- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
ya dünde dedin baska birsey var, merak ettim su düsünceni söylesene
inanmayanlarda okumasin konuyu bi zahmet, ben bilmiyoruma inaniyorum, daha önce böyle seyler yasamadigi icin o telefon konusmasina inandi iste , ne var bunda herkez sizin kadar tecrübeli olmuyor iste
yalniz bilmiyorum, son konundada önce esine kizdin gürledin sonra umrumda degil ne isterse yapsin dedin
ve bu konuyu actiginda sok olmustun sinirden yedin bitirdin kendini ve simdi yine umrumda degil diyorsun
bu hep böylemi devam edicek , bidaha oldugunda böyle seyler yinemi sok olcan kendini parcalican yoksa rahat umursamazmi olcan bir karar ver
helal olsun bilmiyorum
canım acık acık yazmak ıstemıyorum ..desıfre olmamayım dıye cunku benı tayınlar cıkabılır..
eşimin eski patronun adı o... soyadıda k... idi
şimdiki patronun adı A... soyadıda B...
ve erkek kardeısnın adıda o.... soadı B...
anlasıldımı sımdı acaba:26::26:
dun burasi cok yogun diye ozelden msj atmistim internetten yapabilecegin isler var bir arastir diye ne yaptin merak ettim baktin mi???bilgisayar basinda bukadar vakit geciriyorsun bari bu harcadigin zamani paraya donustur
deşifre olmak mıbir araresimlerini koymuştun tatlımm
??? Hangı konuda açarmısın
cok rıca ettıler bazı arkadaslarım eşimi merak ettıler benı ve cocuklarımı
hemen sıldım ama farkındaysanız
ben kendi adıma diğer konularından aldatıldığı kanısına vardım
siz de okuyun anlarsınız hangi koca erkek arkadaşıyla bu kadar
samimi konuşur gizli saklı kimsenin atıp tututuğu yok her şey orta da zaten
hakkınızı helal edin dedin ya
ondan
evet karanlikta fisil fisil konusmasi normal degil
"seni uzmuyorum" falan kim olsa yanlis anlardi
benim takildigim nokta
konu saibi kiminle konustu o kadin kimdi
yanindaki erkek kimdi esi degilmiydi
kendımı yesemde siz bilmiceksınız artık.. Hem umrumda degıl dert edıyorum enayı yerıne kondugum ıcın emeklerm bosa gıttıgı ıcın karmakarısık
haa canım benım özür dilerim kafam allak bullak tekarar özür dilerimm..
çok sagol bendende helal olsun eger hakkım varsa..herkese hepnızee.. çok sagol bırtanem
belki p.....zv....giydi
belki onlara çöpçatanlık yapan adamdı
iyide numaranin sahibi patronun numarasiydi :)
canim öyle düsünme niye enayi yerine konulasinkiAldatan aldanir, kocan eger yediyse bir haltlar o utansin
benim sana kizdigim ne biliyormusun? Sana sakin ol dedim gözlemle kocani dedim , kendini bukadar yiyip bitirme dedim. Sen ne dedin, yaziklar olsun bi aldatmadigi kalmisti onuda yapti herseye tamam ama beni aldatacagini hic ummadim dedin. Daha sakin umursamaz tavirla yaklassaydin olaya daha net bir sonuc alirdin.
Simdi noldu muallakta kaldin ne tam olarak aldattigini ögrenebildin nede aldatmadigini. Sorun burda iste.
dun bende soyledim sen derdini yazip destek ariyorsun ama "bazilari"dizi film takip eder gibi konunu takip ediyorlar, ki dun gece konun nerelere geldigi belli, ama bilmiyorum bu konuda bile kendini suclu hissedip(herzaman oldugu gibi) ozur diliyor peki bilmiyorummmu uzup kiranlarin kaci ozur diledikonu sahibi gelmedigi zaman: gelmedi ask tazeliyordur diye dalga gecmeler
duygu somurusu yapiyor demeler ('ki bizden sadece destek istedi: PAYLASTI baska bir talebi olmadi)
geldigi zaman uzun ve duzgun yazdigi zaman cok online oluyor demeler
gurur kirici yorumlar degilmiydi? bumu paylasim?
sitenin amaci bumuydu?
sirf caresizlikleri var diye kucuk dusuruldu
ustune ustluk geyik yapildi topikte yok ispanyol cobani bilmem ne
yakisan buysa yakisani yapti cogunuz
ama bu kadarda desarj olunmaz yaraya tuz basarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?