inanamıyorum.....hala şoktayım :(

ben eşinin yaptığı birtakım şeylerden dolayı işten çıkarıldığını düşünüyorum.belki bir telefon görüşmesi,belki işe diye çıkıp başka bir yere gitmesi,yani dediği nedenden dolayı değil

konu sahibi gelmedigi zaman: gelmedi ask tazeliyordur diye dalga gecmeler
duygu somurusu yapiyor demeler ('ki bizden sadece destek istedi: PAYLASTI baska bir talebi olmadi)
geldigi zaman uzun ve duzgun yazdigi zaman cok online oluyor demeler
gurur kirici yorumlar degilmiydi? bumu paylasim?
sitenin amaci bumuydu?
sirf caresizlikleri var diye kucuk dusuruldu
ustune ustluk geyik yapildi topikte yok ispanyol cobani bilmem ne
yakisan buysa yakisani yapti cogunuz
ama bu kadarda desarj olunmaz yaraya tuz basarak

dun burasi cok yogun diye ozelden msj atmistim internetten yapabilecegin isler var bir arastir diye ne yaptin merak ettim baktin mi???bilgisayar basinda bukadar vakit geciriyorsun bari bu harcadigin zamani paraya donustur

deşifre olmak mıbir araresimlerini koymuştun tatlımm

dun burasi cok yogun diye ozelden msj atmistim internetten yapabilecegin isler var bir arastir diye ne yaptin merak ettim baktin mi???bilgisayar basinda bukadar vakit geciriyorsun bari bu harcadigin zamani paraya donustur

canım mesajını okur okumaz arastırdım evet degerlendırıcem emın ol ..çok tesekkur ederım verdııgn bılgıler ıcın

evet karanlikta fisil fisil konusmasi normal degil
"seni uzmuyorum" falan kim olsa yanlis anlardi
benim takildigim nokta
konu saibi kiminle konustu o kadin kimdi
yanindaki erkek kimdi esi degilmiydi

evet karanlikta fisil fisil konusmasi normal degil
"seni uzmuyorum" falan kim olsa yanlis anlardi
benim takildigim nokta
konu saibi kiminle konustu o kadin kimdi
yanindaki erkek kimdi esi degilmiydi

belki p.....zv....giydi
belki onlara çöpçatanlık yapan adamdı

kendımı yesemde siz bilmiceksınız artık.. Hem umrumda degıl dert edıyorum enayı yerıne kondugum ıcın emeklerm bosa gıttıgı ıcın karmakarısık

canim öyle düsünme niye enayi yerine konulasinki aldatan aldanir, kocan eger yediyse bir haltlar o utansin
benim sana kizdigim ne biliyormusun? sana sakin ol dedim gözlemle kocani dedim , kendini bukadar yiyip bitirme dedim. sen ne dedin, yaziklar olsun bi aldatmadigi kalmisti onuda yapti herseye tamam ama beni aldatacagini hic ummadim dedin. daha sakin umursamaz tavirla yaklassaydin olaya daha net bir sonuc alirdin.
simdi noldu muallakta kaldin ne tam olarak aldattigini ögrenebildin nede aldatmadigini. sorun burda iste.

haa canım benım özür dilerim kafam allak bullak tekarar özür dilerimm..

çok sagol bendende helal olsun eger hakkım varsa..herkese hepnızee.. çok sagol bırtanem

ya allah askina ne hakki ya birak bunlari simdi, kimse kimseyi zorla pc basina oturtup bilmiyorumun konusunu okuyup yorum yapicaksin hemen diye tehtit etmiyor ya? burda hepimiz kendi hür irademizle istedigimiz konuya yorum yapiyor kafa patlatiyoruz bu yüzden hak mak gecmedi kimseye

iyide numaranin sahibi patronun numarasiydi :)

kadın patronun eski metresiydi ve kamille öle tanıştılar (kamil patronun kaçamaklarından haberdar)
adam ona hat almıştı
kadın zaten hayat kadınıydı belkide ve pez.....gi vardı
sonra patronçuktan ayrıldılar hemen kamil girdi devreye, patron kullandı ben niye kullanmiyim dedi ve kadını ayarladı. bilmiyorum öğrenince numarayı kadında bilmiyorumla pezoyu konuşturdu, yada bi kankisini (kamilin kankiside olabilir - kamil göndermiştir git kezbanın yanında ol bilmiyorumla konuşturacam)
bu arada bu olay patronun kulağına gitti, ayrılmış olabiliriz ama sen benim tavuğuma nasıl kış dersin dedi ve kamilin poposuna tekmeyi bastı

Son düzenleme:

işte dayanamadım ..öylece oturup bekleyemedım

dun bende soyledim sen derdini yazip destek ariyorsun ama "bazilari"dizi film takip eder gibi konunu takip ediyorlar, ki dun gece konun nerelere geldigi belli, ama bilmiyorum bu konuda bile kendini suclu hissedip(herzaman oldugu gibi) ozur diliyor peki bilmiyorummmu uzup kiranlarin kaci ozur diledi

ya arkadaşlar dönüp dolaşıp aynı soruları soruyorsunuz. Geride 80 sayfa var ve cavaplar orda. Konu sahibine tekrar tekrar cevaplatıyorsunuz.. hayret ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…