Inanılmaz son...

HeLLBroTh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
56
1
86
43
İçel Mersin
iyi geceler arkadaşlar..şuan çok büyük sıkıntı ve üzüntü ile yazmaya çalısıyorum yanlışlıklarımı affedin lütfen..
bu gece saat 10 sularında çok yakınımda oturan annemden bir telefon geldi.bana karşılarındaki inşaat halindeki apartmanın 6. katında birinin bağırdığını ve polisi aradığını söyledi.sesi titrediği için korktum ve hemen yanına gittim.5 dakikalık yolu ben yürüyene kadar itfaiye polis ambulans toplanmıştı oraya.inşaattaki delikanlının niyetini anlamıştık hepimiz..
itfaiye hemen dev gibi bir kurtarma balonu şişirip apartmanın aşağısına yerleştirdi.yüzlece insan ve biz merakla ikna edilip aşağı ineceği anı bekliyorduk.
kısa sürede bu olayın aşk için olduğunu öğrendik.delikanlı askerden yeni gelmişti sadece fatma diyordu.polis yanına çıktı babası yalvardı annesi bayıldı ve ayağa kalkamadan tekrar bayıldı.hiçbişey ikna edemedi onu..
bütün ailesi perişan olmuştu.annemle çok sarsıldık.ama açıkçası hiç inanmadım atlayacağına.fatma kimse o gelicek ve ikna olucak diye düşündüm.en kötüsü atlasa bile aşağıdaki balona düşer ve burnu bile kanamadan kurtulur diyordum kendi kendime..
2 SAATıN SONUNDA PAZARLIKLAR ıŞE YARAMADI.DELıKANLI KOLLARINI ıKı YANA AÇTI OLANCA GÜCÜYLE ''FATMA''DıYE BAĞIRARAK AŞAĞI ATLADI..VE O KOSKOCA BALONA HıÇBıRYERı DEĞMEDEN TOPRAĞA ÇAKILDI..O KOCAMAN DELıKANLININ BEDENı BıR ÇOCUĞUNLı KADAR KÜÇÜLDÜ O ANDA..ıTFAıYE ERLERı O BALONU ÇEKEMEDı.ONLAR HAREKET ETMEDEN DELıKANLI DÜŞMÜŞTÜ..EĞER GÖZLERıM YANILMADYSA BÜTÜN KEMıKLERı KIRILDI ÇÜNKÜ DÜSTÜĞÜ ANDA ÖYLE KORKUNÇ BıR SES ÇIKTIKı ANLATAMAM..VE SONRADA ÇIĞLIKLAR AĞITLAR..O ANDA KIYAMET KOPTU SANDIM SESLERDEN.BEN O ANI SANıYE SANıYE GÖZLERıMLE GÖRDÜM VE ŞUANDA HAFIZAMI SıLıP O BıRKAÇ SAATı UNUTMAK ıSTıYORUM..
O ANNENıN BABANIN AĞABEYıN DURUMUNU KELıMELERLE ANLATAMAM..ŞUAN ıNANILMAZ ACI ÇEKıYORUM.ANNEM ECZACI OLDUGU VE HALıMı GÖRDÜĞÜ ıÇıN 4 ADET ıLAÇ VERıP EVıME YOLLADI BENı..
O GÖRÜNTÜYÜ AKLIMDAN ATIP NASIL UYUYABıLıRıM BıLEMıYORUM..SABAH ıLK ıŞıM HASTANEYE GıDıP NE OLDUGUNU ÖĞRENMEK OLACAK..ÜMıTLE BEKLEYECEĞıM SABAHI..BU GECE O DELıKANLI ıÇıN DUA EDECEĞıM..
sadece paylaşmak istedim birileriyle..birkaç gece uykular haram gibi bana...

Son düzenleme:
offfffff ((((((
allahım içim acıdı ((((
nası bişeydir bu yaaa..
nie çağırmamışlar fatmayı
ellerim tıtrıyo yaa yazamıyorum bişi

Allah ailesine sabır versin.. değer mi ne olursa olsun kendi canına kıymaya..

ailesi perişan olmuştur yazık...

herşeyin kader olduğuna inanıyorum takdiri ilahi ne ise o olucaktır. sizde başka şeyler düşünüp hafızanızdan silmeye çalışın.

çok kötü bir durum ya.ne söyleyeceğimi şaşırdım.kızda en azından ikna etmek için gelseydi keşke.nasıl aşklar varmış.

En tehlikeli insan kaybedecek hic birseyi kalmamis insandir derler...

Demekki o kadar gözünden cikarmis herseyi....Allah sifasini versin...ölmedi anladigim kadariyla...:çok üzgünüm:

canım ya korkunç bişey..
aynı şekilde tam evimin karşısında erkek öğrenci yurdu var onun çatısına çıkmıştı biri bağırdı ağladı neyseki atlamayacağı anlaşıldı ama kafası o kadar iyiydi ki sendeliyordu . aşağı atlayacağından değil düşeceğinden korktuk. 2 saat orda kaldı ama ömrümüzden ömür gitti..
keşke o çocuk o hale gelmeden ilgilenilseydi.. aileyede yazık..of ki ne offfisfisfis

Allah gencin ailesine dayanma gücü versin.gerçekten çok zor durum.siz bu kadar etkilendiğinize göre ailesi ne durumdadır kimbilir.sizede geçmiş olsun anlayamadığım bir insan kendini ölüme götürecek kadar nasıl sever.bende eşimi çok seviyorum ama onun için ölemem.

umarımki yaşıyordur.ve o kız gelmedi birkaç dakikasını ayırıp gelmedi.o cocuk göz göre göre atladı..nasıl yapar bunu aklım almıyor.nasıl nasıl nasıl.!!kurban olduğum Allah yardımcısı olsun..hayatımda hiç böyle birsey görmedim Allah da kimseye göstermesin böyle biseye sahit olmayı.

Ayy soluğum kesildi okurken
İçim yandıı
Rabbim yardımcısı olsun
Çok acı bir olaya şahit olmuşsun canım
Benim gözümün önünde bi kedi ezilmişti hala o yoldan geçerken içim tuhaflaşır
Söz konusu olan bir insan Allahım yardım et ona:Saruboceq:

of Allahım
acıyı düşünemiyorum ya
bi oğluşum var ve okadar korkuyorumki onun geleceğinden
ne yaşıyacağımız bilemden ilerliyoruz
hepimiz Allaha emanetiz
böle şeyler görmeyi duymayı içim kaldırmıyo
değermiki cana kymaya ya
insanları böyle üzmeye
öleceğii ne malum
Allah korusun ya sakat kalırsa
ya yatalak bakıma muhtaç olursa
çok büyük pişmanlık yaşar ,ozaman dank eder ama iş işten geçer
RABBıM yardımcıalrı olsun ....

keşke bakmasaydın sende arkadaşım ya
benim hiç aklımdan çıkmaz bu tür olaylar çok kötü etkilenirim ya
hiç unutmam nerdeyse 10 yıl olmuştur
gözümün önünde bi seyyar satıcıyı odunla dövmüşlerdi ,kafasına vurmuşalrdı
hala gözümün önünde of ya

içim acıdı okurken insan başkası için nasıl hayatına kıya bilirki
geride kalan ailesini yakınlarını hiçmi düşünmez
ve güzlerinizin ününde bir insanın hayatına son vermesi
unutulacak bir olay değil doğrusu RABİM kimseye yaşatmasın çok zor bir durum

inanilir gibi degil icim parcalandi sen anlattin ama sanki bende o ani yasadim desem yeri oldurmeyen Allah oldurmaz ne kazalardan kurtarir insani insallah bu genc icinde oyledir guzel Allahim sifasini verir onu gencligine bagislar dualarim ona gitsin

İntihar etmek; insanın kendi yaşamına son vermesi...

Bir insanın, bunu kendine yapabilmesi için; gerçekten yaşamaya değer bütün umutlarının tükenmiş olması gerekir.

Yazık etmiş kendine... :çok üzgünüm:​

off gerçekten çok korkunç bir şey..
dilerim göründüğü kadar büyük hasar almamıştır bu genç.
ve dilerim sağ salim kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…