Neden sinirLe söyLesin ki? 2 dk ayırıp geLmeyen ßir $ahsiyete ßu laflar az ßile. ßen de oLsam daha ßeter ederim, ßu duruma soktugu icin.arkadaşlar yeni haberleri paylaşmak istedim.
delikanlının ayak kemikleri kasıklarından dışarı çıkmış.öğlen saatlerinde ortapedi ameliyatına almış büyük bir doktor heyeti.
durumu çok ağır yada ölümcül olsaydı bu ameliyata almazlardı diye düşünüyorum.sanki daha iyi gibi durumu benim fikrimce.
ayrıca fatma ve ailesi mersini terketmiş ve delikanlının ailesi bütün şehri talan etmiş yana yana arıyorlarmış kızı.abisinin sözlerini aynen aktarıyorum..'' o kızı bir bulayım kardeşimden beter hale sokacağım''
inşallah sinirle söylenmiştir diyorum...
inanın tanıdık tanımadık herkes delikanlının evinin önünde ya da hastanede..bu kadar insanı bu kadar üzdü.umarım iyileşirde hayatının değerini anlar..
sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
sevgiler..
arkadaşlar yeni haberleri paylaşmak istedim.
delikanlının ayak kemikleri kasıklarından dışarı çıkmış.öğlen saatlerinde ortapedi ameliyatına almış büyük bir doktor heyeti.
durumu çok ağır yada ölümcül olsaydı bu ameliyata almazlardı diye düşünüyorum.sanki daha iyi gibi durumu benim fikrimce.
ayrıca fatma ve ailesi mersini terketmiş ve delikanlının ailesi bütün şehri talan etmiş yana yana arıyorlarmış kızı.abisinin sözlerini aynen aktarıyorum..'' o kızı bir bulayım kardeşimden beter hale sokacağım''
inanın tanıdık tanımadık herkes delikanlının evinin önünde ya da hastanede..bu kadar insanı bu kadar üzdü.umarım iyileşirde hayatının değerini anlar..
sevgiler..
allah yardımcısı olsunarkadaşlar hastaneden geliyorum.delikanlı yoğun bakıma alınmış ve komaya girmiş.hemşire vücudunda 50den fazla kırık var dedi.hemde hayati yerlerdeki kemikler kırılmış ve içorganlarına batıp iç kanamaya sebep olmuş..anne baba orada..fazla ümitlenmeyin ama Allah'tan ümit kesilmez denmiş..gitti çocuk gitti.Allah gençliğine acır inşallah.ağlamaktan bittim tükendim inanın.
hastanede benim gibi o delikanlıyı tanımayıp sadece durumunu öğrenmeye gelen onlarca insan vardı.umarım yaşar ve herkesi bu üzüntüden kurtarır.
arkadaşlar yeni haberleri paylaşmak istedim.
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?