Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım çok sevindim fazla beklememişsiniz ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsineşimde morfoloji sorunu vardı kaan aydosta tedavi görüyorduk dördüncü ayımız bitmeden bugün çift çizgiyi gördüm. tüp bebek, aşılama denemiştik ama hep hüsrandı çok mutluyum allah isteyen herkese verir inşallahhhhh![]()
hayırlı olsun canım çok sevindim fazla beklememişsiniz ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin
eşimde morfoloji sorunu vardı kaan aydosta tedavi görüyorduk dördüncü ayımız bitmeden bugün çift çizgiyi gördüm. tüp bebek, aşılama denemiştik ama hep hüsrandı çok mutluyum allah isteyen herkese verir inşallahhhhh![]()
Rabbım hayırlı etsın, saglıkla huzurla kucagına alırsın ıns.
Bende bu sabah ogrendım, 4 haftalık hamıle oldugumu.
Doktor, daha cok kucuk bu dedı.
Mınıcık bır sey var karnımda, ınanamıyorum.
Senın bebegın kac haftalık?
amin canım allah isteyen herkese versin inşallahhayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol canımhayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine![]()
canım hayrlı olsun Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
kaç aydır istiyordun bebebk 8 aydır olmadı tüp mü yaptın erken yapmışsın öyleyse
sadece morfolojimiydi sorunun
ve naptınız ne kullndınız morfoliji için
cevaplarsan bize de yardımcı olursan sevinirim :))
canım hayırlı olsun.Şuan hislerini çok merak ediyorum.Allah kucağını doldursun.Darısı başımıza artık..
![]()
canımmm çok sevindim
benm eşimde de morfoloji sorunu var
bizim bu ay ilk denememiz
yani tesadüf eseri öğrendik morfoloji sıkıntısı olduğunu
%2 çıktı
sayısı ii olduğu için sizin çocuğunuz olur dediler
dur bakalım deniycez görecez
ama eğer olmazsa kaan aydosa gidelim biz de
ben de eşime araştırıp proxeed plus aldım içmedi tadı kötü diye
boşa gitti o kadar para![]()
sağol canım çok tuhaf heyecanlıyım ona bişey olacak diye ödüm kopuyor allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın cnm.
allah yardımcınız olsun canım ama istiyorsanız vakit kaybetmeden gidin derim ben biz çok vakit kaybettik biz herşeye katlanıyoruz eşinde biraz taviz verecek ama...
evet haklısın ama hiç umrunda değil
benm bir problemim yok diip duruyo
ama %2 yani morfoloji..
sigarasını azaltmıo bile
int den okudum sigara morfolojiye çok zararlıymış
ama sen bana umut oldun
sonuçta ilaçla tedavisi olan bir sıkıntı
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
sağol canım aminnn
8 yıldır olmadı bizim canım Bizde eşimde morfoloji bozukluğu vardı morfoloji geçen sene %0 dı, 4 ay önce %2 ama farklı yerlerde yapıldı hangisi kesin bilemiyorum. aşılama ve tüp bebek denedik çünkü asla normal yolla olmaz dendi onlardada kimyasal gebelik oluştu sonra burda kaan aydosu duydum okadar şeyler denemiştikki onuda deneyelim dedik hatta kaan aydos uzak diye bi ara vazgeçip tekrar tüp bebek deneyecektik ama eşimin ısrarıyla gittik. ilk gittiğimizde tahlillerimize baktı ilaç verip heray tahlil isteyeceğini söyledi ilk ay endol, trental verdi kullandı 2. ve 3. ay klomen kullandı 3. ay sonunda ilerleme görüp muayenesine çağırdı proxeed plus başlattı klomenle birlikte. 6 aylık tedavi olduğunu ve hamilelik oluşmazsa hemen aşılama yapılacağını söylemişti kaan hoca ve dört aylık tedavide sonuçlandı. umarım yardımcı olmuşumdur canım
eşimde morfoloji sorunu vardı kaan aydosta tedavi görüyorduk dördüncü ayımız bitmeden bugün çift çizgiyi gördüm. tüp bebek, aşılama denemiştik ama hep hüsrandı çok mutluyum allah isteyen herkese verir inşallahhhhh![]()
ayyy canımm cok sevındım. senınle erkek ınfert bolumunde morfolojı topıgınde de konusmustuk.derdımız aynıydı.bak zafer bızım oldu.erkek ınfertılıtesınde boyle zaferler duymak benı cok mutlu edıyor.bızım gıbı olanlarada umut oluruz ınsallah.
sızınle aynı tedavıyı esımde uyguladı ama kaan aydos degıl ıst.da teoman cem kadıogluna tedavı oldu.esım varıkosel amelıyatı oldu gecen yıl.amelıyattan 6 ay sonra nolvadex kullanmaya basladı(klomenın aynısı bır ılac) 3 ay kullandı yanındada ben proxeed ,evıcap ve omega 3 verdım esıme 2.5 ay ve geldı melegımız.Rabbım ısteyen herkese yasatsın bu guzel duyguyu.tedavı onemlı ve sart bence.erkekler once kabullenemıyor ama sonra olmayınca anlıyorlar durumu ve tedavıyı kabul edıyorlar.
evet canım isteyen herkese nasip olsun inşallah.Hayırlı olsun çok güzel bir duygudur kesinlikle :)