İnanın arkadaşlar hiçbir şey anlamadım bu işten, bir yardım kızlar... :(

pandayavrusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
35
61
38
Bir çocukla ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık ve üç kere buluştuk, sonrasında araya zamanlar girdi koptuk. Üzerine düşünmemiştim. Bundan tam bir ay önce İstanbul'a geldim bu aralar görüşelim mi diye yazdı. Üsteledi ve heyecanlı gibiydi. Kendisi üniversite öğrencisi ama son sınıf. Tıp. Olur dedim. Sonra bekle bekle bir ay geçti, teklif gelmiyor ben söyleyeyim aklımda kalmasın sonuçta diye düşündüm. En yakın zamanda görüşelim bence de, şu hastanenin yoğunlukları işte.' dedi. Sanırım vazgeçti ha

Valla aklına gelemiyorda olabilirsin. Ben bizim hastanedeki asistanları intörnleri. düşünüyorumda. Kahve içmeye bile telefonla giderdi. Ona rağmen on kere ararlardı beş dk nefes yok. Son sınıfsa binde hep kliniktedir zaten. Gerçi akşamı nöbetinin olmadığı zamanı vardır. Zaten istese her türlü fırsat imkan yaratır. Daha olması seni hastaneye çağırır ama. Gerçekten vakti de olamamış olabilir. Görüşmekten ziyade. Üstünde düşünmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…