- Konu Sahibi guclukadin28
-
konuyu okudugum ıcın soru sordum sizeKonuyu iyice oku bence 22
Onlarin oruclu olmasi beni baglamiyorEe ne yapmamızı bekliyorsun?
Aferin dememizi mi yoksa yol göstermemizi mi?
Gerçi içinde bu kadar nefret barındırırken yol göstermemiz işe yaramaz.
Hristiyanlar bile oruçlulara saygıdan dolayı çoğunlukla Ramazan ayında dikkat ediyorlar.
Ben hastalığım dolaysıyla he zaman oruç tutamıyorum ama oruçlu birinin önünde su içmeyi bırak sakız bile çiğnemem.
Aferim sana cok zekisinde o konuyla bunun alakasi ne?
Uslubuna dikkat et terbiyesiz kadin. Ben plates hocasiyim sen merak etme sende kocasindan para bekleyen ev hanimi
Benim annemde tesetturlu tesetture saygim var ama sevmiyorum tabi sen yanlis anlayacak kapasitedesinBence inancsizligin kendine.Ramazanda su içmek de dinle degil kisilikle alakali . Tesettüre de dil uzatmasanniyi olur buda bizim inancimiz...
Dini konu yasak .Polomige musait konu. @Mune
Aferim sana bana kafayi tak simdide bidaha paylasimlarima yorum yapma. Ayrica inanclilar hicmi tutarsiz olmuyor cok cahilsinHediye ceki konusunda tutarli olamayan birinin inanc konusunda tutarli olmasi beklenemez. Kafan karisik ve ne dedigini bilmiyorsun. Belki ne dusundugunu de.
Mesajımı düzenlemiştim.Onlarin oruclu olmasi beni baglamiyor
Onun bana dediklerini okumadiin galiba :) ah ahh ahhTerbiyesizlesme. Bir kadini boyle kucumsemen ne kadar hadsizlik!
Ama burda kocadan para bekleyen ev hanımları olarakUslubuna dikkat et terbiyesiz kadin. Ben plates hocasiyim sen merak etme sende kocasindan para bekleyen ev hanimi
Aferim sana bana kafayi tak simdide bidaha paylasimlarima yorum yapma. Ayrica inanclilar hicmi tutarsiz olmuyor cok cahilsin
Sana ispatlamicam merak etme umrumda degilsin cunku.Hayır öğretmen falan değilsin
Ergenlikten çıkınca müslüman olduğumu ne zaman nasıl söyledim?
Tek din islam yani o küçük beyninde
Demistim halada diyorum bos insansinBuyuk bir zevkle...
Evet benim isimde sizi zayiflatmak :)Ama burda kocadan para bekleyen ev hanımları olarak
Kilo sorunumuz da varken
Sana katlanamayız
Pilates hocasıymış :)))
Başlanacağımı biliyorum
Sonuna kadar seni rahatsız ederim
Dinide sevmiyorum dedim :)Nasil ya ibadetlerini yapmayan nasil deist oluyor....??? O zaman Turkiye deist kayniyor....
bılgı kırlılıgı olustuNasil ya ibadetlerini yapmayan nasil deist oluyor....??? O zaman Turkiye deist kayniyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?