İnanılmaz mahcup hissediyorum!:(

Bastan konuşulan 5 bin istedigi paralari vermeye baslarsam 7 bine çıkıyor inanır misiniz
Peki bununla ilgili bi sözleşme falan imzalasaniz ekstra para talep edemez o zaman.
Ya da açık açık konuşun neden istiyorsunuz diye bence eşiniz sert tavrını korusun aynen böyle devam edin çekinip isteyemezler belki birdaha.
Bence değiştirmeyin daha çok yıpranırsınız o surat yaparsa siz de ona surat yapın.

Ne biz imza attik ne de onlar, esim yazili belge isteyecek bir sonraki görüşmemizde. Kendilerince bir dosya açmışlar ne biz gördük ne de imza attik konustuk hepsi icinde dedi şimdi boyle konusyorlar. Umarim surat yapmaz ciddi mana da fobim var bırakıp kacabilirim

Cocuk gibi davranmissiniz. Neden kendi hakkinizi kendiniz arayamiyorsunuz da gidip eşinize sikayet ediyorsunuz ve esiniz sizin adıniza tartisiyor?
Ilkokul cocuklari sorun yasayinca okula gelen veliler gibi...
Ben sizin gibi bir hareket yapsam utanirdim evet.

Dis hekiminin yanında çalışıyorum bende fakat bize disardan uzman dr geliyor ortodontik tedaviler için. Ilk defa sizden duydum boyle bi seyi cok sacma cok ahlaksizca ya. Cirkeflik yapin. Baska doktora kolay kolay gecemezsin.

Aradim hakkimi sordum tabi ki ama inkar ettiler. Ben tek onlar kac kisi karsimda. Daha sonra cikinca esime sordum biz mi yanlis hatırlıyoruz diye o da benimle ayni seyleri söyleyince emin oldum basta konusurken yanimda o da vardi çünkü. Ayrica çok agresif bi tavrınız var cidden anlam veremedim bu tarz konuşmanıza.

Ciddi misiniz kimse kabul etmez mi?
Sizin durumunuza benzer bir hasta gelmisti bizede benim doktor tedavini nerde basladiysan orda bitir, para odemissin o kadar hakkini savun diye geri gondermisti. Sonra hasta israrla ikinciye gelince kabul etti telleri sokuldu bizde tekrar takildi. Tekrar bi maaliyet anlayacaginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…