Inanılmaz son...

arkadaşlar yeni haberleri paylaşmak istedim.
delikanlının ayak kemikleri kasıklarından dışarı çıkmış.öğlen saatlerinde ortapedi ameliyatına almış büyük bir doktor heyeti.
durumu çok ağır yada ölümcül olsaydı bu ameliyata almazlardı diye düşünüyorum.sanki daha iyi gibi durumu benim fikrimce.
ayrıca fatma ve ailesi mersini terketmiş ve delikanlının ailesi bütün şehri talan etmiş yana yana arıyorlarmış kızı.abisinin sözlerini aynen aktarıyorum..'' o kızı bir bulayım kardeşimden beter hale sokacağım''
inşallah sinirle söylenmiştir diyorum...
inanın tanıdık tanımadık herkes delikanlının evinin önünde ya da hastanede..bu kadar insanı bu kadar üzdü.umarım iyileşirde hayatının değerini anlar..
sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
sevgiler..

ölmemeiş olmasına çok sevindim ama böyle şuursuzca davranmasına vede genç yaşında sakat kalma riskini düşündükçe çok çok üzüldüm çok kötü bir aile için senağlama

ışte delikanlı boşa denilmiyor. bu ona bi tecrübe olur. deli kanı akıllanır umarım. aşk güzel sey ama insanı bıcak sırtında yürütüyor böylee
ahhh ahhhhh

Neden sinirLe söyLesin ki? 2 dk ayırıp geLmeyen ßir $ahsiyete ßu laflar az ßile. ßen de oLsam daha ßeter ederim, ßu duruma soktugu icin.

Allah aciL ŞifaLar versin, Rabbim onu korusun....

offff... içim parçalandı yazık o genç annesi kadının içi nasıl yanıyordur yaa o genç kurtulsa bilee inş sakat kalmaz:Saruboceq: rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq: arkadaşım inş sende en kısa zamanda atlatırsın gerçekten gördüklerin çok üzücü şeyler....
Allah Sabır Versin...

Dün merak içinde kalmıştım zaten...
Kötü haberin gelmemesine sevindim...
Umarım en kısa sürede iyileşir...
Hayat hiçbir şey için ölmeye değmez ama insan aşık olunca gözü hiçbirşeyi böyle görmüyor sanırım...
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın...
Delikanlıya tekrar geçmiş olsun...

allah yardımcısı olsun
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursenağlama

değermiydi acaba o kız için bunca insanı üzmeye kahretmeye
gençlik böyle işte
tek o çocuk sağlığına kavuşsun iyi olsunda fatmasıda olmasın
o anne babanın o ailenin yerinde olmak asla istemem
allah sabır ve dayanma gücü versin

arkadaşlar mutluyum huzurluyum :teytey: yaramaz delikanlı gözlerini açmış.ve ilk kelimesi fatma olmuş. ee sonunda fatmada bulunup getirilmiş hastaneye..abiler falan barut tabii.neyse kız ve delikanlı bi müddet konuşmuşlar çok şükür.Allah ana babasına bağışladı.kalbe giden damarlardan bir tanesi ezilmiş bugünde onun ameliyatı varmış ondan sonrası kolay demiş doktorlar.
bende anneme bu bilgileri verdim daha sonra annemin söylediği cümleleri aynen aktarıyorum ''kızım o çocuk hastaneden çıkıcağı zaman haberimiz olsun.kapıda bekleyelim bi temiz dövelim eşek sıpasını.madem bu kadar perişan etti bizi haketti bu sopayı o '' dedi ve ikimiz beraber gülmeye başladık :roflol: eee ne de olsa aileden oldu artık delikanlı.günlerce onun haberleriyle yattık kalktık.veee bu sopayıda haketti bence :mymeka:
Allah dua eden herkesin dualarını kabul etti binlerce şükürler olsun..dualarını esirgemeyen herkese teşekkürler...
SEVGıLER GÜZEL BAYANLAR...

ayy çok şükür açmış delikanlı gözlerini,umarım toplanır car çabuk kavuşur fatmasına
bu olayı okurken canım dayımın intihar edişi bir film şeridi gibi gene geçti gözümün önünden
ama dayıcım o delikanlı gibi şanslı değildi 33 gün yoğun bakımda kaldı ama kurtaramadılar
hala kapanmayan bi yaradır içimde Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın

konuyuu yenii gordummm 1inci sayfayii okur okumazz hemen sonuu actimm ellerim titriyoo yaaa o kadar kotuu oldumkiii o anii yasadim sanki ailesine bagislamiss cook sukurrr allahimaaa coook sevindimm yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…