iyi geceler arkadaşlar..şuan çok büyük sıkıntı ve üzüntü ile yazmaya çalısıyorum yanlışlıklarımı affedin lütfen..
bu gece saat 10 sularında çok yakınımda oturan annemden bir telefon geldi.bana karşılarındaki inşaat halindeki apartmanın 6. katında birinin bağırdığını ve polisi aradığını söyledi.sesi titrediği için korktum ve hemen yanına gittim.5 dakikalık yolu ben yürüyene kadar itfaiye polis ambulans toplanmıştı oraya.inşaattaki delikanlının niyetini anlamıştık hepimiz..
itfaiye hemen dev gibi bir kurtarma balonu şişirip apartmanın aşağısına yerleştirdi.yüzlece insan ve biz merakla ikna edilip aşağı ineceği anı bekliyorduk.
kısa sürede bu olayın aşk için olduğunu öğrendik.delikanlı askerden yeni gelmişti sadece fatma diyordu.polis yanına çıktı babası yalvardı annesi bayıldı ve ayağa kalkamadan tekrar bayıldı.hiçbişey ikna edemedi onu..
bütün ailesi perişan olmuştu.annemle çok sarsıldık.ama açıkçası hiç inanmadım atlayacağına.fatma kimse o gelicek ve ikna olucak diye düşündüm.en kötüsü atlasa bile aşağıdaki balona düşer ve burnu bile kanamadan kurtulur diyordum kendi kendime..
2 SAATİN SONUNDA PAZARLIKLAR İŞE YARAMADI.DELİKANLI KOLLARINI İKİ YANA AÇTI OLANCA GÜCÜYLE ''FATMA''DİYE BAĞIRARAK AŞAĞI ATLADI..VE O KOSKOCA BALONA HİÇBİRYERİ DEĞMEDEN TOPRAĞA ÇAKILDI..O KOCAMAN DELİKANLININ BEDENİ BİR ÇOCUĞUNLİ KADAR KÜÇÜLDÜ O ANDA..İTFAİYE ERLERİ O BALONU ÇEKEMEDİ.ONLAR HAREKET ETMEDEN DELİKANLI DÜŞMÜŞTÜ..EĞER GÖZLERİM YANILMADYSA BÜTÜN KEMİKLERİ KIRILDI ÇÜNKÜ DÜSTÜĞÜ ANDA ÖYLE KORKUNÇ BİR SES ÇIKTIKİ ANLATAMAM..VE SONRADA ÇIĞLIKLAR AĞITLAR..O ANDA KIYAMET KOPTU SANDIM SESLERDEN.BEN O ANI SANİYE SANİYE GÖZLERİMLE GÖRDÜM VE ŞUANDA HAFIZAMI SİLİP O BİRKAÇ SAATİ UNUTMAK İSTİYORUM..
O ANNENİN BABANIN AĞABEYİN DURUMUNU KELİMELERLE ANLATAMAM..ŞUAN İNANILMAZ ACI ÇEKİYORUM.ANNEM ECZACI OLDUGU VE HALİMİ GÖRDÜĞÜ İÇİN 4 ADET İLAÇ VERİP EVİME YOLLADI BENİ..
O GÖRÜNTÜYÜ AKLIMDAN ATIP NASIL UYUYABİLİRİM BİLEMİYORUM..SABAH İLK İŞİM HASTANEYE GİDİP NE OLDUGUNU ÖĞRENMEK OLACAK..ÜMİTLE BEKLEYECEĞİM SABAHI..BU GECE O DELİKANLI İÇİN DUA EDECEĞİM..
sadece paylaşmak istedim birileriyle..birkaç gece uykular haram gibi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?