıma kötü kötü şeyler gelecekk
o yuzden bu mübarek ayda kımseye iftıra atmak vs istemıyorum töbe haşa binlerce kezz
....
Eşimede bırsey olmamıs gıbı davranıcamm
bır kac gun arastıcam ...

Benımde kafam karıstı vallahıı..ne dıyecegımı bılemyırum
simdi o muydu buyumuydu dıye dıyede konuyu uzatmak ıstemyıorum
sıkmayım szilerii büsbütünn..

Allahım razı olsun hepınıden cümlemizden

Emin olmak istiyorsan o num. 2gun sonra gizli nmncodan tekrar ara yada esini hep takibe al ama sakin belli edipte oklari ustune cekme hakliyken haksiz duruma dusme...

Canım Allah yardımcın olsun önyargıyla yaklaşmak istemem ama hadi patronu diyelim neden seni zorla oraya git buraya git diyor.Tam tersi biyere yollamak istememesi gerekmiyormu:44:Aslında olayı öğrenmek için birkaç bişey var ama sen neyaprsın bilmem .Mesela o bayana direk sorsan inkar edecek ama araya birini koysan nebilim ya kafam karıştı:44:Eşinin facesi olmuş olsaydı okızın adına sen face açardın eşine onun agzından mesaj atardın böylelikle olay az çok belli olurdu.Benim aklıma şuan için bu geldi çünkü direk sorsan yok dicekler.Yada başka bir hat al o numaraya mesaj at eşinin ismi neyse ben x ben hattımı değiştirdim bu yeni hattım diye mesaj atıp karşıdan gelen mesaja göre haraket ederdin.Yani yazdıklarına göre sen yanına geldiğinde neden hımm tamam gibi kestirmeli ifadeler kullanıyorki?Adam gibi konuşsun madem aldatma yoksaİnşallah öyle birşey yoktur diye ümit ediyorum ama varsada böyle bişey sineye çekme verilmesi gereken dersi verki bir daha yapamasın.Allah yardımcın olsun

bu erkeklerın doyumsuzluklarındanda fenalık geldi ya bıde şu genç kızlara evlı erkekler daha çekici gelıyo oda bı gıcık durum senın için bırını bırakan başkası içinde enı bırakırya kadınların kadınlara ettını butun erkekler toplaşsa edemez böle kızlar yuzunden erkeklerde kendılerını bişi sanıyo kızlar bana hala bakıyo hala çekiciyim havalarındalar okızla yada kadınla herneyse buluşmaya gıttın pantolonu bıle evdeki eşin temizleyip ütülüyoryaa ay çok sınır oldummm kkdakı kaçınca aldatma konusu buyaa

ewet en büyük gerçek """ihanet""" bu anlattıklarına bakılırsa... bence kafanı ne eşinin tel konuşmalarına ne de kadının kim olduğuna takma!!! bundan sonra kendin ve çocukların için verilecek en doğru kararı almaya çalış.... tabiii bu olayı çocukların için bile devam ettirecek sabrı kendinde bulabileceğini düşünüyorsan bu kararı bile çookdüşünürek vermen gerekecekkk... bence bu saatten sonra hayatına pişman olmayacak şekilde yön vermelisinn yoksa bunları düşünerek kendini yıpratmaya değmez... Allah yardımcın olsun bu mübarek aylardaaa....

Son düzenleme:
Diğer konularını bildiğim için yaziyorum.

Senin şokta olmana şaşırdım doğrusu!
Son zamanlarda yaşadıklarından sonra ona hala güvenmene
şaşırdım.
Seni üzmek istemiyorum gibi konusmasini
duydugun halde, hala acaba benmi yalniş anliyorum demene
şaşırdım.

Bilmiyorummmm sana çok şaşırıyorum!!!

Bence canım yapman gereken eşini sürekli izlemek ve anlaştırmadan telini kontrol edeceksin. Adam konuşur konuşmaz numarayı silebilir, mesajları yok edebilir o yüzden dikkatli ol. Aldatma varsa illa ki bir yerde dalgınlıkla bir açık verecektir. Sakin ol, şüphelendiğini hissetmesin.

nolur benı mazur görün kendımı kandırıyorum belkıde ama ihtimal vermek ıstemıyourm...olmamalı böyle bırseyy..
Benım ıkı tane evladım varr olmmalı ...

Bilmiyorummm hala kendini kandırmaya çalışma bence güzelim
Her şey ayan beyan ortada
Artık gözlerini aç ve kendine gel
Bu şekilde devam edemez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…