inanamıyorum şimdi ben hamile miyim?????????

minnasu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
572
35
118
Diğer
slm kızlar bilen bilir neredeyse 3 yılım olacak..iki aşılama ve bununla beraber 2 tüp bebek yaptım...bugün12.günüm ve sonuç 73 biraz düşük gibi ama hamile olduğumu söyledi doktor....ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah...

hayırlı uğurlu olsun cnm darısı bana ve bütün isteeyenlere

inşallah darısı isteyenlerin başına Allah her isteyene istediği kadAR hayırlı evlat nasip etsin..ay

hayırlı olsun canım çok sevindim bak bide 9.gün değerin düşük diye üzülmüştün.hep erken yaptırmayın diye boşa demiyor doktorlar:)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım benim tekrardan gözün aydın
allahım inş. tamamına erdirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
senin aDına ne kadar sevindiğimi anlatamam

cnm gözün aydın rabbim sonuna kadar yzüünü güldürsünnnn çok güzell bir haberr.tadını çıkar..

canım benim de 74 dü zamanla artar değerlerin:)
gözün aydın olsun

canım benim tekrardan gözün aydın
allahım inş. tamamına erdirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
senin aDına ne kadar sevindiğimi anlatamam

biricik dostum tez zamanda senin de çok güzel haberlerinii alacağız inşallah seni çok çok seviyorum dostum

MİNNASUUUUU mayıs sayfamızın biricik haziran güzeliiiiii,2haftadır evde olmadığım için neti anca bugün açabildim:44: dün daha namazdan sonra aklımdan geçmiştin, İNŞALLAH güzel haberini duyarız diye dua etmiştim

çok şükür tüp bebiş sayfasını açar açmaz senin mutlu haberini okudum ve çok çok sevindim...RABBİM hayırla sağlıkla geçireceğin bi 9ayın ardından sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin miniğini...

Bu arada değerin düşük falan değil,hiç canını sıkma tatlım,ben de 47ile başlamıştım şimdi 6+6dayım, dün çok şükür kalp atışlarımızı gördük..Darısı tüm anne olmak için maddi,manevi yorulan arkadaşlarımızın başına olsun,RABBİM herkesin gönlünün muradını versin(amiiiin)

Kendine iyi bakmayı,dinlemeyi ihmal etme emiii

oyyyy boncuğum beni unutmadın demek haberin beni çok çok mutlu etti demek kuzucuğun kalp atışını duydun ha inşallah kucağına alıp doya doya koklamak öpmek nasip olur sanada meleğine de uzun ve sıhhatli ömür nasip etsin mevlam..çok sevindim senin adına valla canm benim az evvel kan verdim yarım saat sonra sonuç çıkacak dua t bitanem ne olur çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…