Inanılmaz son...

benimde başıma aynısı gelmişti ama ben kimseyi beklemedim gelsinler die direk atlaşmıtım 5.kattan aşagıya ve sonuç malum 35kırık şuan çok iyiyim ama 2001den bu döneme çok şey yaşadım allah kimseyi çaresiz duruma düşürmesin yaşamayan bilemez

Inanmiyorum arkadasim.Niye böyle birsey yaptin.Sebep neydi.?Hayatta herseyin caresi vardir,.Zor bile olsa.

annem hamileydi ve ben biriyle mektuplaşıyodum yüzünü resimden görmüştüm sadece ve ben bitirdim böyle mektupla olmıcagı için oise beni araştırmış direk babma mektup yollamışytı bitti die benden öcünü almak istiyodu babamda mektubu aldı hayatımda ilk erkek arkadaşımdı babamın biten bir mektupu ögrenmesini istemedim babam çok kızdı bilen herkesin ismi vardı halamın annemin teyzemin isimlerini vermişti pislik mektub babam annemi akşam dövcegini söyledi anneme kıyamazdım kardeşime bişi olur die korktum oysaki tek suçum masumca mektuplaşıp sonra sonu olmayacagını düşünüp güzelce bitirmekti ama karşımdaki adice düşünüyodu bende o akşam bu olayı nasıl kaynatırım dedim ve babam anneme vurmasın die o işe gider gitmez pencereye çıktım kendimi bıraktım aşagıya öylece ogün kaynadı hatta 1sene o olay kaynadı babam şeker hastası oldu üzüntüden ben 2ameliyat geçirdim annem tüm hamileligini yanımda geçirmek zorunda kaldı üzgünüm pişmnım ama yaşandı sadece paylaşmak istedim 2001 ekim 10da olmuştu şuan 22mayıs 2009 ama ben dün gibi hatırlıyom((

beni anlamanızı bekleyemem yaşayan benim oanda boşluk denilen duygu çokdeğişik bişi oanda aklına geliyo kimsede yanında olmadıgı için panik yaşıyon yapıyon olay buaçıklaması bile zor yapılırken o iş o derece hızlı oluyo gelişiyo

Neyse ki cok sükür su an hayattasin ve sagliklisin.Verilmis
sadakaniz varmis.

çok geçmiş olsun canım

inş. intihar eden gence de bişey olmaz sağ salim kurtulur.

2 gün önce yan şantiyemizde biri çatıda çalışırken düştü. maalese kafa üstü düştüğü
için direk kafatası ve beyni parçalandı olay anında öldü hala sarsıntısı içerisindeyim
takdir-i ilahi Allah ölenlere rahmet eylesin kalanlara uzun ömür ve sağlık versin.

Allahım mübarek cuma günü içim acıdı sarsıldım. inşallah kurtulur ve yaptığı çocukluğun farkına varır

tüylerim diken diken oldu
bu nası bi acıdır ya
ateş düştüğü yeri yakıyor işte
şimdi bu kadar içime oturdu ama ben günüme işime devam edicem belki bi kaç gün etkisinde kalıcam sonra zaman zaman hatırlıycam bi süre geçecek unutucam ama ya o anne baba ne yapacak ya o fatma ne halde yaşayacak
Allahım sabırlar versin onlara...
inşallah çocuk iyi olurda ayağa kalkar ama ya ona bişi olursa, ooof off
Allahım sen sevdiklerimizin acısını yaşatma bize...

ayy allahım çok korkunç yaa canım nasıl yaptın
ya bişey olsaydı ya ölseydin
hani bu olayı kaynatmam lazımdı diyorsun ya yani ya ölseydin ne olacaktı
atlarken korkmadınmı hiç,canın acıdımı 5.kattan düşünce,
yanlış anlama bende inanılmaz bi yükseklik korkusu var
evde tül takmaya merdivene bile çıkamam o açıdan soruyorum

çok üzücü bi durum..
allah yardımcısı olsun...umarım iyileşir..orda olan ve bu durumu gören insalar içinde
unutması zor,çok ağır bişey bu..

Dehşet birşey bu.:1no2:

Arkadaşım bu durumu atlatman hiç kolay olmayacaktır herşey gözlerinin önünde olduğu için.

O genç te inşallah sağlığına kavuşur ama sanmıyorum:1no2:

yazık ya ne diim ki,
o kızacağızda gelip gönlünü alsaymış, sonra yine gidermiş, çok mu iyi oldu şimdi.
inşallah bişi olmaz da sağ sağlim döner hayata.
çok geçmiş olsun

Off içim yandı yemin ederimmm :1no2: gencecik çocuk askerden de yeni gelmişşş kimbilir ne sorunu vardı kızla ilgili büyük ihtimal karşılıksız bir sevgi var ortadaa çok yazık :çok üzgünüm: Allahım yardım etsin inşallh durumu çok kötü değildir:çok üzgünüm:

Büyük bi psikolojik çıkmaz yaşamışsın Musyas'cım...
Allah bir daha böyle bir çıkmaza sürüklemesin...

Ama Allah'ını seversen, bir daha kendini karanlık düşüncelere hapsetme... klava: klava:klava:
Hem de, Allah nasib ederse bir çocuğun olacak...
Her şeyden önce, ona karşı sorumlusun artık... kaydirigubbakcemile5​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…