ALLAH'ım nasıl biseydir bu...sen bile tanımıyoken sadce olaya sahit oldun...ve bizler sadece senin anlattığın kadarıyla bilirken bile burda maf olduk...ya annesi ya babası aman yarabbim kimsenin basına vermesin....Umarıım hala yasıyodur...
arkadaşlar hastaneden geliyorum.delikanlı yoğun bakıma alınmış ve komaya girmiş.hemşire vücudunda 50den fazla kırık var dedi.hemde hayati yerlerdeki kemikler kırılmış ve içorganlarına batıp iç kanamaya sebep olmuş..anne baba orada..fazla ümitlenmeyin ama Allah'tan ümit kesilmez denmiş..gitti çocuk gitti.Allah gençliğine acır inşallah.ağlamaktan bittim tükendim inanın.
hastanede benim gibi o delikanlıyı tanımayıp sadece durumunu öğrenmeye gelen onlarca insan vardı.umarım yaşar ve herkesi bu üzüntüden kurtarır.
Allah korusun ya sakat kalırsa
ömür boyu vicdan azabı çekicek
ailesi kahrolucak
uğruna canını feda ettiği fatma gelip bakıcakmı ona? hayır
işte ozaman bi hiç olduğunu anlıycak
Aman Allahım nasıl aşık olmuş nasıl sevmiş böyle ölümüne derler ya işte ondan.Ya o anı yavrusunun bu halini gören annenin babanın şimdi yüreği nsıl yanıyordur.Düşünmek bile istemiyorum,yeme yedir sağlıklı olsun diye mutlu olsun diye yıllarca fedarlık yap çabala dur yaşanana bak.Dilerim bir mucize gerçekleşir ve o delikanlı iyileşir.
gercekten oyle ask var mi yaaa?kiz herhalde baskasina nisanlanmis,sozlenmis,ya da evlenmis.ve ya ayrilmis ondan...ne olsa da insallah iyilesir insalllahhhhhhhhhhhhh
çok üzüldüm yaaa:çok üzgünüm: yazık çocuğa Allah kimseye vermesin...benim ayrıldığım sevgilimde intihar edicem demişti bi ara aklıma o geldi...allah korusun...
inşallah iyileşirde yaşamın tadını alır ....:Saruboceq:
çok zor.allahım yardımcı olsun.
intihar cesaretle ümitsizliğin kesiştiği yermiş.
aynı a:çok üzgünüm:nda bunu hissettiğine göre.kendini öldürmeye kalkmış.yazık çok yazık hemde,
oysa umudunu kaymetmemiş olsaydı........
off çok kötü oldum ya :çok üzgünüm: Yüce Rabbim inş onu ailesine bağışlar..Allah yardımcıları olsun Allah acil şifalar versin inş :Saruboceq: kuzuu bi kız için hayatını gözden çıkarmaya değdimii :çok üzgünüm:
olay nedırkı gencecık bı ınsan hayatının en guzel zamanlarında herseyı atıp bole bıseyı goze alır.akıl alır gıbı degıl.cok uzuldum su an ya.nedır onu bole bı cıkmaza surukleyen sey cok merak ettım sımdı.ınsallah ıyılesır.Allah sıfalar versın ne dıyeyım.ellerım tusların uzerınde gezındı kaldı ne dıyecegımı ne yazacagımı da bılemedım.aldıgın haberlerden bızıde haberdar et canım.Allah aılesıne sabır versın.cok uzucu ya.
Sanki gecen gün bu olayi radyoda dinledim. Ama cocuk icin vefat etti demislerdi.
Allah korusun insAllah yoktur böyle birsey.
Cok üzüldüm, cocugun o an ki ruh hali tam yerinde olmadigi icin böyle birseye tesebbüs etmistir, Allah'im ne kadar aci bir olay bu.
Allah ailesine sabir, genc cocugada acilen sifa versin insAllah.
ailesi onu her saniye özleyecekk.
ahh kim bilirki fatmaya ne yaptıda kız tas yürek oldu.
ahh kim bilirki. Fatma nasıl kıymetsiz bi insan ki o cocuk gönlünü atese atmıss bilmedennnn
Ama ne olursa olsun Yasasın! Nefesimiz sayılı biliyoruz. Hayırlısını müddetini Allah bilir.
Ama bi delikanlı,bi insan böyle ask gibi kutsal yasanması gereken bir duygunun acısından ölmesin.
Aşkla ölünecek en güzel sahne iki yaslının beraber sarılıp uyuması. ve birdaha uyanmamalarıdır benim kafamda