inanmak istemiyorum

ElSaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
222
8
118
Almanya
Slm kizlar oncelikle 25 yasinda 5 senelik evliyim iki cocuk annesiyim yurtdisindan evlendim ve 6ayda bir giris cikis yapiorum 2 haftaligina almanyaya gidiyorum haliyle esimden ayri kaliyoruz dogumlarida orda yaptim esimle 3 ay ayri kaldik ona guveniyorum ama sonucta erkek milleti dun komsuya kahveye gittim ve bana dediki esinden eminmisin nie diye sordugumda geveledi yok bisi felan dedi sordm dediki kocani sen yokken bi kadinla apartmandan girerken gormusler soook oldm yapmaz bence ama erkek milleti bilmiyorum dedim ama evede getirmez zanetmem dedim ama bozuldum caktirmadan kim dedi dedim biri iste dedi solemedi kendi uydurdumu gercektenmi oyle birisi karistirmis olabilir dedi esimden beklemiyorum boyle bisi ama kafam karisti aklima gelip duruyor
Not
Esim ozel gunlerde hediye alir bana ve hep komsum sorar ne aldi felan filan baya merakli bisii durumuz ona gore daha iyi maddi yonden ve kendisi cok duskun maddiyata aramizimi acmak istiyor kocamlaa anlamadn

Siz ne diyorsunuzz ....

ben yalan söylediğini düşünmüyorum komşunun. siz gittimi uzun süre olmuyorsunuz ve biliyorsun erkeklerin bizler gibi ev mahremiyeti yok. yani burası bizim evimiz burda olmaz durumları yok onlarda. neresi boşsa ve rahatsa aldatırlar onlar. o yüzden sen biraz araştır derim ben.

%50 %50 kocanı tanımam komşuyu tanımam herşey muallak

Gozum uzerinde olucak esimin oyleysede zaten bosanir almanya ya giderim ne hali varsa gorsn

Doğru söylüyor olabilir.
Meraklı bir tipse hani apartmana giren çıkanı gözetleyen cinsten,görmüş olabilir.
Durduk yere neden böyle birşey söylesin ki?

Artniyetli insanların varlığına da inanırım
aç gözlü kocaların çapkınlıklarına da
emin olmadan eşini yargılama
birdahaki gidişinde eve dinleme cihazı filan koydur
artık çerez gibi heryerde satılıyor
ama eğer iftira ise
söylemeye gerek yok
sen hakkından gelirsin o komşunun

bence ne kocana nede komşuna okadar fazla güvenme, bu insanların ne yapacağı belli olmaz. Çaktırmadan kocanı izlersin hareketlerine vs zaten anlarsın bi süre sonra gözün üstünde olunca..

Son düzenleme:
bu kadın güvendiğiniz biri mi? hiç yalan söylediğini yakaladınız mı daha önce?

diğelimki yalan söyledi komşun.neden böyle bi yalan söyleme gerği duymuş olabilir??

Son düzenleme:
Ben pek doğru olduğuna inanmadım.Komşunuz belli ki kıskanç biri.Ağzındada gevelediğine göre içinizi ferah tutun bence.O kadar söylediyse madem tamamlasaymış kimin gördüğünü.Sizi kıskanıdığı için huzursuz etmek için söyleme ihtimali çok yüksek.

aranızı açınca eline ne geçecekki yani iftira atmak istese ortaya çıkınca olacakları göze almış olması lazım bunlarıda göze aldığını zannetmiyorum bence araştırın

İşte bu yüzden ben böyle bir şeyi biliyor olsaydım söyleyip söylememek konusunda çok tereddüt ederdim, çünkü karşımdaki kadının "beni kıskandığı için mi bana bunu söyledi" gibi düşünmesinden korkardım.

Eşiniz kesin yapmıştır diyemeyiz kesinlikle ama tetikte olun derim. Kolay kolay böyle bir iftiraya kimse cesaret edemez gibi geliyor bana :26:

Şöyle de bir durum var o da birinden duyduğunu söylüyor sonuçta, belki de ona söyleyen yanlış gördü/iftira attı.

bence ne kocana nede komşuna okadar fazla güvenme, bu insanların ne yapacağı belli olmaz. Çaktırmadan kocanı izlersin hareketlerine vs zaten anlarsın bi süre sonra gözün üstünde olunca..

En samimiyetsiz bulduğum insan tipi: benden duymuş olma ama VE kimin söylediğini boşver şimdi! Cümlelerini kullanan insan.

aranızı açınca eline ne geçecekki yani iftira atmak istese ortaya çıkınca olacakları göze almış olması lazım bunlarıda göze aldığını zannetmiyorum bence araştırın

Bende yanlis gordmusler diye inanmak istiyirum ins oyle degildir

merak ettim en son nezamn yurtdışına çıktınız?

Merakli bir tip diyorsunuz bizim komsularda öyle eve kim girmiş.cikmis genelde bilirler bu yüzden komsunuz kendi görmüş ama tepkinizden cekiniyor olabilir..

Ateş olmayan yerden duman cikmaz sözünü severim..

Merakli bir tip diyorsunuz bizim komsularda öyle eve kim girmiş.cikmis genelde bilirler bu yüzden komsunuz kendi görmüş ama tepkinizden cekiniyor olabilir..

Ateş olmayan yerden duman cikmaz sözünü severim..

Ilk duydugumda bende eve geldigi.de aynisini dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…