E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Bu hayatta şunu da öğrendim ki kendi adıma konuşayım;
Her şer diye düşündüklerimizde bile bir hayır vardır.Ve her başıma gelen kötü bir olayda mutlsuzluğum gelip geçicidir.Ve ben bilirimki beni ayakta tutan,beni güçlü kılan bana hayatın verdikleridir.
Sizde hayata iyi tarafından bakın,yaşadıklarınız ne yada sizi bu kör kuyuya sebep nedir bilemiyorum ama şu an mantıklı düşünemiyorsunuzki ölümü düşünüyorsunuz.
Bence ölüm bir kaçış yada bir son değildir.Çekeceğiniz azap şu an çektiklerinizden daha ağır olucaktır.
Lütfen azıcık kendinizi dinleyin ve sakin olun.
canım işsizsin diye değermi intihar etmeye. bak ne güzel mesleğin varmış. elbette bir iş bulacaksın. başvurularına devam et....
cnm intiharla hiçbişeye çözüm bulamazsın ne yazık ki.. ben de yıllarca işsiz kaldım ama çok şükür allah bi kapı açtı ve işe girdim. hiç bi zaman inancını, ümidini kaybetmemen gerek.. ve emin ol ki hayatta sağlıktan daha önemli hiçbişi yok.. ben de geçen seneye kadar herşeye üzülürken en yakınımı babamı kaybedince hayatın gerçek yüzünü gördüm ve o günden beri asla boş şeyleri kendime dert etmemem gerektiğini anladım.. hayat o kadar kısa ki saçma sapan şeyleri kafana takarak kendini heba etme.. hem bi sürü işsiz insan var hepsi intihar mı etsin şimdi? böle düşüneceğine biraz pozitif düşün, bişeyler için çabala ne yazık ki düşünüp kahrolarak sorunlarının üstesinden gelemezsin. karamsar davrandıkça emin ol herşey daha da kötüye gidecektir..arkadaşlar Allah şahit yemin ederim ağlamaktan kafam çatlıyor ve inanın taş gibi oldu kazan gibi uyuşuyor.Neyi nasıl topralıcam yazcam bilemiyorum.Sıkıntı o kadar çok ki burda yazılabilecek yazılamıcak yazılabilecekleri paylaşacağım ama felaket baş ağrım var zaten sol tarfımda migrenimde var oda başladı.Herkese çok tşk ederim ilgilenen ve inanın ki siz doğru taraftasınız.2001 İkt.id.bil. fak. işletme mezunuyum ve işsizim en büyük sebeplerimden biri ve artı artı artı sebepler offffffffffffff yaaaaaaa yazdıkça yazarken düşündükçe dahada kötü oluyorum kendimi toparlayınca gelcem inş söz....çürüyorum evde ve buna sebep benim kendime yaptığım o kadar çok sıkıntı var ki keşke çok özel insanlarla birebir görüşürüp dertleşebilsem.Çok ihtiyacım var...Ailem çokkk sıkıntılı bir durumun içinde sadece ben değil tüm ailem mutluluğa açız uğramıyor yanımıza...bir karabulut var sanki üzerimizde yıllardır yokedemediğimiz...benim dağ yaptığım sıkıntılarımın üzerine kardeşimin dertleride geldi...annemin ve ablalarımda aynı ama en azından ablalarımın ailesi ve işleri var yaşama sebepleri....
huzursuzlugun tek maddi degil sanirim..
manevi huzursuzlukta yol almis..
herseyden once bi istigfar cek kapa gozlerini ve Allaha yonel..
ondan baska kimse, derdin herneyse derman olamaz..
magnen biraz toparlanincada gel dok icini yardimci olmaya calisalim..
İbolya kutlarım senii..Harika yazmışsın..
teşekkür ederim canım, hissettiklerimi ve yaşadıklarımı yazdım, asmira sana bişey daha söylemek istiyorum, hayatta mucizeyi beklersen çok beklersin, mucize sen olacaksın canım, sen olmalısın, hiçkimsenin başına sihirli değnek deyip de hayatı değişmiyo, hepimizin dertleri var, bak ben şu anda memurum, ama bu işi bulana kadar neler çektiğimi ben bilirim, evimizin ötesinde zeytinlik vardı, orada da bi taş vardı, volkmenimi alır gider o taşın üzerinde ağlar gelirdim gece yarıları, yalvarırdım her an, o çaresizlik canımı çok yakardı, çok sınavlara girdim çıktım, sonra bir gün bi baktım aaa başarmışım, o günden sorna herkes torpilinizmi vardı diye basit basit konuştular, torpilim bendim işte, ben başardım, ben çabaladım, kendimi övmek diil niyetim saın yanlış anlaşılmasın, anlatmak istediğim mucizeyi beklemeyeceksin, sen mucize olacaksın, bunu başarmak imkansız değil canım, çok zor bekli ama imkansız değil, sen istedikten sonra yapamayacağın şey yok inan
teşekkür ederim canım, hissettiklerimi ve yaşadıklarımı yazdım, asmira sana bişey daha söylemek istiyorum, hayatta mucizeyi beklersen çok beklersin, mucize sen olacaksın canım, sen olmalısın, hiçkimsenin başına sihirli değnek deyip de hayatı değişmiyo, hepimizin dertleri var, bak ben şu anda memurum, ama bu işi bulana kadar neler çektiğimi ben bilirim, evimizin ötesinde zeytinlik vardı, orada da bi taş vardı, volkmenimi alır gider o taşın üzerinde ağlar gelirdim gece yarıları, yalvarırdım her an, o çaresizlik canımı çok yakardı, çok sınavlara girdim çıktım, sonra bir gün bi baktım aaa başarmışım, o günden sorna herkes torpilinizmi vardı diye basit basit konuştular, torpilim bendim işte, ben başardım, ben çabaladım, kendimi övmek diil niyetim saın yanlış anlaşılmasın, anlatmak istediğim mucizeyi beklemeyeceksin, sen mucize olacaksın, bunu başarmak imkansız değil canım, çok zor bekli ama imkansız değil, sen istedikten sonra yapamayacağın şey yok inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?