- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
çok teşekkür ederim ama suan bır sok daha yasasım
yazdıgın ısım eşimin eski patronuu
ama insan eskı patronuna "üzmüyorum seni" desınkıı
üstelik ben aradıgımda nedne kadın cıktıı
evlı ama karısı nıye acsınkı telefonu
ben asla eşimin telıne bakmam cok kızarr
........
Kafam iyice karsıtı yaaa
o kadarda degıl heralde kımseye iftira atmak istemem
ama sanırım ben yanlış anladım
o an patronuyla görusuyorduu (eski patronu)
ama ben arayınca karısı actıı
........
Durum bumu acabaa
offf bulandı beynım ıyıcee
simdi birsey desen inkar edecek yok erkek arkadasim falan diyecek,zaten patronumdu demis../burdan guvendigin birine ver numarayi kim oldugunu ogrensin esin inkar ederse numaranin kime ait oldugunu biliyorum dersin,az oncecbir arkadascteklif etmisti ver numarayi istersen hatta sen numarayi burdan versene tum kk arayim kizin agzina s......m ne b*klar yedigini biliyorum seni herkese rezil edecegiz diyelim gorsun bakalim evli erkekleri ayartmak nasil oluyormus
kaç insan patronuna seni üzmem gibisinden duygusal bir cümle kurar ya da kaç eş karısına sen burda kal yada abinlere git ya da yeni bir karı alacağım gibi bir şey söyler.belliki kıza hat alınmış o hattanda kız ..töbe yarabbim...arkadaşım görünen köy klavuz istemez e3şinin savunulacak tek bir şeyi yok az öncede kurduğunuz cümleye çok üzüldüm belkide beni döver dediniz hangi vasıfla neye dayanarak o mu karısını karanlık odalarda adilik yaparken yakaladı teşebbüs ettiği an eliniz armut toplamıyor ya....iki yavru güzel hamart bir eş allahtan belasınımı istiyor ki zaten belanın hasına bulaşmış...
diğer konularını bildiğim için yaziyorum.
Senin şokta olmana şaşırdım doğrusu!
Son zamanlarda yaşadıklarından sonra ona hala güvenmene
şaşırdım.
Seni üzmek istemiyorum gibi konusmasini
duydugun halde, hala acaba benmi yalniş anliyorum demene
şaşırdım.
Bilmiyorummmm sana çok şaşırıyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?