inanamıyorum hamileyim!!!!

Zuhale ve Hazel82 arkadaşlarım, hayırlı olsun sağlıkla doğar inşallah bebekleriniz.
Bizde kaan hocanın hastasıyız bize vitamin proxeed hiç gerek görmediği halde kullanıyoruz klomenide tüp öncesi veriyor. bizde sayı normal morfoloji %4 ama bazen daha düşük de çıkıyor. hareket aynı şekilde değişiyor %33 bazen %54.
hiçbirine takılmıyorum çünkü yeni keşfettiğimiz dna hasarı %25 çıkıyor. biz sebebi buna bağlıyoruz demek ki nedensiz kısırlık dedikleri aslında hasar olmasından
ama sizi okudukça kaan hocaya bak oluyormuş diyorum adam çıldırmak üzere, her hastada aynı etkiyi yapmıyor ilaçlar şansınız %3 diyor. tutturuyorum bize de iğne verin bize niye proxeed vermediniz sonunda peki alın dedi.
benim için normal yolla çocuk sahibi olmak ulaşılamaz bir hayal, yine de siz umut veriyorsunuz
bebeklerinizi :nazar: ve sizi Allah korusun dilerim

Zuhale ve Hazel82 arkadaşlarım, hayırlı olsun sağlıkla doğar inşallah bebekleriniz.
Bizde kaan hocanın hastasıyız bize vitamin proxeed hiç gerek görmediği halde kullanıyoruz klomenide tüp öncesi veriyor. bizde sayı normal morfoloji %4 ama bazen daha düşük de çıkıyor. hareket aynı şekilde değişiyor %33 bazen %54.
hiçbirine takılmıyorum çünkü yeni keşfettiğimiz dna hasarı %25 çıkıyor. biz sebebi buna bağlıyoruz demek ki nedensiz kısırlık dedikleri aslında hasar olmasından
ama sizi okudukça kaan hocaya bak oluyormuş diyorum adam çıldırmak üzere, her hastada aynı etkiyi yapmıyor ilaçlar şansınız %3 diyor. tutturuyorum bize de iğne verin bize niye proxeed vermediniz sonunda peki alın dedi.
benim için normal yolla çocuk sahibi olmak ulaşılamaz bir hayal, yine de siz umut veriyorsunuz

canım çok kötü değil değerler umudunu yitirme eninde sonunda olucak inşallah. Siz kaç aydır kaan hocaya gidiyorsunuz?

Allah sağlıcakla kucağınza almayı nasip eder inş.Allahım tüm isteyenlere versin

canım çok kötü değil değerler umudunu yitirme eninde sonunda olucak inşallah. Siz kaç aydır kaan hocaya gidiyorsunuz?

zuhalecim geçen sene 3 tüp bebek denememiz var ilki doktor hatasından aşılamaya döndü, 2. tutmadı 3. dondurulmuştu yine tutmadı ama hep tek embriyo verildi 8 hücreli ve çok iyi dendi. merkez hatası ve az embriyoya bağlıyorduk bir de beim aşırı sinirli olmama
araştırınca anladık ki dna hasarı var spermlerde onun dışında bir sorun yok morfolojide %4 ama bazen düşüyor %1 e kadar. klomeni kaan hoca marttan beri kullandırıyor fsh 14 ü geçti çok iyi diyor ama hep tüp bebek tavsiye ediyor ben 34 ü doldurduğum için geç kalmışız o yüzden, kaan hoca 24 milyon sperm olmasına rağmen illada bu kez tesa ile alayım diyor o zaman hasar oranı düşüyormuş ama eşim riskleri var diye bunu istemiyor (6 ay sperm üretimi durabiliyormuş işlem sonrası) zaten nazlıdır elletmez kendine normalde de. kaan hoca yapılacak başka birşey yok diyor imsi yi önermiyor pgt ye de çok sıcak değil denenebilir ama pgt ile doğan çocuklara 10 sene sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor (embriyodan 2 hücre alındığı için)
kafamız karmakarışık öylece bekliyoruz ve hiç vakit de yok arkadaşım
tekrar söylüyorum ki Allah bebeğini sizi korusun dilerim

zuhalecim geçen sene 3 tüp bebek denememiz var ilki doktor hatasından aşılamaya döndü, 2. tutmadı 3. dondurulmuştu yine tutmadı ama hep tek embriyo verildi 8 hücreli ve çok iyi dendi. merkez hatası ve az embriyoya bağlıyorduk bir de beim aşırı sinirli olmama
araştırınca anladık ki dna hasarı var spermlerde onun dışında bir sorun yok morfolojide %4 ama bazen düşüyor %1 e kadar. klomeni kaan hoca marttan beri kullandırıyor fsh 14 ü geçti çok iyi diyor ama hep tüp bebek tavsiye ediyor ben 34 ü doldurduğum için geç kalmışız o yüzden, kaan hoca 24 milyon sperm olmasına rağmen illada bu kez tesa ile alayım diyor o zaman hasar oranı düşüyormuş ama eşim riskleri var diye bunu istemiyor (6 ay sperm üretimi durabiliyormuş işlem sonrası) zaten nazlıdır elletmez kendine normalde de. kaan hoca yapılacak başka birşey yok diyor imsi yi önermiyor pgt ye de çok sıcak değil denenebilir ama pgt ile doğan çocuklara 10 sene sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor (embriyodan 2 hücre alındığı için)
kafamız karmakarışık öylece bekliyoruz ve hiç vakit de yok arkadaşım
tekrar söylüyorum ki Allah bebeğini sizi korusun dilerim

ay canım kaan hoca işinin ehli umarım eşin ikna olurda tesa ile çok zorlu değil deniyor sen nelere katlanıyorsun birazda o versin taviz sonuçta bebek için herşey inşallah ikna olurda bebişlerinin haberini alırız (bak bebeiş dedim ikiz olucak galiba) :1:

ay canım kaan hoca işinin ehli umarım eşin ikna olurda tesa ile çok zorlu değil deniyor sen nelere katlanıyorsun birazda o versin taviz sonuçta bebek için herşey inşallah ikna olurda bebişlerinin haberini alırız (bak bebeiş dedim ikiz olucak galiba) :1:

inşallah zuhalecim sağolasın, üç de olur bize,, bu kadar sıkıntıdan sonra değer doğrusu:28:

sağol canım evet pek umudum yoktu ama allah bizede bu güzel duyguyu yaşattı şimdi doktor arıyoruz kalp sesinide duysak rahatlıcam şimdi onun derdine düştüm. seninde allah kucağına almayı nasip etsin.
.

ahh canım bende senın gıbıydım aman hamıle kalsam sonra hamıle kaldım ahh bır kalp atsını duysam rahatlıycam.kalp atısını duydum bu sefer dr. a gıtmedıgım her gun acaba yasıyor mu,sonra toxoplazma testlerı ıyı cıksın da ,ıyı cıktı ahhh şu ıkılı test ıyı cıksın rahatlıycam.,o da ıyı cok sukur,bır de şu detaylı usg yı atlatsak o da ıyı cıksa RAHATLIYCAM DIYORUM...,bence dogana kadar rahatlayamıycaz.zor bulunca ınsan hep dıken ustunde oluyor.Rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.olmayanlarada en kısa zamanda bu guzel duyguları yasamayı nasıp etsın.AMİN.

canım hıc umutsuzluga kapılma .bızım durumumuz sızden beterdı.morf % 2 dna hasarı amelıyat oncesı % 42 amelıyattan 6 ay sonra % 29 cıktı.bende bu degerle normal asla olmaz.barı mıkroda olsa dıyordum.benım ıcın de dogal yolla olması ımkansızdı.ama ben hep takıyordum boyle.butun bu problemlerı.dna hasarına takılma.% 49 ve % 89 dna hasaryla normal yoldan hamıle kaldı arkadaslar.sen buna hıc takılma.bende hamıle kalmadan once asılama yaptrdım.ve negatıf sonuc benı nasıl yıktı bır bılsen.hıc umudum kalmamıstı artık.bır sonrakı ay tupe gececektık.son dakıkaları oynuyorduk anlıycan.ama bana asılama yaptrdıgım dr. o kadar negatıf bır ınsan olmasına ragmen sızde bısı yok degerler gayet ıyı,sen kafana takmasan normal yolla olur dedı ve sonrakı ay geldı melegım.ve ben o ay takmadım.bana sankı guc gelmıstı dr.un soyledıklerınden.bu dr. da boyle soyledıyse gercekten bısı yoktur dedım.yıne umıtsızdım ama rahatlamıstım.haftada bır ıkı aksam badmınton oynadım.pc ye oyun yukledım kafamı dagıttım.dusunmedım dersem yalan olur ama stres yapmadım ve geldı.bence sızde bıraz rahat olun.cok dusunmemeye calısın.kafanızı bısılerle gercekten dagıtın.cunku onceden de gezerdım bıryerlere gıderdık kafam dagılsın dıye ama o dusunce benım kafamdaydı her sanıye aklımdaydı.ve bır ıse yaramıyordu.ama gercekten kafayı baska yerlere yonlendrmem ıse yaradı.

kalp sesini duysam rahatlıcam derken olmadı dün ve bugün doktordaydım dün biraz kanamam oldu ultrasonda 5+5 haftalık olduğumu keseyi gördüğünü ama meleğimi göremediğini söylediler 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole ama %90 boşmuş %10 ihtimalde geç döllenmiş olabilir dedi ama ümidim yok çünkü benim normalde zaten sata göre 8haftalık olmam gerekiyordu uymuyor oda. internetten araştırdım morfoloji böyle yaparmış 8 yıldır morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıyorduk şimdide olanda yok oluyor.......

hazelcim arkadaşım çok sağolasın tavsiyelerin umut verici sözlerin için, takmamak çok zor sen de bilirsin ama bu uyarını kesinlikle dikkate alıyorum, vakit sorunu olmasa yaştan bahsediyorum inan ben de hiç takmazdım, ama sözlerinde haklısın Allah tekrar tekrar nazarlardan saklasın seni ve tüm hamile olanları

kalp sesini duysam rahatlıcam derken olmadı dün ve bugün doktordaydım dün biraz kanamam oldu ultrasonda 5+5 haftalık olduğumu keseyi gördüğünü ama meleğimi göremediğini söylediler 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole ama %90 boşmuş %10 ihtimalde geç döllenmiş olabilir dedi ama ümidim yok çünkü benim normalde zaten sata göre 8haftalık olmam gerekiyordu uymuyor oda. internetten araştırdım morfoloji böyle yaparmış 8 yıldır morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıyorduk şimdide olanda yok oluyor.......

zuhale, inşallah bebeğin oradadır inşallah Allah korur onu, sen sakın üzülüp ağlama, bir kere bile hamile kalamadığım için kaybetmek ne demek bilemiyorum ama dilim de varmıyor senin başına geleceğine umarım öyle değildir, dilerim seninledir...

Back
X