- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Memnun gorunmem neden sacma geldi? Muslumanim diye gecinip her halti yiyen insanmi olsaydim?Evet sadece Allah'ın varlığını kabul edip hiç bir ibadeti yapmayan ve kabul etmeyenler deist oluyormuş.
Memnun gorunuyorsunuz.
Dert olan kısım nedir?
Merhaba arkadaslar. 22 yasindayim ailem dindar yani annem yanlis anlasilmasin beni ozgur birakirlar ustume gelmezler. Ama dinden cok uzaklastim icimde sevgi yok allaha inaniyorum ama bilmiyorum icimde sevgi yok. Ibadet etmek istemiyorum etmiyorumda sacma geliyor. Ramazan ayinda saygi beklenilmesine cok karsiyim disarda su iciyorum umrumda degil herkesin dini kendine. Su cani cekicek olanin oruc tutmasi sacma. Herneyse tesetturden nefret ediyorum sakin buda yanlis anlasilmasin. Ama oldum olasi sevmedim. Ben simdi deistmi oluyorum kendimi musluman olarak gormuyorum..
Aferim sana cok zekisinde o konuyla bunun alakasi ne?Ben deistim . Bahsettigin seylerden nefret etmiyorum. Deistler daha ilimlidir. Yani sen icinde nefret barindiran bir insansin. Inanc konusuna gelince ateist olabilirsin.
Ek not : Hediye ceki konusunu hala unutmadim.
Memnun gorunmem neden sacma geldi? Muslumanim diye gecinip her halti yiyen insanmi olsaydim?
Konuyu iyice oku bence 22yaş kac ?
Her müslüman her haltmı yiyor diyip bir dal da ben açıyım..Memnun gorunmem neden sacma geldi? Muslumanim diye gecinip her halti yiyen insanmi olsaydim?
Ben ogretmenim ergen olan sizsiniz bence :) ergenlikten cikan herkes musluman galibahayır
Ergensin
Ergenlikten çıkana kadar o istler çok değişir
Sakin ol
Uykusu kaçan liseli işteMemnun görünmeniz değil bir derdim vara bunu açmanız saçma geldi.
Bir memnuniyetim var bölümü açmalı kk ya sanırım :)
Bölüm yetersiz kalıyor bazen.
Uslubuna dikkat et terbiyesiz kadin. Ben plates hocasiyim sen merak etme sende kocasindan para bekleyen ev hanimiUykusu kaçan liseli işte
Elinin altına neti süresiz koyan ebeveyni düşünsün
Hayır öğretmen falan değilsinBen ogretmenim ergen olan sizsiniz bence :) ergenlikten cikan herkes musluman galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?